Įkraunama...
Įkraunama...

Kalanetika

QUOTE(Jusma @ 2011 04 09, 20:26)
Atradai ir aš šią sporto rūšį. man ji labai priimtina, nes nereikia starkalioti, bėgioti ar stūmdyti svorių 4u.gif Kol dar pradžia, nelabai turiu kuom pasidalinti, bet pirmoji treniruotė paliko teigiamą įspūdį. negalvojau, kad tokio sporto metu galima taip suprakaituoti doh.gif

as mazdaus 5 pirmas treniruotes vos neissliauzdavau is sales. po treniruociu skaudedavo slaunys is nugaros puses biggrin.gif o basomis budavo sunku vaikscioti. per treniruotes tikrai atidirbdavau..
Atsakyti
merginos, kaip Stimulus dabar su laisvom vietom uzsiemimuose nuo 7 iki 9 darbo dienomis?
Atsakyti
O del ko butinai i kazkoki kluba norit eit? Gi galima dykai namuciuose mankstintis smile.gif tik parsisiunti video ir viskas, aisku, pageidautina suprast angliskai biggrin.gif ten C.Pinckney labai issamiai viska aiskina.
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2011 04 10, 17:27)
O del ko butinai i kazkoki kluba norit eit? Gi galima dykai namuciuose mankstintis smile.gif tik parsisiunti video ir viskas, aisku, pageidautina suprast angliskai biggrin.gif ten C.Pinckney labai issamiai viska aiskina.

nzn ar cia man rasete, bet jei man, tai neturiu valios namie sportuoti - tinginiauju:) labai saves gailiu. o saleje visai kitaip. paziuri i kitas merginas ir pasitempi, daugiau jegu atiduodi. kazkokia vieninga saves tobulinimo dvasia apima
Atsakyti
Iš kur parsisiuntėte programą? Aš tai norėčiau nors pradžiai pas trenerę pasimokyti, bet kaip suprantu, Šiauliuose kalanetikos nėra sad.gif
Atsakyti
tikrai iš kur video parsisiuntėt? kur anksčiau buvo apie ją kalbėta tai man neparsisiuntė ji kažkodėl sad.gif gal kuri galėtų per skype atsiųsti? smile.gif kitą savaitę prasideda atostogos, noriu pradėt rimtai užsiiminėti tuo, nes neįpirkau treniruočių su trenere 4u.gif
Atsakyti
Sakykite, ar Stilginskio mokykloje dar vyksta kalanetikos uzsiemimai, kazkaip nebematau skelbimo, o lankyti vel noreciau smile.gif
Atsakyti
is torentu, berods, siunciausi. siaip ten normalus filmas, apie val. siek tiek maziau gal:)
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2011 04 10, 21:41)
nzn ar cia man rasete, bet jei man, tai neturiu valios namie sportuoti - tinginiauju:) labai saves gailiu. o saleje visai kitaip. paziuri i kitas merginas ir pasitempi, daugiau jegu atiduodi. kazkokia vieninga saves tobulinimo dvasia apima

Tas tiesa, grupiniai uzsiemimai, kurie kainuoja ipareigoja biggrin.gif ka gi, sekmes renkantis trenerius ir treniruociu vietas. Kalanetika as irgi is torrentu siunciausi, o rinkausi is cia, deja nepamenu tiksliai is kurios nuorodos.
http://torrentz_eu/8...df982da7a195424
galima is cia atsirinkt smile.gif kazkuri tikrai leis atsisiust ir veiks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2011 04 09, 21:48)
as mazdaus 5 pirmas treniruotes vos neissliauzdavau is sales. po treniruociu skaudedavo slaunys is nugaros puses biggrin.gif o basomis budavo sunku vaikscioti. per treniruotes tikrai atidirbdavau..

O man normaliai, nors treniruočių metu oi kaip pavargstu doh.gif Vakar parėjau, į dušą ir lovon ax.gif bet ir nesistengiu pirmų treniruočių metu persistengti, manau, viskas po truputį turi būti, juolab, kad visą amžinybę nesportavusi esu doh.gif
QUOTE(Vi-Vian @ 2011 04 10, 10:40)
merginos, kaip Stimulus dabar su laisvom vietom uzsiemimuose nuo 7 iki 9 darbo dienomis?

Aš kaip tik ten lankau, nes labai patogi vieta man... Yra vakarais vietų mirksiukas.gif vakar buvau 20.30 h
Atsakyti
o pries kiek laiko reikia pavalgius buti iki treniruotes? ar valanda uzteks?
Atsakyti
ačiū Murlyka už nuorodą, jau atsisiunčiau, pasitikrinau tik ar be klaidų darau smile.gif bet aš darau tik apšilimą ir pilvukui, nes kitom kūno dalim kaip ir patenkinta ax.gif
Atsakyti