Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Kaip sako kur galima pamatyti negraziausia to zmogaus nuotrauka, tai ant paso arba ant teisiu lotuliukas.gif
pas mane ant teisiu is viso kazkokia visiskai neryski, sviesiai pilka nuotrauka, nesuprantu kaip ten ka iziureti galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 01 21, 11:43)
na aš kai ėjau visa nervuot ir taip dėl pavogtų dokumentų, nusiteikus duot graaažią nuotrauką, o jei man liepė fotografuotis, tai bent makiažas (net minimalus) būtų išgelbėjęs vaizdą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Neturi teises liepti schmoll.gif Jei nuotrauka ne senesne nei puses metu ir atitinka ismatavimus, jie PRIVALO paimti is taves nuotrauka ax.gif
Lygiai taip pat su ATK, ejau naglai su savo foto ir viskas, nes paskui, kai pamaciau kokia buciau isejusi doh.gif lotuliukas.gif Kosmaras! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 01 21, 15:50)
Neturi teises liepti schmoll.gif Jei nuotrauka ne senesne nei puses metu ir atitinka ismatavimus, jie PRIVALO paimti is taves nuotrauka ax.gif
Lygiai taip pat su ATK, ejau naglai su savo foto ir viskas, nes paskui, kai pamaciau kokia buciau isejusi doh.gif  lotuliukas.gif Kosmaras! doh.gif

ai žinai, tai buvo prieš beveik pusantrų metų... nei ką žinojau, nei ką ginčytis norėjau, ypač tuo metu, tą dieną, kai ėjau darytis VP... buvo ir kitų problemų, jei pameni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 01 21, 16:03)
ai žinai, tai buvo prieš beveik pusantrų metų... nei ką žinojau, nei ką ginčytis norėjau, ypač tuo metu, tą dieną, kai ėjau darytis VP... buvo ir kitų problemų, jei pameni  mirksiukas.gif

Tavo situacija as suprantu 4u.gif Tiesiog turejau omeni, kad jie turi priimti zmogaus nuotrauka, jei jis pageidauja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 01 21, 16:05)
Tavo situacija as suprantu 4u.gif Tiesiog turejau omeni, kad jie turi priimti zmogaus nuotrauka, jei jis pageidauja ax.gif

ai jau paskui aš irgi buvau sužinojus, kad turi priimt nuotrauką ir tipo tiesiog gali ilgiau užtrukt VP gaminimas, bet tai tada nežinojau ir gavosi šūdas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tai dabar laukiu 02.28 - 03.02 kaip išganymo..
tiesa, dar buvo šypsenos su tuo antru VP - pailgėjo stažas 3dienom hihihi.gif nes kai pirmąjį padarė, tai buvo data, kad galioja nuo 03.02, o su antru jau sąžiningai parašė, kad galioja nuo 02.28 biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 01 21, 12:43)
na aš kai ėjau visa nervuot ir taip dėl pavogtų dokumentų, nusiteikus duot graaažią nuotrauką, o jei man liepė fotografuotis, tai bent makiažas (net minimalus) būtų išgelbėjęs vaizdą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sunku būti moterim biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(bitutė @ 2011 01 21, 15:37)
Kaip sako kur galima pamatyti negraziausia to zmogaus nuotrauka, tai ant paso arba ant teisiu  lotuliukas.gif
pas mane ant teisiu is viso kazkokia visiskai neryski, sviesiai pilka nuotrauka, nesuprantu kaip ten ka iziureti galima smile.gif

drinks_cheers.gif
Mano foto kažkaip ties kakta nukirpta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 01 21, 17:15)
Sunku būti moterim  biggrin.gif  biggrin.gif
drinks_cheers.gif
Mano foto kažkaip ties kakta nukirpta  biggrin.gif

Tavo kakta per graži biggrin.gif
Atsakyti
Bet gi koks skirtumas, kiek tas teises rodai, per dešimt metų tik šiemet sustabdė, tai sakė dabar gražesnė esu lotuliukas.gif
Atsakyti
Aga,tai ką čia "pradedančiosiose" veiki su savo 10 metų stažu? wink.gif
Atsakyti
Nu tai devynis metus beveik nešiojaus piniginėj teises, o po nusipirkau mašiniuką ir sėdau gasdint aplinkinių. Dabar prasidėjo treti metai, tai nė dienos be mašiniuko, gal kokias 5 dienas per metus nevažiuoju lotuliukas.gif Bet ir du metus atvažinėjus, nesijaučiu ąsė smile.gif gerokai jau drąsiau, bet dar visokių naujovių nutinka smile.gif
Atsakyti
a nu viskas aišku,
aš irgi laikiau daug metų stalčiuj teises,kai nusipirkom mašiną -pradėjau važinėti cool.gif tai lapą užsiklijavau ant stiklo mol "saugokitės manęs visiiii" tongue.gif
Atsakyti
nu ir šaunuolės, kad važinėjat ir nedulka jūsų VP stalčiuose. Aš tik už važinėjimą. Pati turiu stažą apie pusantrų metų, bet iš jų greit metai bus kaip duodu ralio kožną dieną, nes nusipirkau mašiną!;) pati jaučiu, kaip patobulėjau už vairo, lygindama mano, kaip tikros vairuotojos debiutą ir dabar smile.gif ir dar vis tobulėju tobulėju biggrin.gif
Atsakyti