Įkraunama...
Įkraunama...

Dubens kaulų skausmas

QUOTE(rutuliukas j @ 2007 11 19, 01:03)
Ta pati beda ir mane kamuoja. Tik nepasakyciau, kad skauda nugara- jausmas kaip isprievartauta + uzpakalis atspardytas, arba kupranugari apsizergus pajodinejus. Dar tik 30 sav. prasideda, svorio prisidejau + 8 kg, bet tas skausmas neramina  g.gif Bjauriausia stovint vienoj vietoj, tik trypciojant nuo kojos ant kojos galiu istverti.
Negi tikrai nera jokiu priemoniu nuo sito nemalonumo. Nes dar 2+ men taip, nzn, nzn... schmoll.gif

drinks_cheers.gif man irgi lygiai toks pat jausmas blink.gif irgi pradėjo skaudėti kažkur apie 30 sav....pasakiau gydytojai, tai ji tik pasijuokė ir viskas unsure.gif tačiau dabar jau tas skausmas labai mažas...vos vos jaučiasi... cool.gif
Atsakyti
Na, aciu Dievui, man tas skausmas kokias pusantros savaites- ir pasibaige. Dabar nebent nuguliu pradeda skaudet, arba kai per ilgai vaikstau, dirbu... bet uztat dabar skrandzio skausmai uzejo, nezinau ne ka valgyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidavel @ 2007 12 05, 21:02)
drinks_cheers.gif  man irgi lygiai toks pat jausmas  blink.gif  irgi pradėjo skaudėti kažkur apie 30 sav....pasakiau gydytojai, tai ji tik pasijuokė ir viskas  unsure.gif  tačiau dabar jau tas skausmas labai mažas...vos vos jaučiasi...  cool.gif

drinks_cheers.gif man irgi po kokios savaites praejo. Kartais uzeina kokiam pusdieniui, bet jau taip istisai nebekamuoja. O as jau bijojau, kad taip iki pat gimdymo blink.gif
Atsakyti
Mano pilvukui 34sav. ir sianakt pirma karta pajauciau ta "malonuma" - kirksniu skausma... Atsigulus ant vieno sono - skauda ji, atsigulus ant kito - skauda kita sad.gif
Nu tverti dar galima, bet su miego kokybe tai visai ne kas.
Gal reikia bandyti kokiom pagalvem apsikamsyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lex @ 2008 01 04, 10:03)
Mano pilvukui 34sav. ir sianakt pirma karta pajauciau ta "malonuma" - kirksniu skausma... Atsigulus ant vieno sono - skauda ji, atsigulus ant kito - skauda kita sad.gif
Nu tverti dar galima, bet su miego kokybe tai visai ne kas.
Gal reikia bandyti kokiom pagalvem apsikamsyti  ax.gif

Situacija pas mane panasi, skauda dubens kaulus ir kryzkauli. Diena dar nieko, bet nakti tai vargas, nes pabundu nuo to,kad pradeda skaudet. Dabar isigudrinau prisikaisioti visur pagalveliu bemiegant, tai kiek lengviau. Ne taip tai doh.gif
Atsakyti
Man su pirmu nėštumo kažkur nuo 24 sav. irgi labai skaudėjo kirkšnis. Kaip matau, čia daugelį tokie skausmeliai kankina, tikriausiai taip ir turi būti - pati gamta rūpinasi, kad gimdyti būtų lengviau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2007 11 19, 00:03)
jausmas kaip isprievartauta + uzpakalis atspardytas, arba kupranugari apsizergus pajodinejus.

jau rasiau, kad seniai kankina panasus skausmas, bet paskutiniasias sav. isvis atrodo, jog TEN ikistas kamuolys, kuris skecia dubens kaulus doh.gif doh.gif manau, taip yra del to, kad vaiko galvyte jau labai zemai ax.gif

QUOTE(rutuliukas j @ 2007 11 20, 10:18)
Ar teisingai supratau, kad vienintelis vaistas nuo to bjauraus skausmo- kitu nestukiu paguoda?

manau, taip console.gif
Atsakyti
o aš jau buvau išsigandusi,, jau dvi dienas skauda uodegikauli, kaip būčiau stipriai susimušusi, kartais, net iš vietos pajudėti neįmanoma, man dar tik 22 sav doh.gif tas skausmas, toks, kad kartais iki ašarų varantis, o čia gal kas rimčiau
Atsakyti
Toks skausmas gali reiksti gaktines savarzos issiskyrima.Reiketu vengti lipimo laiptais,greito vaiksciojimo,ejimo dideliais zingsniais.Labai padeda gulejimas hamake.
Atsakyti
Prisijungsiu prie jusu.. Esu viena is dubens kaulo skausmo auku doh.gif Taip skausmas ziebia stipriai ir staigiai, kad nieko ir nebesinori ir nepaisant to, ar guli, ar vertiesi, ar vaikstai (bent jau man).. Beje, sia 30sav labiausiai ir suintensyvejo. Priezastys tos pacios, kaip ir daugelis cia kalbejusiu minejo.. Hormonai, pakites svoris, atsipalaidave raumenys, pleciasi kaulai ir pan.. Ir, deja, vaistu no to ner.. Kadangi gyvenu uzsienyje, o cia toleruojamas naturalumas visame kame: tai vienintelis vaistas daug poilsio ir gerti daug skysciu lotuliukas.gif Tenka kankintis, nes aisku, jog tokie patarimai neveikia.. Oj nesaldu..
Atsakyti
Sugryzau.. kaip tycia siandien jauciu stipriausius dubens kaulo skausmus, kaip niekad anksciau.. Prisiieskojau visokios info, bet kas is to.. Si bei ta ir jums perkelsiu paskaitymui: "Dubens kaulai yra sujungti kremzliniu audiniu, kuris, pasikeitus ankstesniai hormonų pusiausvyrai kraujyje, minkštėja ir tempiasi. Tai atveria daugiau erdvės vaiko gimimui. Kūdikiui augant, simfizis pajautrėja, liečiant jaučiate skausmą, galintį atsikartoti ir nugaroje. Padeda pilvo diržai. Galima ties gakta užsidėti į audeklą susuktus ledukų gabaliukus. Verčiantis ar keliantis iš lovos, kelius laikykite suglaustus." Net nezinau kaip cia guostis.. Galiu tik sedet ir gulet siandien nejudedama doh.gif
Atsakyti
man labai masazai padedavo ir guledavau surietusi kojas!!!
Atsakyti