Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos..

QUOTE(monikam @ 2011 01 13, 14:53)

del antibijotiku tai nzn, bet man kelis ciklus, po nelaimes, nebuvo ovuliacijos, net vieno patikrinimo metu su echoskopu, kai buvau gryzus i Lt, daktare sake si men nebus ovuliacijos.  tiesiog taip pasitaiko kartais, kad kazkuri cikla nebuna ovuliacijos

nuraminai truputį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 01 13, 14:53)
thumbup.gif  pritariu tavo nuomonei
del antibijotiku tai nzn, bet man kelis ciklus, po nelaimes, nebuvo ovuliacijos, net vieno patikrinimo metu su echoskopu, kai buvau gryzus i Lt, daktare sake si men nebus ovuliacijos.  tiesiog taip pasitaiko kartais, kad kazkuri cikla nebuna ovuliacijos

nuraminai truputį 4u.gif
Papildyta:
oi, čia kad pasistengiau blush2.gif
Atsakyti
maganiukste kaip tu laikaisi?
Atsakyti
tanler nieko po biskiuka viena diena geriau kita diena blogiau .... o kaip tu ar jau geresne tavo sveikatele? jei ne tu tanler tikriausiai ir vl nieko nebuciau parasius .... vis paskaita tai pasidziaugiu uz jus visas tai paliudziu ... ir uzsisvajoju apie mazyli kada galesiu ir as papulti i jusu sarasiuka besilaukianciu, ir tuo paciau nubraukiu asara prisiminus savo mazyli taip noriu i kapelius nuvaziuoti bet dabar kai taip slapia neprabrisiu... buvom su vyru paskutine metu diena tai virs keliu sniego buvo ir bridom kad uzdegs zvakeles .
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2011 01 13, 17:31)
kiek savaiteliu tau, jau greit turetu baigtiss  4u.gif
O jei labai blogai, nesi bandzius kapsiuliu nuo pykinimo imbiero pagrindu?

9 savaites ax.gif esu valgius imbiera su citrina ir medum, tai nelabai jis man mazindavo pykinima. bet jau geriau tegul pykina, istversiu viska, kad tik viskas butu gerai wub.gif

QUOTE(inezzza @ 2011 01 13, 18:15)
nuraminai truputį  4u.gif

dziugu, kad nors truputi nuraminau 4u.gif
Atsakyti
Knisausi po receptus ir atradau šį Angelo ašaros pyragą.Ar kepėt? ar gavosi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2011 01 13, 23:49)
Knisausi po receptus ir atradau šį Angelo ašaros pyragą.Ar kepėt? ar gavosi? rolleyes.gif

man atrodo kazkuri mamyte buvo idejus jau iskepus ta pyragiuka, taip skanei atrode thumbup.gif vis neprisiruosiu ir as pabandyti, gal kai apetitas atsiras ax.gif
Atsakyti
monikam ko nemiegi?

Papildyta:
QUOTE(Meganiukste @ 2011 01 13, 18:20)
tanler nieko po biskiuka viena diena geriau kita diena blogiau .... o kaip tu ar jau geresne tavo sveikatele? jei ne tu tanler tikriausiai ir vl nieko nebuciau parasius .... vis paskaita tai pasidziaugiu uz jus visas tai paliudziu ... ir uzsisvajoju apie mazyli kada galesiu ir as papulti i jusu sarasiuka besilaukianciu, ir tuo paciau nubraukiu asara prisiminus savo mazyli taip noriu i kapelius nuvaziuoti bet dabar kai taip slapia neprabrisiu... buvom su vyru paskutine metu diena tai virs keliu sniego buvo ir bridom kad uzdegs zvakeles .

uzeik cia pas mus dazniau jauciu kad pasinerei i savo isgyvenimus console.gif ateik dazniau pasidalink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 01 14, 02:48)
monikam ko nemiegi?

tai, kad dar nesimiega ax.gif pas mus juk dviem valandom maziau, o dar ir sesuo i svecius yra atvaziavus. o ko tu nemiegi, kaip sveikatele tavo?
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 01 14, 01:50)
tai, kad dar nesimiega  ax.gif  pas mus juk dviem valandom maziau, o dar ir sesuo i svecius yra atvaziavus. o ko tu nemiegi, kaip sveikatele tavo?

nu zinok jau geriau tempos nera....valgyt noriu kaip nezinau kas ir atrodo tik valgiau ir vel noriu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 01 14, 02:53)
nu zinok jau geriau tempos nera....valgyt noriu kaip nezinau kas ir atrodo tik valgiau ir vel noriu doh.gif

dziugu girdet, kad jau geriau thumbup.gif tai ir valgyk jei nori, reiskia lelius nori pavalgyt mirksiukas.gif as tai vis dar per prievarta valgau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 01 14, 01:55)
dziugu girdet, kad jau geriau  thumbup.gif  tai ir valgyk jei nori, reiskia lelius nori pavalgyt  mirksiukas.gif  as tai vis dar per prievarta valgau  doh.gif

kad tik viskas butu gerai unsure.gif dabar taip bijau galvoju jai is ryto nebus tempos vaziuosiu pas gyne apziurai ir eho
Atsakyti