Įkraunama...
Įkraunama...

Dubens kaulų skausmas

prisijungiu....viskas siandien nepaeinu.... jau nuo 30sav skauda bet dabar tai kaip bobute antis...o dar vienas mazgis ant galvos lipa..kur cia pagulesi.
Atsakyti
man irgi skaudėjo, kad paeiti negalėjau. doh.gif , gydytoja sakė kad klubai plečiasi, ruošiasi kunas gimdymui rolleyes.gif bet prieš gala skausmai sumažėjo, rečiau beskauda, gal nebeskaudės blush2.gif ...
Atsakyti
Man tie skausmai prasidejo jau nuo 22sav,vos issijudinu is lovos ryte per ta sakusma doh.gif doh.gif ,tik dienai ipusejus praeina. Nejaugi visa likusi laika taip ir bus g.gif g.gif
Atsakyti
Man siaubingai skauda, aišku ir dėl to, kad organizmas ruošiasi gimdymui, audiniai suminkštėję, bet gydytoja sakė, kad ir dėl kalcio trūkumo bei liepė kasdien gerti jį.
Atsakyti
Man jau dabar skaudalioja dubens kaulus, o dar tik 14 savaiciu sad.gif Tai kas bus paskui? Jau neramu darosi sad.gif
Atsakyti
ax.gif buvo ir man tokia beda per abu nestumus, kartais skaudedavo net labai labai, bet tiesiog po gimdymo praejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Veni @ 2008 02 29, 21:01)
Man siaubingai skauda, aišku ir dėl to, kad organizmas ruošiasi gimdymui, audiniai suminkštėję, bet gydytoja sakė, kad ir dėl kalcio trūkumo bei liepė kasdien gerti jį.

Draugyt, ir man skaudėjo, gėriau ir kalcio ir magnio ir visokių kitokių biesų, bet nepadėjo. Vos ant vonios krašto koją užkeldavau. kaip kokia senė.... Krypavau kaip antelė, su kiekvienu žingsniu skausmas. Po gimdymo tik po mėnesio praėjo. Bet sakyčiau ne kaulai, o raiščiai g.gif ir raumenys. na, prieš gimdymą, tai suprantu, atsipalaiduoja viskas. O po gimdymo? negi taip skauda kai viskas traukiasi į savo vietas? g.gif
Atsakyti
Nelinksma prognoze smile.gif Oi skaudes man ateityje, jei jau dabar paskaudalioja. Nu ka padarysi, teks kentet.
Atsakyti
Sveikos, mum 33 sav., kankinuosi ir as, ziauriausiai naktimis buna , kai visus sonus skauda, o ryte ar ilgiau pastovejus gaktikauli taip skauda, kad nezinau kur detis. Nakciai tai po uzpakaliu visokiu paralonu prisikisu, kad minksciau butu, padeda.
Atsakyti
Sveikos,
Man irgi jaučiasi kaulų skausmas, labiausiai ties dešiniuoju klubu, ant tos pusės pagulėjus doh.gif Tai stengiuosi naktį kuo daugiau vartytis, aišku išsimiegojimui tai nepadeda schmoll.gif Bet, o ką daryti, guodžiuosi, kad jau nebeilgai tai tęsis smile.gif Tiesa, toks skausmas jau prieš gerą mėnesį reikštis ėmė.
Atsakyti
Labukas,
ir as prisidedu prie kaulu skausmu. mums dabar 27 savaite. tiesa sakant skausmai prasidejo tik uzvakar, bet jau siandien kai keliausi per pietus is lovytes tai taip sueme, kad turejau stoveti susilenkusi kaip senute ir taip geras 5 minutes, kol aprimo, bet visiskai nenustoja, dabar krypuoju kaip pingvinas visa diena.
cia maciau del daugelio dalyku jums visoms skauda, bet as priaugusi tik 3 kilogramus, vat ir del to man nerimas ima, todel valgau ledus, sokolada, zodziu maista kuris man labai patinka ir turi daug kaloriju, bet nelabai storeju - brolio "zmona" sako, kad gerai - tik kamuoliuka isstumsiu ir viskas, maziau reikes pastangu deti i mankstas, kad numesti svori, bet manau iki 27 savaites tureciau priaugti daugiau... tiesa, as iki nestumo visada buvau liesa ir sveriau iki 50 kg... manau tai viska ir paaiskina... na dabar as esu labai grazi nestuke.gif ne viena nescia drauge sake, kad "jeigu visos nescios butu tokia kaip tu, tai butu labai laimingos" blush2.gif blush2.gif blush2.gif bet as manau, kad kiekvienas zmogus yra grazus, o ypac nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif mes juk pacios graziausios, o del skausmu, tai nieko cia nepadarysi...del savo mazylio as viska iskentesiu thumbup.gif sunglasses2.gif didis.gif

Atsakyti
QUOTE(Veni @ 2008 02 29, 21:01)

Zinau kad kai skauda gaktikauli besivartant lovoje - tai tuomet kalcio truksta (mums taip per kursus sake).
Atsakyti