Įkraunama...
Įkraunama...

Dubens kaulų skausmas

nu va ir as susiradau tokia temele. jau kokia savaite kaip pradejo skaudet klubus, kazkur nugaroj irgi. praeita nakti prabudau, nes norejau i tuealeta, tai prireike keliu minuciu kol sugebejau is lovos issikrapstyt, tiesiog negalejau koju valdyt. praeita kart taip nebuvo. geriu papildomo klacio, nezinau, gal vistiek nepakankamai.
pasakysiu ryt gydytojai, bet ka ji padarys, teks kenteti dabar.
Atsakyti
Siap as jau sia problemele turiu nuo 26 savaites doh.gif
Tai kalci geriau iki kokios 30 sav,nes paskui gydytoja nerekomendavo nei kalcio nei magnio gerti,nes gali sunkiau kaklelis atsidarineti gimdymo metu
Bet as kazkaip jau pripratau prie to skausmo ir nebereaguoju taip,pakenciu,kaip senuciuke nukeliauju i wc nakti,o kol is lovos issikrapstau,tai MB daug juoko buna,jis man padeda is lovos daznai issikrapstyti lotuliukas.gif
Bet,mergaites,juk tie skausmiukai tokie laikini,viskas atsipirks kai tik pamatysime savo angelelius wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes noriu paklausti jusu ar kam nors skaudejo nugara t.y juosmeni kai buvot nescios 3men.? As negaliu netgi normaliai vaikscioti kaip radikulito skausmai bet stipresni. Ar gali buti stuburo isvarza? Man pasake jog nuotrauka negali daryti nes vaikui pakenks tai noriu jusu paklausti ar buvo kam toks skausmas kuris netgi ejo i kojas?
Atsakyti
kazkas su stuburu. Man tai iki nestumo skaudedavo, maniau per nestuma isvis bus baisu- bet beveik neskaudejo. o po gimdymo vel pradejo skaudet.
Atsakyti
na ka galiu pasakyti, merginos, bus tik blogiau ir blogiau smile.gif pacios pamatysit. ir as sia probleme turiu. ir pirma karta besilaukdama turejau. vienintele pagalba - fizioterapija. ir kokia ten pagalba. tiesiog kiek pastiprina raumenis aplink stubura. dar pamoko, kaip ka daryti, kaip lipti is lovos, is masinos. cia norvegijoje taip. svarbiausia, kad abi kojos visada butu "drauge". jei lipat is masinos, kojytes abi suglaustos, o ne pirma iskeliat viena koja, o veliau - kita. taip pat is lovos. miegoti patariama slidzioje, pvz silkineje, patalyneje. tada vartytis lengviau. kategoriskai draudziama ka sunkesnio kelti.
Atsakyti
As zinau kad skaudes dar labiau bet taip noriu zinoti kaip su tokia problema gymdo?
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2008 05 23, 18:23)
As zinau kad skaudes dar labiau bet taip noriu zinoti kaip su tokia problema gymdo?

Skaiciau, kad dazniausiai gimdo kaip ir visos, bet retais atvejais, kai jau moteris visai ne koju nebegali praskesti del to skausmo, tenka daryti cezari. Tokiu atveju, tipo, nerekomenduojamas epiduras - jis uzmaskuotu kaulu skausma, bet kaulu savarzos gali buti pazeistos gimdymo metu. g.gif Cia teorines zinios, gal kas daugiau pasakys is praktines srities.

Ziuriu cia - sie skausmai, rodos, yra daugiausia 3-cio trimestro beda, bet neretai prasideda ir anksciau. Kaip man - 20-a savaite verysad.gif Kvailiausia tai, kad man dirbti reikes iki pat gimdymo - kad tik nepasibaigtu tuo, jog i darba su ramentais vaiksciosiu doh.gif
Atsakyti
Man irgi dar tik 10 savaitė, o tuos dubens kaulus tai kartais skauda kaip reikiant. Nežinau, kaip reikės visą nestuke.gif tai tverti verysad.gif
Atsakyti
Man buvo 17 sav. kai buvo pradeje skaudeti sikna. Is pradziu buvo toks jausmas kaip kaulus skauda, paskui perejo i raumenis. Taip ziauriai skaudejo desini siknos zanduka, kad net asaros birdavo is akiu. Pasirodo leliukas spaude kazkoki nerva, kuris baigiasi siknoje ir pasidare uzdegimas. Vienintelis dalykas, kas man padejo, tai baseinas ir povandenines masazines sroves. Vyras laikydavo kilstelejes mano sikna baseine po gan stipria srove ir kazkaip pavyko pastumti leliu i sona, kad nespaustu to nervo. Vat jau beveik 25 sav. ir aciu dievuliui neatsinaujino si problema.
Norejau pasakyti, kad ankstesnese savaitese nebutinai dubens kaulus gali skaudeti, gali buti taip kaip man, tada geriausias vaistas yra begti i baseina smile.gif
Atsakyti
Aš tai nusipirkau Dormeo čiužinuką - tą papildomą (ploną). Labai daug iš jo nesitikėjau, bet žinokit padėjo smile.gif Vieną naktį nutariau pamiegoti be jo, tai atsibudau vidurnaktį - skauda, nu nee galvoju, tai vėl teko pasitiest jį.
Atsakyti
QUOTE(vbg @ 2008 07 23, 14:29)
Aš tai nusipirkau Dormeo čiužinuką - tą papildomą (ploną). Labai daug iš jo nesitikėjau, bet žinokit padėjo smile.gif Vieną naktį nutariau pamiegoti be jo, tai atsibudau vidurnaktį - skauda, nu nee galvoju, tai vėl teko pasitiest jį.

Kas tai per daiktas? Ar tiesiog paminkstinimas lovai? As irgi svarstau, kad man reiketu g.gif Dabar kelias dienas po savimi minksta kaldra pasitiesusi miegu - lygtais geriau good.gif
Atsakyti
Ta čiužinį per TV pastoviai reklamuoja, pasiskaityti ir užsakyti galima internetu www.dormeo.lt Šiaip tai jis nuo paprasto porolono nedaug kuom skiriasi - kietesnis šiek tiek. Kaina su pašto išl.ir pagalve (dovanoja tipo) - 245 Lt.
Atsakyti