Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos..

QUOTE(nasata @ 2011 01 13, 02:07)
kai pagalvoju... greit būtų 9 mėn... jau tokią galima "niurkyt" kaip tik nori...
Būčiau laimingiausia pasaulyje... jei išgirsčiau šaukiant: "MAMA"...
...........................................................................

sveikos 4u.gif
ryt mano dickei 3metukai...o poryt jau butu 6menesiukai, kokia didele Mergaiciuke butu...kazkodel tevai palaidoje vaikus, vis skaiciuoja tuos menesius, metus...taip liudna, apmaudu ir beviltiska... verysad.gif pasiilgau... wub.gif wub.gif :wub:kodel, kodel kodel? as vis nesapnuoju savo Dukros, gaila...dar matyt ne laikas... verysad.gif turbut ir man reikes eit nuimt uzkeikima, nes kartais pagalvoju, kad per daug visko atsitiko...
Tanler- jei ilgai nekris mergaitei temp skubek i priimamaji, kad bent kraujo tyr padarytu...man pries men taip dukruzei nekrito temp...tiesiai i ligonine isvaziavom, be lasiniu ir stipriu antibijotiku, leidziamu neapsejom, nes ir laringitas ir angina vaikui sukilo...buvo baisi savaite ligonineje ir gaila vaiko, na nenoriu gasdinti, bet kraujuka reiktu paziureti...laikykites wub.gif
Renciau, kaip dieta Tavo? smile.gif vis dar laikaisi? ax.gif
Meskute-geros naujienos Jusu seimai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2011 01 13, 00:07)
kai pagalvoju... greit būtų 9 mėn... jau tokią galima "niurkyt" kaip tik nori...
Būčiau laimingiausia pasaulyje... jei išgirsčiau šaukiant: "MAMA"...
...........................................................................

cia parasysiu ne prie ko, bet mano vaikas manes MAMA ir taip nevadina. Tete vadina, saukia teva, o mane- vardo pirmu skiemeniu. Jam kazkaip vienodai. Jauciu, kad vardu ir vadins. Bet labai as neimu i galva. As dabar ziuriu i lapa, kur gydytoja vakar aiskino kaip mergaite daryt, o kaip berniuka... hihihi.gif

QUOTE(xiuke @ 2011 01 13, 09:28)

Meskute-geros naujienos Jusu seimai... wub.gif

Geros naujienos bus tada, kai jau rankose laikysiu vaikeli.. o dabar tik ilgas kelias iki to..
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 12, 15:49)
O man ji sake, kad sveikiausia butu pora metu pailset. Sakau tikrai nenoriu. sako tai bent kad trys menesiai praeitu po gimdymo. sako pas kitas tarpas budavo 9 menesiai tarp gimdymu. Iskart pastoja vel. Bet sako jei nori greiciau, tai bent nuo 3 men. iki puses metu palauk. Vaikas isitvritins viskas jam bus gerai. Blogiausia cia mamai. nes mamos organizmas nespeja atsigauti. Is jos viska issiurbia vaikelis. O jis tai savim pasirupins ar menesis ar metai nuo gimdymo praeis.  smile.gif

Labutis 4u.gif

na man sis kelias jau praeitas... Po pirmojo velyvo persileidimo man irgi gydytoja sake, trys menesiai....ir gali bandyt. Viskas susitvarke, buvau rami, su gydytojos leidimu, bandom. Pastojau per pirma menesi. Bet......neisnesiojau, pagimdziau 25 sav, todel manau, kad galbut paskubejau. Gal tai ir negalejo itakoti, bet....nezinau ka galvoti verysad.gif Esu girdejusi, kad per gera pusmeti pilnai mama atsigauna. Bet...kiek zmoniu, tiek nuomoniu cool.gif
Papildyta:
QUOTE(inezzza @ 2011 01 12, 16:36)

Tai kaip suprantu, kaunites, galim sudarineti sarasiuka drinks_cheers.gif
Dona27
inezzza
Meskute5 ?
Atsakyti
O kaip anksciau gimdydavo.. kasmet. Pas mane klasej atsimenu budavo pilna- klasiokai, o ju broliai ar seses vyresnese ar metais mazesnese klasese... As kazkaip tikiu, kad vaikas pasiima visko ko jam reikia. O kencia tik mama nuo per greito gimdymo.
Atsakyti
sveikos nuo 24 val dar negeriau paracetamolio pakilo iki 37.7 ir taip ir laikosi...tik baisus kosulis visa krutyne skauda atsikoseju bet labai skausmingai...nosis uzsikimsusi tai taip ir nemegojau antra nakti telika ziurejau...maze visai neblogai sakycia tik dabar sudavia paracetamolio ir duodu antijotikus....

siandien vaikas pareiske kad ir jai sloga prasidejo ir tai as ja uzkreciau.... blush2.gif
Atsakyti
Sakyk, tai, kad nesibučiavom, tai ir negalėjau sloga užkrėst smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Murmisė @ 2011 01 13, 00:54)
Pažiūrėjau sapnininką. Kasti kapą - laukia vedybos arba gimimas. Va, Tanler, sapnas tau ir išsipildė  4u.gif  Visgi matyt dalis tiesos tuose sapnuose būna ax.gif
O man viena tetulė šiandien liepė eiti pas būrėją, sakė, kad esu prakeikta, reikia prakeiksmus nuimti. Iš tikrųjų, tiek nelaimių atsitiko per praeitus metus mūsų giminei, kad net keista - vežys, insultas, mirtys. Nieko gero, nieko, jau net nekalbu apie darbų netekimus, avariją, vagystę ir kitokius mažmožius. Visi sakydavo, kad bent mano būsimas vaikelis nors šokia tokia atsvara bus visoms nelaimėms, bet....
Niekada netikėjau burtais, bet šį kartą susimąsčiau. Gal kuri buvote? Jei žinočiau, kad pasakys kažką gero, nueičiau, bet jeigu blogo?

Aš irgi planuoju šį mėnesį užsiimti paminkliuko paieška. Visgi žiemą pigiau, o kol padarys ir pavasaris ateis. Jau ir kapelį sugalvojau kaip tvarkysiu, ką sodinsiu. O širdy taip liūdna

Nezinau, ar tiketi prakeiskmais. Bet pas bureja esu buvusi. Viena zinau tikrai nebloga thumbup.gif Vaziuoja pas ja is visos Lietuvos. Mano mama buvo pas ja gal kokius 3 kartus, ir visus kartus ta pati pasake. Na, per toki kieki zmoniu....nemanau, kad atsimena kam ka sake. Girdejau, ji ir prakeiksmus moka nuimti. O blogo tiesiai sviesiai i akis dazniausiai nesko. Tik kazkaip graziai perpseja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 01 13, 01:29)
laukiu kol mazei tempa nukris...gerai labanakt einu ir as ilsetis 4u.gif

Tanler, stenkis visokiu senoviniu priemoniu pagalba tas ligas isvaryt. Sekmes tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 13, 09:52)
cia parasysiu ne prie ko, bet mano vaikas manes MAMA ir taip nevadina. Tete vadina, saukia teva, o mane- vardo pirmu skiemeniu. Jam kazkaip vienodai. Jauciu, kad vardu ir vadins. Bet labai as neimu i galva. As dabar ziuriu i lapa, kur gydytoja vakar aiskino kaip mergaite daryt, o kaip berniuka...  hihihi.gif
Geros naujienos bus tada, kai jau rankose laikysiu vaikeli.. o dabar tik ilgas kelias iki to..

Na na.....ir man pasakyk, kaip ta lyti pareguliuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2011 01 12, 18:54)
Noriu meeeeeeeeeeeeeettttoooooooooooooooooooo
Noriu vedaruuuuuuuuuuuuuuuuuuu doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Oi negaliu, gerai užvedžiau su tais vėdarais biggrin.gif . kai aš juos fotkinau, tai vyras sėdėjo ir burbėjo, kokias čia nesąmones fotografuoji ir kurgi tu dėsi tas nuotraukas?

Kumpiene, ar išsikepei?

Tanler, laikykis 4u.gif . Sveik greičiau pati ir saugok žirniuką 4u.gif

Nasata, tu gal dirbi medicinos srityje? Jeigu taip, tai kokioje? Mažu kada prireiks, tai žinosiu, kur kreiptis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Murmisė @ 2011 01 13, 01:54)
Niekada netikėjau burtais, bet šį kartą susimąsčiau. Gal kuri buvote? Jei žinočiau, kad pasakys kažką gero, nueičiau, bet jeigu blogo?

Aš irgi planuoju šį mėnesį užsiimti paminkliuko paieška. Visgi žiemą pigiau, o kol padarys ir pavasaris ateis. Jau ir kapelį sugalvojau kaip tvarkysiu, ką sodinsiu. O širdy taip liūdna

Aš buvau pas būrėją ax.gif . Praėjus porai savaičių po laidotuvių nuėjau. Na man kažkaip suteikė jėgų. Jau ne pirmą kartą ėjusi buvau. kažkada labai daug tiesos apie praeitį pasakė ir daug apie ateitį. Tad, nebežinodama kur bėgti, ko griebtis, po laidotuvių nuėjau ten.

Dėl kapelio, tai mes paminklo turbūt nestatysime. Šiaip viską tvarkysime, tvorelę darysime, bet turbūt paliksime savo baltą kryžių. Man jis toks gražus, iš tolo moja... Ir toks kitoks... angeliškai baltas...
Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2011 01 13, 10:28)

Su ateinančiu tortadieniuku tavo jau visą paną wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Dona27 @ 2011 01 13, 10:58)
Tai kaip suprantu, kaunites, galim sudarineti sarasiuka drinks_cheers.gif
Dona27
inezzza
Meskute5 ?

man antrodo, kad Nledi dar praleidote mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 13, 11:01)
O kaip anksciau gimdydavo.. kasmet. Pas mane klasej atsimenu budavo pilna- klasiokai, o ju broliai ar seses vyresnese ar metais mazesnese klasese... As kazkaip tikiu, kad vaikas pasiima visko ko jam reikia. O kencia tik mama nuo per greito gimdymo.

Anksčiau buvo anksčiau. Sveikos, drutos moterys buvo. O technologijų ir mokslo laikai daro savo - beveik nejudame, valgome neaišku ką, naturaliai gimdo mažuma. Visokie epidūrai - pakentėti jau nebegalime. O ir nemaža dalis gimdymų pasibaigia visokiais CP. Tai kas buvo naturalu ir paprasta anksčiau, dabar jau nebeatrodo taip paprasta - bent jau man.
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 01 13, 12:00)
Anksčiau buvo anksčiau. Sveikos, drutos moterys buvo. O technologijų ir mokslo laikai daro savo - beveik nejudame, valgome neaišku ką, naturaliai gimdo mažuma. Visokie epidūrai - pakentėti jau nebegalime. O ir nemaža dalis gimdymų pasibaigia visokiais CP. Tai kas buvo naturalu ir paprasta anksčiau, dabar jau nebeatrodo taip paprasta - bent jau man.

Na tai as is tu ankstesniu tada lotuliukas.gif Be CP, be epiduro, del drutumo tai galiu gincytis, dabar nuo maisto isdruteja visos. anksciau buco kitokios moterys. O del judejimo tai cia kaip kuri. As visa gyvenima sportavau. mirksiukas.gif
O delpakentejimo tai manau, jei nebutu epiduro- niekas nezinotu, kad galima be skausmo gimdyt ir isgimdytu ir iskentetu. Bet kai zinai, kad galima nekentet- tai kam kentet smile.gif
Papildyta:
O del mergaites ar benriuko kam idomu galiu papasakot. Tik reikia susikaupt ir prisimint kaip cia yra. JI man savo tais terminais aiskino. doh.gif pagal mokslinius tyrimus kazkokius. aisku ne 100 proc. tikimybe,bet pagal tyrimus ale atitinka lytis. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute5: 13 sausio 2011 - 12:06
Sveikutės
QUOTE(lairam @ 2011 01 12, 15:36)
Miilita, o kas gi ten pasidare? kaip gi taip įsisirgote  blink.gif ???

aš jau ir pati nebesuprantu verysad.gif matyt mažiukui labai imunitetas nusilpes, nes limpa kas tik nori verysad.gif kai pirmą kart išleido iš ligoninės, po plaučių uždegimo, apsikrėtėm virusiniu stomatitu nuo kitų palatoj gulėjusių vaiku, nes jiems buvo herpis doh.gif tai kai grižom namo dar tą patį vakarą temp pakilo iki 39, o kai baimė didesnė už viską kitą dieną vėl mes ligoninėj doh.gif o jau gydytojos buvo nepatenkintos schmoll.gif pirmadienį grįžom ir vakare vėl temp pakilo, tai va jau vakar vakaras be temperatūros ir šiandien dar nėra thumbup.gif tikiuosi tuo ir baigsis tos ligos mirksiukas.gif

tanler laikykis 4u.gif
Visoms geros dienos 4u.gif
Atsakyti
4u.gif visoms visoms mirksiukas.gif

Tanler, nepasiduok blogoms mintims ir kovok su virusais mirksiukas.gif 4u.gif viskas bus gerai 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 13, 13:10)
O del mergaites ar benriuko kam idomu galiu papasakot. Tik reikia susikaupt ir prisimint kaip cia yra. JI man savo tais terminais aiskino.  doh.gif pagal mokslinius tyrimus kazkokius. aisku ne 100 proc. tikimybe,bet pagal tyrimus ale atitinka lytis. biggrin.gif

niu jau, pasakok pasakok mirksiukas.gif

nors man dabar atrodo, man jau nebesvarbu kas...bile tik būtų ką sūpuot blush2.gif
Atsakyti