Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos..

Sveikutes 4u.gif

VJ sapnas wub.gif, pamenu kai tu pasakojai kad sapnavai, tai kai vel parasei, ti net siurpuliukai nubego bet jau kelis kartus norejau paklausti - kazi kodel tavo mergyte juodaplauke? Juk jus tikra lietuvaiciu baltapukiu seimyna ax.gif
Noreciau ir as dar susapnuot, mane tik viena karteli buvo mano angelas aplankes.

Meskute5 4u.gif pirmas zingsniukas padarytas, galit planuot, kame ir linkiu dideliausios sekmes.

Tanler kaip tau? gal kiek geriau? 4u.gif

Matau apie CP diskutuojat, tai griztos nuomones neturiu, pasakysiu tik tiek kad viskam yra proto ribos, kai butinas CP ar yra gresme tai valio kad jis yra, bet jie "pagal zvaigzdes" daromas tai gryna nesamone. Bet man, zinokit, visai nesvarbu kokiu budu, su CP ar be, su epiduru ar be, svarbiausia tureti - turbut nieko nenustebinau savo pamastymais smile.gif

Daznai buna skaitau musu temuke, ir kieno nors pasisakymuose matau grynai save, kad as tai elgios/elgiausi, pasakiau/pasakyciaus ir pan smile.gif - tiek panasus musu likimai. Tai dabar taip su lairam pasysakymu apie burtininke smile.gif Buvau ir as po nelaimes. Pirma karta buvau. Ejau ne is to kad tikiu, o matyt is tos nevilties. Nieko doro nepasake, bet kazkaip pasijauciau geriau, matyt psihologiskai tesiog gavau ko norejau ir tiek. Nors niekad netikejau ir turbut netikiu ir dabar.
O pas ka tu vaikstai lairam?
Atsakyti
O as zinokit turiu viena zmogu, kuris is zvaigzdziu buria biggrin.gif tiesiog mato tose zvaigzdese kazka.. pagal horoskopa. Kazkada jis man irgi ta horoskopa sudarinejo. Jokiu konkreciu dienu neivardino, nes turbut net nesimato jokiu dienu.. Ten zenkluose ir metuose matymas pas ji. Tai jis tarkim mane apibudino kaip zmogu visiskai teisingai. Pasake kad tie metai turetu buti poringi. Kad idealiausia tada ar tada butu daryt ta ar ane.. kazkaip viskas atitiko. Tai dabar po nelaimes as irgi noriu ji priversti man vel uzmest aki i ta savo burtu knyga tongue.gif bet labai uzsiemes.. nieko. priversiu as ji.
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2011 01 13, 14:45)

Daznai buna skaitau musu temuke, ir kieno nors pasisakymuose matau grynai save, kad as tai elgios/elgiausi, pasakiau/pasakyciaus ir pan  smile.gif - tiek panasus musu likimai. Tai dabar taip su lairam pasysakymu apie burtininke  smile.gif  Buvau ir as po nelaimes. Pirma karta buvau. Ejau ne is to kad tikiu, o matyt is tos nevilties. Nieko doro nepasake, bet kazkaip pasijauciau geriau, matyt psihologiskai tesiog gavau ko norejau ir tiek. Nors niekad netikejau ir turbut netikiu ir dabar.
O pas ka tu vaikstai lairam?

Aš ėjau pas Virginiją. Ji anksčiau gyveno Karoliniškėse, o dabar Pašilaičių gale bazuojasi. Aš irgi iš nevilties ėjau. Matyt reikėjo eiti kažkus - psichologus, psichiatrus arba raganas biggrin.gif . Aš pasirinkau trečią atsakymo variantą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 01 13, 15:38)
man tai atrodo, kad "gerai ten, kur mūsų nėra"  smile.gif . Visad atrodo, kad kitur ir dangus žydresnis, ir saulė kaitresnė.

thumbup.gif pritariu tavo nuomonei

QUOTE(inezzza @ 2011 01 13, 15:43)
ne, nesugedo  verysad.gif kazkaip kyla itarimas, kad nera pas mane "gerųjų dienų"  verysad.gif gal esat kuri susidurusi, ar gali nevykti ovuliacija jei naudojai antibiotikus?  g.gif kazkaip man paciai nelabai tiketina atrodo tai, bet bandau save raminti  g.gif negi dar ir cia bus problema  verysad.gif

del antibijotiku tai nzn, bet man kelis ciklus, po nelaimes, nebuvo ovuliacijos, net vieno patikrinimo metu su echoskopu, kai buvau gryzus i Lt, daktare sake si men nebus ovuliacijos. tiesiog taip pasitaiko kartais, kad kazkuri cikla nebuna ovuliacijos

tanler sveik greiciau ir vyk blogas mintis salyn. pabandyk imbiera su medum ir citrina, as toki misini pavalgiau ir kosulio kaip nebuta, tfu tfu tfu ax.gif

nors mane pacia tos blogos mintys lanko kas diena, kaip sunku jas nuvyt salyn blink.gif
Atsakyti
Kaip tavo sveikatėlė, Monikam?
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 01 13, 12:00)
Kumpiene, ar išsikepei?

jep... ir persivalgiau doh.gif vakar marsrutas pas mane buvo virtuve - telikas doh.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2011 01 13, 12:37)
Eglužė man vis galvoj....

As manau kad tikrai viskas gerai... supa savo stebukliuka jau... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kzaze @ 2011 01 13, 16:15)
Kaip tavo sveikatėlė, Monikam?

na persalymo jau nebera, bet tas pykinimas, net nezinau ka valgyti doh.gif gerai, kad dar nevemiu doh.gif ir vakare tualetas mano, visi skysciai, kurie susikaupia per diena, varo mane i tualeta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikam: 13 sausio 2011 - 14:42
QUOTE(monikam @ 2011 01 13, 15:41)
na persalymo jau nebera, bet tas pykinimas, net nezinau ka valgyti  doh.gif  gerai, kad dar nevemiu  doh.gif  ir vakare tualetas mano, visi skysciai, kurie susikaupia per diena, varo mane i tualeta  ax.gif

kiek savaiteliu tau, jau greit turetu baigtiss 4u.gif
O jei labai blogai, nesi bandzius kapsiuliu nuo pykinimo imbiero pagrindu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 13 sausio 2011 - 15:31
QUOTE(Dona27 @ 2011 01 13, 12:30)
Tanler, stenkis visokiu senoviniu priemoniu pagalba tas ligas isvaryt. Sekmes tau  4u.gif
Papildyta:
Na na.....ir man pasakyk, kaip ta lyti pareguliuoti  g.gif

doh.gif senovinem priemonem gydiciausi 2savaites maziausiai...gyd sake jokiu zaidymu gydytis rimtai reikia...tai jau visai neblogai...atsikoseju taik nugara ir krutyne labai skauda...nosis vis uzsikimsusi...jest noriu kaip nezinau kas radau slauneliu saldykli tai verdu sriubike...

Mamytes pasidomekite labiau kaip ta lyti padaryti jai pries O neturesite santikiuo ir tik per O +3d jai pastosit dydesne tikimybe kad berniukas...nors gyd man kazkaip tvirtai si karta pasake kad bus berniukas nnes butent tokia situacija ir buvo.

O jai iki O stengsites tai dydesne tikimybe kad mergaite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 01 13, 15:51)
doh.gif senovinem priemonem gydiciausi 2savaites maziausiai...gyd sake jokiu zaidymu gydytis rimtai reikia...tai jau visai neblogai...atsikoseju taik nugara ir krutyne labai skauda...nosis vis uzsikimsusi...jest noriu kaip nezinau kas radau slauneliu saldykli tai verdu sriubike...
Mamytes pasidomekite labiau kaip ta lyti padaryti jai pries O neturesite santikiuo ir tik per O +3d jai pastosit dydesne tikimybe kad berniukas...nors gyd man kazkaip tvirtai si karta pasake kad bus berniukas nnes butent tokia situacija ir buvo.

O jai iki O stengsites tai dydesne tikimybe kad mergaite  4u.gif

Aha, gerai sakai. Man skaiciavo pagal mano cikla. Mano ciklas 34 dienu. Sergu 6 dienas. Skaiciuojant nuo pirmos sirgimo dienos -
12-20 dienos vaisingos. Taigi iki 17 dienos ( penkios vaisingiausios dienos) priklauso mergaitems. O likusios dvi dienos vaisingos ir viskas toliau iki susirgimo (nes buna, kad pastoji ne tik vaisingom dienom0 - prikluaso berniukams. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 01 13, 16:51)

O jai iki O stengsites tai dydesne tikimybe kad mergaite  4u.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 13, 16:57)
Aha, gerai sakai. Man skaiciavo pagal mano cikla. Mano ciklas 34 dienu. Sergu 6 dienas. Skaiciuojant nuo pirmos sirgimo dienos -
12-20 dienos vaisingos. Taigi iki 17 dienos ( penkios vaisingiausios dienos) priklauso mergaitems. O likusios dvi dienos vaisingos ir viskas toliau iki susirgimo (nes buna, kad pastoji ne tik vaisingom dienom0 - prikluaso berniukams.  4u.gif

O as dar esu girdejus, kazkada echoskopuodama gyd pakomentavo, kad priklausomai nuo kiausydes desines ar kaires iseina kiasinelis galima pamodeliuoti didesne lyties tikimybe, bet tai buvo senai, man tuo metu buvo neaktualu, ir neisigylinau kaip butent.
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2011 01 13, 16:03)
O as dar esu girdejus, kazkada echoskopuodama gyd pakomentavo, kad priklausomai nuo kiausydes desines ar kaires iseina kiasinelis galima pamodeliuoti didesne lyties tikimybe, bet tai buvo senai, man tuo metu buvo neaktualu, ir neisigylinau kaip butent.

As vakar kai paklausiau kai ji man desto.. sedziu paskui namie ir galvoju.. aisku, kad as noriu sveiko vaiko. Ir lytis nesvarbi. Bet tarkim vistik ka labiau isivaizduoju.. berniuka ar mergaite gimstant. Na man vistiek berniukas labiau tiketinas ir viskas.. kazkaip gal per daug prisisvajojau apie du broliukus..buvau net kelis rubelius vienodus nupirkus. Tik skirtingu dydziu aisku.. kaip dvynukam unsure.gif ir kazkaip tuscia dbr.. ner to broliuko.. gal del to ir isivaizduoju tik berniuka..
Atsakyti