Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Tiesiog nueisit i regitra susimokesit uz nauja vairuotojo pazymejima,leis rinktis ar norit persifotografuoti ar norit pasilikti savo nuotrauka ir viskas, lauksit kol pagamins nauja VP smile.gif
Atsakyti
Bet ten atrodo fotkinies normaliai, bet iš trijų gaunas vos viena normali iš bėdos dažniausia kažkodėl doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 01 20, 20:41)
Reikės pasipuošti  biggrin.gif

nu bent jau pasidažyti ir ne išsigandusiai bei žiauriai susinervinusiai ateit gerai būtų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2011 01 20, 22:15)
Bet ten atrodo fotkinies normaliai, bet iš trijų gaunas vos viena normali iš bėdos dažniausia kažkodėl doh.gif

Aš šiandien pasiėmiau jau nuolatines teises. Maniau, kad nuotrauka graži bus, nes nusifotkino visai dailiai, bet doh.gif Kaip zombę padarė doh.gif Veidą pabalino, akis pajuodino, dar kažkaip ištempė tą veidą doh.gif
Guodžiuosi tik tuo, kad dabar gražesnė nuotrauka nei buvo iškart išsilaikius teises doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 01 20, 23:11)
Aš šiandien pasiėmiau jau nuolatines teises. Maniau, kad nuotrauka graži bus, nes nusifotkino visai dailiai, bet  doh.gif  Kaip zombę padarė  doh.gif  Veidą pabalino, akis pajuodino, dar kažkaip ištempė tą veidą  doh.gif
Guodžiuosi tik tuo, kad dabar gražesnė nuotrauka nei buvo iškart išsilaikius teises  doh.gif

Bent vienas pliusas ar ne? ax.gif Ar lengvai pakeitė jums į nuolatines? Nereikėjo jokių pažymų, kad neturit nuobaudų ar panašiai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 01 20, 17:11)
aš tai manau, kad... nu neklijuokit - nereikia, juk garbę ir orumą jis kartais atima hihihi.gif netaikau būtent Jums, bet iš daugumos pasisakymų taip atrodo..

Man tai tikrai tas lapas neatima nei garbės nei orumo mirksiukas.gif parašiau tik pastebėjimą savo, nes teko pavažinėt ir su lapu ir be lapo. Vakar nusprendėm pardavinėt mašiniuką savo. Kurį laiką mėtėmės, parduot ar ne, bet, kad ir kaip gaila, reikia. Tai ant jos ir nebeklijuosiu lapo, bet ant naujos kaip nusipirksiu, būtinai. Aš už tai kad visi laikytųsi taisyklių, bet gaunasi kartais, kad pati jų nesilaikau blush2.gif
Atsakyti
Dukra išsilaikė teises ir nori važiuoti su mano auto,ar tuos klevo lapus reikia lipdyti ir ant priekio ir gale?Ar galima tik užkišti už stiklo,neklijuojant?
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 01 20, 23:53)
Bent vienas pliusas ar ne? ax.gif Ar lengvai pakeitė jums į nuolatines? Nereikėjo jokių pažymų, kad neturit nuobaudų ar panašiai? mirksiukas.gif

atėjau beveik po mėnesio nuo teisių galiojimo pabaigos biggrin.gif Susimoki, nusifotografuoji, padedi parašiuką ir lauki naujų teisių thumbup.gif Niekas nieko neklausinėja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 01 21, 09:13)
Dukra išsilaikė teises ir nori važiuoti su mano auto,ar tuos klevo lapus reikia lipdyti ir ant priekio ir gale?Ar galima tik užkišti už stiklo,neklijuojant?

Aš neklijuoju ant savo mašinos, kadangi su ja būna važinėja žmonės, kurie turi stažą. Turiu užsiklijavus iš vidaus su lipnia juosta, puikiai matosi ir gerai yra. Užkišti irgi galima, svarbu, kad gerai matytųsi. Dabar klevlapio priekyje nebereikalauja, užtenka, kad būtų gale kairėje pusėje priklijuotas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(marcipane* @ 2011 01 21, 09:56)
atėjau beveik po mėnesio nuo teisių galiojimo pabaigos  biggrin.gif Susimoki, nusifotografuoji, padedi parašiuką ir lauki naujų teisių  thumbup.gif Niekas nieko neklausinėja  g.gif

Nu va kaip super, lengva, greita ir paprasta. O tuo labiau dar kai teises per dieną padaro bigsmile.gif aš kažkur laikrašty buvau skaičius, kad vos ne pažymų reikiės išsiimti, kad neturi nuobaudų, galvojau kokia čia nesąmonė, ale viskas tvarkoj pasirodo. Nu ir gerai, ramu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 01 21, 09:13)

Lapas privalo būti automobilio gale, kairėje pusėje. asmeniškai aš tiesiog užkišu lapą už kairės pusės apačios palei stiklą. jis ten yra ir pakankamai matosi. galite nelipdyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 01 20, 22:56)
Labai yra tau ką puoštis cool.gif gerai atrodai ant pažymėjimo  ax.gif

Aha, atrodau tokiom didelėm akim kaip vaikas gavęs saldainį biggrin.gif

QUOTE(Aga @ 2011 01 20, 23:15)

Ir kas žiauriausia kad du kartus nusifotografuoji ir matai kad baisu ir dėl trečio jaudiniesi ir tą kartą sugadini biggrin.gif

QUOTE(Almost @ 2011 01 20, 23:19)
nu bent jau pasidažyti ir ne išsigandusiai bei žiauriai susinervinusiai ateit gerai būtų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš tai dabartinėj foto patenkinta biggrin.gif Ir net minimaliai pasidažius cool.gif ale vis tiek jie ten savaip išdarkyti žmogų sugeba schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 01 21, 11:42)

Aš tai dabartinėj foto patenkinta  biggrin.gif Ir net minimaliai pasidažius  cool.gif  ale vis tiek jie ten savaip išdarkyti žmogų sugeba schmoll.gif

na aš kai ėjau visa nervuot ir taip dėl pavogtų dokumentų, nusiteikus duot graaažią nuotrauką, o jei man liepė fotografuotis, tai bent makiažas (net minimalus) būtų išgelbėjęs vaizdą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti