prisijungiu....viskas siandien nepaeinu.... jau nuo 30sav skauda bet dabar tai kaip bobute antis...o dar vienas mazgis ant galvos lipa..kur cia pagulesi.
man irgi skaudėjo, kad paeiti negalėjau.
, gydytoja sakė kad klubai plečiasi, ruošiasi kunas gimdymui
bet prieš gala skausmai sumažėjo, rečiau beskauda, gal nebeskaudės
...

Man tie skausmai prasidejo jau nuo 22sav,vos issijudinu is lovos ryte per ta sakusma
,tik dienai ipusejus praeina. Nejaugi visa likusi laika taip ir bus

Man siaubingai skauda, aišku ir dėl to, kad organizmas ruošiasi gimdymui, audiniai suminkštėję, bet gydytoja sakė, kad ir dėl kalcio trūkumo bei liepė kasdien gerti jį.
QUOTE(Veni @ 2008 02 29, 21:01)
Man siaubingai skauda, aišku ir dėl to, kad organizmas ruošiasi gimdymui, audiniai suminkštėję, bet gydytoja sakė, kad ir dėl kalcio trūkumo bei liepė kasdien gerti jį.
Draugyt, ir man skaudėjo, gėriau ir kalcio ir magnio ir visokių kitokių biesų, bet nepadėjo. Vos ant vonios krašto koją užkeldavau. kaip kokia senė.... Krypavau kaip antelė, su kiekvienu žingsniu skausmas. Po gimdymo tik po mėnesio praėjo. Bet sakyčiau ne kaulai, o raiščiai

Sveikos,
Man irgi jaučiasi kaulų skausmas, labiausiai ties dešiniuoju klubu, ant tos pusės pagulėjus
Tai stengiuosi naktį kuo daugiau vartytis, aišku išsimiegojimui tai nepadeda
Bet, o ką daryti, guodžiuosi, kad jau nebeilgai tai tęsis
Tiesa, toks skausmas jau prieš gerą mėnesį reikštis ėmė.
Man irgi jaučiasi kaulų skausmas, labiausiai ties dešiniuoju klubu, ant tos pusės pagulėjus

Labukas,
ir as prisidedu prie kaulu skausmu. mums dabar 27 savaite. tiesa sakant skausmai prasidejo tik uzvakar, bet jau siandien kai keliausi per pietus is lovytes tai taip sueme, kad turejau stoveti susilenkusi kaip senute ir taip geras 5 minutes, kol aprimo, bet visiskai nenustoja, dabar krypuoju kaip pingvinas visa diena.
cia maciau del daugelio dalyku jums visoms skauda, bet as priaugusi tik 3 kilogramus, vat ir del to man nerimas ima, todel valgau ledus, sokolada, zodziu maista kuris man labai patinka ir turi daug kaloriju, bet nelabai storeju - brolio "zmona" sako, kad gerai - tik kamuoliuka isstumsiu ir viskas, maziau reikes pastangu deti i mankstas, kad numesti svori, bet manau iki 27 savaites tureciau priaugti daugiau... tiesa, as iki nestumo visada buvau liesa ir sveriau iki 50 kg... manau tai viska ir paaiskina... na dabar as esu labai grazi
ne viena nescia drauge sake, kad "jeigu visos nescios butu tokia kaip tu, tai butu labai laimingos"
bet as manau, kad kiekvienas zmogus yra grazus, o ypac
mes juk pacios graziausios, o del skausmu, tai nieko cia nepadarysi...del savo mazylio as viska iskentesiu
ir as prisidedu prie kaulu skausmu. mums dabar 27 savaite. tiesa sakant skausmai prasidejo tik uzvakar, bet jau siandien kai keliausi per pietus is lovytes tai taip sueme, kad turejau stoveti susilenkusi kaip senute ir taip geras 5 minutes, kol aprimo, bet visiskai nenustoja, dabar krypuoju kaip pingvinas visa diena.
cia maciau del daugelio dalyku jums visoms skauda, bet as priaugusi tik 3 kilogramus, vat ir del to man nerimas ima, todel valgau ledus, sokolada, zodziu maista kuris man labai patinka ir turi daug kaloriju, bet nelabai storeju - brolio "zmona" sako, kad gerai - tik kamuoliuka isstumsiu ir viskas, maziau reikes pastangu deti i mankstas, kad numesti svori, bet manau iki 27 savaites tureciau priaugti daugiau... tiesa, as iki nestumo visada buvau liesa ir sveriau iki 50 kg... manau tai viska ir paaiskina... na dabar as esu labai grazi

QUOTE(Veni @ 2008 02 29, 21:01)
Zinau kad kai skauda gaktikauli besivartant lovoje - tai tuomet kalcio truksta (mums taip per kursus sake).