Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos..

QUOTE(tanler @ 2011 01 14, 02:57)
kad tik viskas butu gerai  unsure.gif dabar taip bijau galvoju jai is ryto nebus tempos vaziuosiu pas gyne apziurai ir eho

tikiu, kad viskas bus gerai, juk mes turim kadanors but laimingos mirksiukas.gif as irgi noreciau echo pasidaryt del sventos ramybes, bet cia niekas be 20sav nedaro, man sake mano atveju darys 18sav
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 01 14, 01:59)
tikiu, kad viskas bus gerai, juk mes turim kadanors but laimingos  mirksiukas.gif  as irgi noreciau echo pasidaryt del sventos ramybes, bet cia niekas be 20sav nedaro, man sake mano atveju darys 18sav

as jai rytoj vaziuosiu turesiu jau antra ir pas genetike antradieni...

O tu gal bandyk kazkaip privaciai nueiti butent 11-13savai kad nosite ir sprando rauksle pamatuotu...
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2011 01 13, 13:45)

VJ sapnas  wub.gif, pamenu kai tu pasakojai kad sapnavai, tai kai vel parasei, ti net siurpuliukai nubego, bet jau kelis kartus norejau paklausti - kazi kodel tavo mergyte juodaplauke? Juk jus tikra lietuvaiciu baltapukiu seimyna  ax.gif [/color]

Vaivutė gimė juodais kaip smala plaukais wub.gif . Vyras mano tamsus.
Nors man mama pasakojo, kad kai aš gimiua, buvau ilgais ir juodais plaukais. Paskui viis išslinko ir užaugo šviesūs.
QUOTE(divėja @ 2011 01 13, 21:49)
Knisausi po receptus ir atradau šį Angelo ašaros pyragą.Ar kepėt? ar gavosi? rolleyes.gif

Aš buvau jį įdėjus.
Kepiau. Vien dėl pavadinimo jį kepti turėjau.
Neverkė mano angelas.
Gal, kad greitai iš orkaitės išėmiau. Pernakt sako reikia palaikyti.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Tanler, kaip sveikatele?
Apie Eglute nieko negirdet? unsure.gif skaiciau jos senesnius pasisakymus, tai sake tik sia savaite gimdys... tai gal dar negrizo.. 4u.gif
Atsakyti
Laba dienele visoms 4u.gif

Tanler, vis apie tave galvoju.... kaip tavo sveikata? tikiuosi gali mus geresnėm žiniom, t.y., kad sveiksti nudžiuginti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 01 14, 01:59)
as irgi noreciau echo pasidaryt del sventos ramybes, bet cia niekas be 20sav nedaro, man sake mano atveju darys 18sav

Neištverčiau turbūt tiek doh.gif . dabar, po visų nelaimių, turbūt pražilčiau belaukdama.
Papildyta:
QUOTE(tanler @ 2011 01 14, 02:05)
as jai rytoj vaziuosiu turesiu jau antra ir pas genetike antradieni...

O tu gal bandyk kazkaip privaciai nueiti butent 11-13savai kad nosite ir sprando rauksle pamatuotu...

Klausyk, o pas genetikus neankstoka tau dar? Nes pvz 6irdies strukt8ra geriausiai matoma nuo 16 savaitės g.gif . Ar tu vėliau eisi dar kartą?
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2011 01 14, 10:55)
Aš buvau jį įdėjus.
Kepiau.  Vien dėl pavadinimo jį kepti turėjau.
Neverkė mano angelas.
Gal, kad greitai iš orkaitės išėmiau. Pernakt sako reikia palaikyti.

Tai gal tavo angeliukas yra laimingas kažkur ten, mums nežinomoje erdvėje? Gal jai visai neliūdna, tad ir tavo pyragas neverkė ...
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 01 14, 11:38)

Klausyk, o pas genetikus neankstoka tau dar? Nes pvz 6irdies strukt8ra geriausiai matoma nuo 16 savaitės  g.gif . Ar tu vėliau eisi dar kartą?

Genetikai ziuri nuo 11 savaites. as jau viska suzinojau. eisiu visur kur tik imanoma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 14, 12:44)
Genetikai ziuri nuo 11 savaites. as jau viska suzinojau. eisiu visur kur tik imanoma  doh.gif

Čia turbūt vėl ta taisyklė, kad kiek gydytojų, tiek nuomonių smile.gif . Aš irgi klausinėjausi, tai man sakė, kad geriausiai nuo 16 savaitės. Bet čia aišku dėl širdelės struktūros.
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 01 14, 11:51)
Čia turbūt vėl ta taisyklė, kad kiek gydytojų, tiek nuomonių  smile.gif . Aš irgi klausinėjausi, tai man sakė, kad geriausiai nuo 16 savaitės. Bet čia aišku dėl širdelės struktūros.

Tai del sirdeles veliau. O pas genetikus del sindromu nuo 11 savaites. Cia jau ne kiek gydytoju tiek nuomoniu, cia jau taip seniai yra. O sirdeles galetu irgi greiciau paziureti.. unsure.gif nes iki tos 16 savaites gali isprotet.
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 14, 12:55)
Tai del sirdeles veliau. O pas genetikus del sindromu nuo 11 savaites. Cia jau ne kiek gydytoju tiek nuomoniu, cia jau taip seniai yra. O sirdeles galetu irgi greiciau paziureti..  unsure.gif nes iki tos 16 savaites gali isprotet.

O tu tai gerai žinai, ar čia tau tik taip atrodo? Nes aš apie širdelę ir genetikus ne šiaip sau sakau. Geras genetikas ne tik pažiūri ar nėra kokio dauno sindromo, veido defektų ir pan., bet sugeba įvertinti ir širdies struktūros defektus. Tam, kad gerai būtent širdies struktūra matytusi, reikia sulaukti bent 16 savaitės. Kitokius pakitinus galima matyti ir anksčiau. Juos mato, kaip ir rašė Tanler, pagal sprando raukšlės storį, nosytės kauliuką. Aš čia rašau ne savo nuomonę, bet genetiko ir ginekologų atsakymus man. Konsultavausi su keletu skirtingų gydytojų.

Ir ką anksčiau??? Jeigu nieko nesimato dar normaliai ir gali tik pasakyti, kad arba plaka širdelė, arba ne ir viskas.

Aš tai daugiau niekad nepasitikėsiu vieno gydytojo nuomone. jau pasimokiau. Aišku pati kalta, nes galvojau, kad jeigu moku pinigus, tai geriau matys viską. pasirodo, kad tik šypsojosi daugiau doh.gif

Visai būtų gerai Bicės nuomonę, kai ji prisijungs, šiuo klausimu sužinoti. Medikė mūsų thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 14 sausio 2011 - 12:06
QUOTE(lairam @ 2011 01 14, 12:02)
O tu tai gerai žinai, ar čia tau tik taip atrodo? Nes aš apie širdelę ir genetikus ne šiaip sau sakau. Geras genetikas ne tik pažiūri ar nėra kokio dauno sindromo, veido defektų ir pan., bet sugeba įvertinti ir širdies struktūros defektus. Tam, kad gerai būtent širdies struktūra matytusi, reikia sulaukti bent 16 savaitės. Kitokius pakitinus galima matyti ir anksčiau. Juos mato, kaip ir rašė Tanler, pagal sprando raukšlės storį, nosytės kauliuką. Aš čia rašau ne savo nuomonę, bet genetiko ir ginekologų atsakymus man. Konsultavausi su keletu skirtingų gydytojų.

Ir ką anksčiau??? Jeigu nieko nesimato dar normaliai ir gali tik pasakyti, kad arba plaka širdelė, arba ne ir viskas

Nuo 11 savaites genetikai ziuri del sindromu - 100 proc. sita zinau. Del sirdeliu nzn. Girdejau, kad veliau. aisku, nesimato anksciau. Bet ir gaila.. Galetu iskart viska pasakyt.. aisku taip nebuna. As tik svajoju blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Noreciau prisijunkt prie jusu, pasidalint savo sielvarta. Pirmadieni pagymdziau dukryte bet jau nebe gyva, dievulis is manes ja ateme. Tai buvo mano pirmagymis. Visa nestuma gerai jautemes, tyrimai geri buvo, 34 savaites laiminga buvau ir laukiau sausio 13d.kada eisiu ehoskopija darytis, nes nezinojom ko laukiames ar dukrytes ar sunelio. Bet sis pirmadienis man buvo kosmaras. Ejau pas daktare savo kaip visada pasitikrinimui,ir stai is poliklinikos tiesiai i ligonine, suzinojau kad lelius mano nebe gyvas, nebe plaka sirdute. Rado slapime baltymo pas mane 3gr. nei pikindavo mane, nei bloga buvo man, visas nestumas buvo nuostabus. Pagymdziau pati , tada tik suzinojau kad laukiausi dukrytes. kaip daktaras sake kad ji 3dienas pas mane buvo jau nebe gyva. Visa gerai issivysciusi, tik kad va uzdegimas - infekcija is kazkur taip stagiai atsirado pas mane. Nerode jos man, daktaras neleido, bet kampuciu ja vis tiek pamaciau , jos rankytes,kojytes ir kuneli tik veiduko nemaciau nes buvo nusisukusi. Nezinau kodel ir uz ka taip dievas nubaude mane, kad toki kryziu turiu nest dabar. Grizau vakar namo , buvau suspirkusi siek tiek drabuzeliu, ir lovyte su ciuziniu kurie uzpakuoti paslepti stovi, sudejau drabuzelius ir paslepiau atrodo sirdis issoks pas mane is sielvarto, viduje toks jausmas net nezinau noriu rekt , staugt nezinau...
Atsakyti