Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos..

QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 13, 13:10)
Na tai as is tu ankstesniu tada  lotuliukas.gif Be CP, be epiduro, del drutumo tai galiu gincytis, dabar nuo maisto isdruteja visos. anksciau buco kitokios moterys. O del judejimo tai cia kaip kuri. As visa gyvenima sportavau.  mirksiukas.gif
O delpakentejimo tai manau, jei nebutu epiduro- niekas nezinotu, kad galima be skausmo gimdyt ir isgimdytu ir iskentetu. Bet kai zinai, kad galima nekentet- tai kam kentet smile.gif

Aš irgi abu kartus gimdžiau pati be jokių nuskausminamųjų mirksiukas.gif .

O dėl tų judėjimų, tai nepyk, bet manau, kad pasportavimai mūsų negali lygiuotis su tuo, kai moterys pasikeldavo penktą ryto ir iki sutemų vartė šieną, ravėjo, rankom skalbė, paršelius apšokinėdavo ir panašiai.

Aš irgi anksčiau bėgiodavau. Aišku geriau negu nieko, bet ar valandos pasibėgiojimas ir tada 8 valandų sėdėjimas paskaitose arba darbe gali prilygti kaimo moters gyvenimo ritmui? Aš manau, kad tikrai negali. Bet vėlgi, čia yra subjektyvi mano nuomonė...
Atsakyti
Oi Lairam, tie tavo vedarai, tai.....jau kelinta diena seilė tįsta, vis negaliu apie juos negalvoti doh.gif
Jei kas rytą nesimatuočiau temperatūros, tai pagalvočiau, kad gal.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2011 01 13, 13:23)
Oi Lairam, tie tavo vedarai, tai.....jau kelinta diena seilė tįsta, vis negaliu apie juos negalvoti  doh.gif
Jei kas rytą nesimatuočiau temperatūros, tai pagalvočiau, kad gal....  blush2.gif

Klausyk, o gal termometras sugedo mirksiukas.gif ? Šiaip tai linkiu, kad taip ir būtų ax.gif
Papildyta:
QUOTE(inezzza @ 2011 01 13, 13:20)
nors man dabar atrodo, man jau nebesvarbu kas...bile tik būtų ką sūpuot  blush2.gif

man irgi lytis visai dzilin dabar. Kažkada labai porelės norėjau. Gal net kiek ir nosį nukabinau, kai besilaukiant Benedikto pasakė, kad berniukas. Dabar tai duokit man bet ką, tik duokite. Tegu būna nors ir 5 bernai. vis vien jie bus skirtingi, su skirtingais norais, emocijom
Atsakyti
..aš vėl sapnavau tą patį sapną... Ją užaugusią... gražią, juodaplaukę.. lygiai taip pat, kaip prieš metus panašiai. keistai taip, nes sapnas lygiai toks pat...

..ir graudulys toks pat..
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2011 01 13, 13:29)
..aš vėl sapnavau tą patį sapną... Ją užaugusią... gražią, juodaplaukę.. lygiai taip pat, kaip prieš metus panašiai. keistai taip, nes sapnas lygiai toks pat...

VS bigsmile.gif . Aš šiandien kažkaip susirūpinau, kad seniai čia bebuvai.

O aš vienu metu buvau pradėjusi sapnuoti tokius gražius, tikroviškus sapnus, o dabar ir vėl nieko. Gal tai buvo pranešimas, kad jam ten gerai?
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 01 13, 12:22)

O dėl tų judėjimų, tai nepyk, bet manau, kad pasportavimai mūsų negali lygiuotis su tuo, kai moterys pasikeldavo penktą ryto ir iki sutemų vartė šieną, ravėjo, rankom skalbė, paršelius apšokinėdavo ir panašiai.

Tai tu cia apie kaimietes kalbi.. bet juk ne tik kaime gimde hihihi.gif as apie savo rata kalbu. Mociute mano buvo ponia.. i sokius eidavo ir nieko nedirbo. O po to sededavo lygiai taip pat darbe sedimam. O kaime kaip ir anksciau taip ir dabar dirba zmones nuo 5 iki sutemu.. rolleyes.gif Niekas anksciau nesportavo. O dabar zmones sportuoja ir tai yra fizinis kruvis sveikas.. fiziniai darbai yra nesveikas fizinis kruvis.. Nes pazeidziama daugybe kuno vietu.. ir nesciom kaime taaaaip ardavo.. su kibirais lakstydavo. Tai siuo atveju pas mus labai saugojasi nestukes.. saugoja save ir vaikiukus.
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 01 13, 12:34)
VS  bigsmile.gif . Aš šiandien kažkaip susirūpinau, kad seniai čia bebuvai.

Namuos nepriisjungiu, kompas sugedo. Tai tik darbe karatis kysšteliu nosį.

Bet mintimis tai kasdien čia.
Eglužė man vis galvoj....
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2011 01 13, 12:29)

as nieko nesapnuoju unsure.gif laukiu laukiu.. bet nieko. Gal ir gerai. Nes turbut po sapnu - kita diena nebepaeiciau isvis. verysad.gif gal po kazkiek laiko, kai bus geriau - atsiras ir sapnai..
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 13, 13:35)
Tai tu cia apie kaimietes kalbi.. bet juk ne tik kaime gimde  hihihi.gif as apie savo rata kalbu. Mociute mano buvo ponia.. i sokius eidavo ir nieko nedirbo. O po to sededavo lygiai taip pat darbe sedimam. O kaime kaip ir anksciau taip ir dabar dirba zmones nuo 5 iki sutemu..  rolleyes.gif Niekas anksciau nesportavo. O dabar zmones sportuoja ir tai yra fizinis kruvis sveikas.. fiziniai darbai yra nesveikas fizinis kruvis.. Nes pazeidziama daugybe kuno vietu.. ir nesciom kaime taaaaip ardavo.. su kibirais lakstydavo. Tai siuo atveju pas mus labai saugojasi nestukes.. saugoja save ir vaikiukus.

Na pasikeitė gyvenimo ritmas ir kaime. Aš galiu palyginti, kaip ūkininkavo seneliais ir kaip dabar giminės gyvena. Anksčiau viską rankytėm darė, o dabar technika, traktoriai. Paprastoji buitis ir toji pasikeitusi - kaimo žmonės, kaip ir miesto turi skalbimo mašinas, šiltą vandeniuką ir pan.

O miestiečių gyvenimas irgi pasikeitęs. Nežinau, kokia ponia buvo tavo močiutė, bet labai daug neponų buvo. Gal laukų jie ir nearė, bet bent pėstute daug vaikščiojo. Dabar dažno pasivaikščiojimas yra nuo ofiso durų iki automobilio. Nekalbu apie visus, bet tendencijos tikrai tokios.
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 01 13, 12:43)
Na pasikeitė gyvenimo ritmas ir kaime. Aš galiu palyginti, kaip ūkininkavo seneliais ir kaip dabar giminės gyvena. Anksčiau viską rankytėm darė, o dabar technika, traktoriai. Paprastoji buitis ir toji pasikeitusi - kaimo žmonės, kaip ir miesto turi skalbimo mašinas, šiltą vandeniuką ir pan.

O miestiečių gyvenimas irgi pasikeitęs. Nežinau, kokia ponia buvo tavo močiutė, bet labai daug neponų buvo. Gal laukų jie ir nearė, bet bent pėstute daug vaikščiojo. Dabar dažno pasivaikščiojimas yra nuo ofiso durų iki automobilio. Nekalbu apie visus, bet tendencijos tikrai tokios.

Na taip, pasikeite..Bet tie kurie iki ofiso eina, jie eina sportuot.. aisku ne visi. Bet sportas dbr populiarus, daug kas sportuoja. Ir tikrai kompensuoja pasivaiksciojimus. Nes sportas dabar daugiau maziau - sveikas gyvenimo budas. Nemanau, ad cia kazkokios itakos pametinuku gimdymui turi pasivaiksciojimai ir visa kita. Anksciau irgi budavo persileidimai. CP nebudavo, bet tai buvo blogai, nes mirdavo ir vaikas ir mama. Dabar zengia viskas i prieki. CP ne nuponejimas, o iseitis tom, kurios negali isgimdyti.. zodziu as manau, kad pailset reikia, bet nei viena gydytoja nepaskys tiksliai kiek butent tavo organizmui reikia ilsetis.. 3 menesius, pusmeti ar metus. Cia kiekvienas individualus ir kiekvienam kitaip. Gydytoja gali tik spelioti.
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 13, 13:51)
CP ne nuponejimas, o iseitis tom, kurios negali isgimdyti..

O ar aš sakiau, kad CP nuponėjimas g.gif ???
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 01 13, 12:57)
O ar aš sakiau, kad CP nuponėjimas  g.gif  ???

Ne, cia as taip sakiau lotuliukas.gif tu sakei kad nemaza dalis gimdymu baigiasi cezariu pjuviais. Tai gerai. Nes jei nebutu cezariu pjuviu- tai nemaza dalis gimdymu baigtusi mirtimi. Kazkaip ivardinai epidurus kartu su cezariu pjuviais. Tai apiduras jei yra blogybe, kuri dar neirodyta, tai cezariu pjuviai yra geris. Bet kartais CP buna ir nuponejimas, kai mamyte bijo ar nenori gimdyti- susitaria CP daryti. Tai jau baisu. Bet cia reti atvejai.
Kazkur skaiciau, kad Vokietijoj buvo isdidintos pasalpos, o paskui staigiai jas nueme. Tai labai daug nesciuju, kad tik gaut pasalpa ejo prasytis, kad jom darytu CP septyniu menesiu. Nes kazkaip po menesio jau ta pasalpa turejo but nuimta. Va cia tai siaubas!! doh.gif
Atsakyti