Tiesiog nueisit i regitra susimokesit uz nauja vairuotojo pazymejima,leis rinktis ar norit persifotografuoti ar norit pasilikti savo nuotrauka ir viskas, lauksit kol pagamins nauja VP

Bet ten atrodo fotkinies normaliai, bet iš trijų gaunas vos viena normali iš bėdos dažniausia kažkodėl

QUOTE(agnite @ 2011 01 20, 20:41)
nu bent jau pasidažyti ir ne išsigandusiai bei žiauriai susinervinusiai ateit gerai būtų

QUOTE(Aga @ 2011 01 20, 22:15)
Bet ten atrodo fotkinies normaliai, bet iš trijų gaunas vos viena normali iš bėdos dažniausia kažkodėl 

Aš šiandien pasiėmiau jau nuolatines teises. Maniau, kad nuotrauka graži bus, nes nusifotkino visai dailiai, bet

Guodžiuosi tik tuo, kad dabar gražesnė nuotrauka nei buvo iškart išsilaikius teises

QUOTE(marcipane* @ 2011 01 20, 23:11)
Aš šiandien pasiėmiau jau nuolatines teises. Maniau, kad nuotrauka graži bus, nes nusifotkino visai dailiai, bet
Kaip zombę padarė
Veidą pabalino, akis pajuodino, dar kažkaip ištempė tą veidą
Guodžiuosi tik tuo, kad dabar gražesnė nuotrauka nei buvo iškart išsilaikius teises

Bent vienas pliusas ar ne?

QUOTE(Almost @ 2011 01 20, 17:11)
aš tai manau, kad... nu neklijuokit - nereikia, juk garbę ir orumą jis kartais atima
netaikau būtent Jums, bet iš daugumos pasisakymų taip atrodo..

Man tai tikrai tas lapas neatima nei garbės nei orumo

Dukra išsilaikė teises ir nori važiuoti su mano auto,ar tuos klevo lapus reikia lipdyti ir ant priekio ir gale?Ar galima tik užkišti už stiklo,neklijuojant?
QUOTE(mocha @ 2011 01 20, 23:53)
Bent vienas pliusas ar ne?
Ar lengvai pakeitė jums į nuolatines? Nereikėjo jokių pažymų, kad neturit nuobaudų ar panašiai? 

atėjau beveik po mėnesio nuo teisių galiojimo pabaigos

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 01 21, 09:13)
Dukra išsilaikė teises ir nori važiuoti su mano auto,ar tuos klevo lapus reikia lipdyti ir ant priekio ir gale?Ar galima tik užkišti už stiklo,neklijuojant?
Aš neklijuoju ant savo mašinos, kadangi su ja būna važinėja žmonės, kurie turi stažą. Turiu užsiklijavus iš vidaus su lipnia juosta, puikiai matosi ir gerai yra. Užkišti irgi galima, svarbu, kad gerai matytųsi. Dabar klevlapio priekyje nebereikalauja, užtenka, kad būtų gale kairėje pusėje priklijuotas

Papildyta:
QUOTE(marcipane* @ 2011 01 21, 09:56)
atėjau beveik po mėnesio nuo teisių galiojimo pabaigos
Susimoki, nusifotografuoji, padedi parašiuką ir lauki naujų teisių
Niekas nieko neklausinėja 

Nu va kaip super, lengva, greita ir paprasta. O tuo labiau dar kai teises per dieną padaro

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 01 21, 09:13)
Lapas privalo būti automobilio gale, kairėje pusėje. asmeniškai aš tiesiog užkišu lapą už kairės pusės apačios palei stiklą. jis ten yra ir pakankamai matosi. galite nelipdyti

QUOTE(mocha @ 2011 01 20, 22:56)
Aha, atrodau tokiom didelėm akim kaip vaikas gavęs saldainį

QUOTE(Aga @ 2011 01 20, 23:15)

Ir kas žiauriausia kad du kartus nusifotografuoji ir matai kad baisu ir dėl trečio jaudiniesi ir tą kartą sugadini

QUOTE(Almost @ 2011 01 20, 23:19)
nu bent jau pasidažyti ir ne išsigandusiai bei žiauriai susinervinusiai ateit gerai būtų

Aš tai dabartinėj foto patenkinta

QUOTE(agnite @ 2011 01 21, 11:42)
Aš tai dabartinėj foto patenkinta

na aš kai ėjau visa nervuot ir taip dėl pavogtų dokumentų, nusiteikus duot graaažią nuotrauką, o jei man liepė fotografuotis, tai bent makiažas (net minimalus) būtų išgelbėjęs vaizdą