Įkraunama...
Įkraunama...

Dubens kaulų skausmas

nors man tik 25 sav. bet as irgi jauciu dubens skausmus. naktimis irgi labai sunku apsiversti i kita puse doh.gif , be to skausma jauciu ir kirksnyse. o jei labai pavargstu tai skausmas ein i kojas. siaip as dabar eidama miegt tarp koju pasidedu pagalvele tai tikrai pajauciau kad maziau skauda dubens kaulus bigsmile.gif . tai gal ir jums padetu... smile.gif
Atsakyti
Ir man ta pati bėda...Keisčiausia, kad skauda būtent naktimis. Numalšinti skausmą padeda vienintelis dalykas - šiek tiek pajudėti. Tai atsikeliu ir bent iki toleto nueinu - skausmas kažkaip iškart praeina...
Atsakyti
QUOTE(Skaaja @ 2009 12 18, 22:30)
nors man tik 25 sav. bet as irgi jauciu dubens skausmus. naktimis irgi labai sunku apsiversti i kita puse doh.gif , be to skausma jauciu ir kirksnyse. o jei labai pavargstu tai skausmas ein i kojas. siaip as dabar eidama miegt tarp koju pasidedu pagalvele tai tikrai pajauciau kad maziau skauda dubens kaulus bigsmile.gif . tai gal ir jums padetu... smile.gif

man su pirmu nestumu skaudejo nuo 34 savaites, tai nedaug ir kentet buvo like. o si nestuma jau skauda nuo 17sav. dabar 23sav, tai skausmas pasidare labai stiprus, vos krutu, bandysiu dar i baseina nueiti, atpalaiduoti raumenis. o siaip nakti irgi miegu su pagalve tarp koju.
Atsakyti
Man per pirmą nėštumą kažkaip neskaudėjo, gal tik pačioj pačioj pabaigoj..Bet dabar, tai jau apie porą mėnesių kankinuosi.. doh.gif O kai ilgiau pavaikštau ar daugiau, tai griūnu į lovą be jėgų visiškai.. verysad.gif Per kūčias pamenu dieną po mietsą šen bei ten, apsipirkinėjimai ir pan..Paskui namie ruošiausi tai kai jau atsisėdau prie stalo, nesinorėjo net valgyti, nieko..Valandą vos vos atsėdėjau ir nuėjau gulti.. doh.gif Jau net vos laiptais užlipau iki kambario...Gydytojai pasakiau, tai sako diržą nusipirk, lengviau turėtų būti..Aplamai nepratusi aš taip greit pavargti.. doh.gif lotuliukas.gif Pirmas nėštumas buvo ledazzz.. thumbup.gif biggrin.gif Dabar tai kankynė... doh.gif
Atsakyti
Sveikos!! smile.gif beveik visa nestuma skauda dubens kaulus kua toliau tua labiau sedeti galiu tik tiesiai jei sonu truputuka pasedziu ar guliu tai po to atsikelti negaliu tiesiog pleso i sonus!ortopedas man israse koki tai dirza,bet su jua galiu tik vaikscioti namie jis labai nepatogus kai sedziu turiu nuimti nes labai spaudzia jis kietas platokas labai reme pilvo apacia!Turejau 2 nestumus ,bet taip dar nera buve tik su 3 nestumu t.y.dabar.Kam taip yra buve ar po gimdimo man tiem kaulam vel viskas bus gerai gal atsistatys viskas? g.gif
Atsakyti
pirmus keturis men. ir as jauciau skausma dubens stiry, bet daugiau ties kryzkauliu. pletesi klubai, tempesi raisciai. bet veliau praejo smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(hayabusa @ 2011 01 19, 20:05)
pirmus keturis men. ir as jauciau skausma dubens stiry, bet daugiau ties kryzkauliu. pletesi klubai, tempesi raisciai. bet veliau praejo  smile.gif .

man ir labai anksti pradejo juas plesiti,bet dabar jau kelios savaites liko iki gimdimo tai taip niekas ir nepraejo tik dar labiau skauda manau..na tikiuasi kad po gimdimo praeis,kalbejau uzvakar su ligonineje daktaru sake kad praeis bet galimas dalikas irgi kad del slapimo nelaikimo buti problemu aisku nebutina bet pasitaiko tokiu atvieju ar tai tikrai taip g.gif.O tu jau po gimdimo??ar dar lauki didziosios dienos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jedzite @ 2011 01 20, 23:20)
man ir labai anksti pradejo juas plesiti,bet dabar jau kelios savaites liko iki gimdimo tai taip niekas ir nepraejo tik dar labiau skauda manau..na tikiuasi kad po gimdimo praeis,kalbejau uzvakar su ligonineje daktaru sake kad praeis bet galimas dalikas irgi kad del slapimo nelaikimo buti problemu aisku nebutina bet pasitaiko tokiu atvieju ar tai tikrai taip g.gif.O tu jau po gimdimo??ar dar lauki didziosios dienos? 4u.gif

nesu tikra ar manes klausi ax.gif . bet man iki gimdymo dar 3 savaites. Pati esu trenere, tai nemanau kad tie pokyciai visiskai pranyks savaime, reikes tam skirt laiko... Turiu omeny specialius pratimus, kurie padeda ir dubens srities raumenis sustiprint ir salina slapimo nelaikymo problemas. O tuo paciu ir visu dubens srities organu sveikata gerina ir palaiko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hayabusa @ 2011 01 21, 19:45)
nesu tikra ar manes klausi  ax.gif . bet man iki gimdymo dar 3 savaites. Pati esu trenere, tai nemanau kad tie pokyciai visiskai pranyks savaime, reikes tam skirt laiko... Turiu omeny specialius pratimus, kurie padeda ir dubens srities raumenis sustiprint ir salina slapimo nelaikymo problemas. O tuo paciu ir visu dubens srities organu sveikata gerina ir palaiko.  smile.gif

sveikute,taip taves klausiau 4u.gif man irgi iki gimdimo 3 savaites liko,na va gerai,kad tu zynai kokius pratimus daryti,as lauksiu praeis tikriausiai ir patis na tai vistiek galvoju po gimdimo i fitnesa uzsirasyti reik ir ta pilvuka numesti rolleyes.gif sendie nakti labai skaudejo baisiai kai reik is vienos i kita puse apsiversti atrodo kad subires kaulai blink.gif .na nebedaug liko mano kanciom,tavo taip pat 4u.gif girdejau kad kai buna tos problemos su dubens kaulais neduada paciom gimdyti cezari daro,kaip tau?
Atsakyti
Man greiciausiai Cezari darys, nes pas mane buvo placentos pirmeiga, dabar jau pakilo siek tiek, bet vistiek gana zemai, tai va pirmadieni jau pasakys, ar planinis Cezaris ar leis paciai gimdyt. As tai pati noreciau smile.gif . Bet kiek pas mane lankytoju po gimdymo ateidavo ir kitos treneres, kurios turejo tokia beda, tai ne taip jau ir lengvai atsistate. Ta prasme kad pastangu idet reikia smile.gif .
O kai miegi, ar seip guli ant sono, kojas sulenk ir mazdaug ties keliais isidek pagalvele, tai sumazins itampa dubens srity. Ir stenkis sededama nelaikyti suglaudus koju, o juolab sukryziavus ar koja ant kojos, geriau kojas siek tiek placiau (panasiai kaip vyrai sedi), zinau kad nelabai grazu biggrin.gif , bet kazkuri laika galima pakentet smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(hayabusa @ 2011 01 22, 23:01)
Man greiciausiai Cezari darys, nes pas mane buvo placentos pirmeiga, dabar jau pakilo siek tiek, bet vistiek gana zemai, tai va pirmadieni jau pasakys, ar planinis Cezaris ar leis paciai gimdyt. As tai pati noreciau  smile.gif . Bet kiek pas mane lankytoju po gimdymo ateidavo ir kitos treneres, kurios turejo tokia beda, tai ne taip jau ir lengvai atsistate. Ta prasme kad pastangu idet reikia  smile.gif .
O kai miegi, ar seip guli ant sono, kojas sulenk ir mazdaug ties keliais isidek pagalvele, tai sumazins itampa dubens srity. Ir stenkis sededama nelaikyti suglaudus koju, o juolab sukryziavus ar koja ant kojos, geriau kojas siek tiek placiau (panasiai kaip vyrai sedi), zinau kad nelabai grazu  biggrin.gif , bet kazkuri laika galima pakentet  smile.gif .

Na taip ir manau ,kad netaip lengvai atsistatys,tas slapimo nelaikimas biski gazdina blink.gif as tiesiai visiskai guleti negaliu na bandysiu kojas kelti kaipnors sonu,as ir per nestuma visa tik 4 kilogramus priaugau nedaug visainesuprantu is kur tas kruvis tiem kaulam g.gif kad vaikiukas butu labai didelis tai aisku suprantama mano mergaite dabar buvo 2412 gramu ir vandenu nedaug zemai normu.na stengsiuas fitnesa po gimdimo lankyti kokius tai pratimukus tikiuasi kad kua greiciau praeis smile.gif manau kad cezaris tau butu geriau g.gif nesidraskytu tie dubenis tau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jedzite @ 2011 01 23, 16:22)
Na taip ir manau ,kad netaip lengvai atsistatys,tas slapimo nelaikimas biski gazdina blink.gif as tiesiai visiskai guleti negaliu na bandysiu kojas kelti kaipnors sonu,as ir per nestuma visa tik 4 kilogramus priaugau nedaug visainesuprantu is kur tas kruvis tiem kaulam g.gif kad vaikiukas butu labai didelis tai aisku suprantama mano mergaite dabar buvo 2412 gramu ir vandenu nedaug zemai normu.na stengsiuas fitnesa po gimdimo lankyti kokius tai pratimukus tikiuasi kad kua greiciau praeis  smile.gif manau kad cezaris tau butu geriau g.gif nesidraskytu tie dubenis tau unsure.gif

na taip buna skausmai tokie tikrai, nakti net verkdavau is skausmo kai reik apsivers ant kito sono, bet paryciai praeina, ir pagalvele tarp koju isties labai labai padeda, dar jei antklodes kampas po pilveliu telpa tai tik gulet ir nejudet is patogumo smile.gif
Atsakyti