QUOTE(MissR @ 2011 03 25, 18:52)
na ir siaubingas kovas.
suprantu tave, mano siaubingas valgymas šį mėnesį irgi manęs kokią 1,5 savaitės neapleido.. bet va jau trečią dieną normaliau valgau. na manau, kad šiandien gal vėl kiek per daug užvalgiau (ryte pasisvėrus šiek tiek sunervino rezultatas), bet nenoriu apie tai galvoti. žinau, jei taip nusiteiksiu rytoj porcijos per pusę sumažės. taigi, turiu sakyti, kad šnd valgiau tvarkingai ir rytoj normaliai valgyti noriu.
man irgi baisu vakarais ir savaitgaliais, kai tik daugiau laiko turiu pagalvoti, tuomet ir užklumpa persivalgymai arba maisto atsisakymai. bet po dienos stacionaro sekasi šiek tiek lengviau ir tokios laisvos valandos ne visuomet blogiems maisto atžvilgiu reikalams pasitarnauja..
o šiaip tikrai tikrai suprantu, kad visą dieną, kelias dienas, savaites kemšant žiaurumai galvoje tik kaupiasi, šlykščiai apie save galvojama. kaip baisu
Papildyta:
o ką jūs manot apie sportą?
nes aš tik pradėjus lankyti dienos stacionarą VSC ir geriau laikytis planelio pradėjau daug intensyviau sportuoti, tad tas mano svoris daugiau mažiau toks pat išlieka kaip ir prieš gydymą. bet sportuoju gal dvigubai daugiau-kiekvieną dieną bent po 1,5val.. na man sportas teikia tik džiaugsmą, visuomet po to gerai jaučiuosi.
bet..
tiek sportuot pradėjau, nes galvojau, kad čia labai jau daug valgysiu.. tai net nebežinau. gal negerai darau. o gal negerai būtų tik tuomet, jei versčiau save sportuoti per prievartą, jokio malonumo nejausčiau..
tai taip sąlygiška. nebežinau, kas iš ligos ateina, o kas iš mano hobių