Įkraunama...
Įkraunama...

Dubens kaulų skausmas

QUOTE(KristinaS @ 2008 12 28, 17:23)
Sveikutes mamos.gal kam pravers patarimas.As negaledavau is lovos atsikelus eiti,kaip skaudedavo.Akusere man patare miegoti su pagalve tarp koju.Tai tikrai padejo.Tik minusiukas kad nakti verciantis nuo sono ant sono nelabai patogu,bet as jau pripratau.As einu pas manualista,kuris uzsiima su nesciomis moterimis.Tikrai padejo jo tie paspaudimai.Dar siulo eiti i baseina,tik laukiu eileje.Nezinau ar ka nors panasaus siulo Lietuvoje, nes pati gyvenu Norvegijoje.Man trumpai drutai manualistas pasake, kad jis skausmu nepasalins visai, o tik stengsis jog nereiketu ramentu.Idomu ar Lietuvoje duoda nedarbingumo pazymejima,nes as jau menesis sedziu namie del siu skausmu.Galiu eiti tik trumpus atstumus, turiu eiti LABAI mazais zingsniukais, bet esu patenkinta kad nereikia slubuoti  smile.gif

na ta pagalve tarp koju man pagelbejo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valldute @ 2007 10 17, 10:26)
man dubens kaulus jau visas menuo skauda  doh.gif ypac kai reikia atsikelti is gulimos padeties, ar verstis ant kito sono.... na bet man atrodo kad normalu, juk kunas gimdymui ruosiasi, kaulai minksteja.... man 35 sav. nedaug jau beliko pakentesiu  nestuke.gif

Lygiai taip pat ir man 4u.gif
Bet visiskai nepergyvenu-juk maziukas sau vietos darosi,kitaip nebus-tereikia susitaikyti su visais paskaudenimais ax.gif
Atsakyti
man skauda visur...ir dubens kaulus ir uodegikauli ir nugara,slubuoju einant ,sunku apsiverst lovoj.Nu bet nebedaug beliko...tik kad va kraustymasis laukia,su tokiais skausmasi nzn kaip reikes tvarkytis sad.gif
Atsakyti
mane ir skausmas kamuoja, su pirmu taip nebuvo
Atsakyti
Net skauda skaitant pasisakymus unsure.gif
Kadangi man tas simfizio skausmas prasidėjo 15-16 sav.Tai aš neskaičiau,kad tai normalu,o kai papsakojau ginei,nuo pat pradžių siūlė bilietenį ir kuo mažiau duotis unsure.gif Naktinis skausmas nerealus,atrodo,kad tie kaulai traška,braška verčiantis .Dieną vaikščiojimas ribotas,iki parduotuvės nueinu,bet jau išeinant labai sunku ir skauda.Dėl to gali daryti cezarį,nes paskemių po gimdymo gulėti porą mėn įtvare,vaikščioti su ramentasi,o ateityje gal net kaip "antytei'vaikščioti.Tikrai nenoriu schmoll.gif
Aplankius esu ir traumatologą ir kelis skirtingus ginekologus.Nei vienas nesakė,kad nieko tokio praeis,kai pagimdysi.

Su primu nieko panašaus nebuvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dellema: 12 kovo 2009 - 16:32
Skaudet tai man neskaudejo, bet dubens kaulai ziauriai braskedavo, ypac, kai versdavausi nuo vieno sono ant kito lotuliukas.gif Ir po gimdymo, gal dar kokia savaite braskejo, kol isistate i savo vietas biggrin.gif
Atsakyti
as irgi kankinusi su dubeniu ir klubais,buna taip pradeda skaudeti unsure.gif pagalve tarp koju ir man padeda thumbup.gif
Atsakyti
Man baisiausiai uodegikauli maudzia - nei sedet, nei gulet, o stovet ilgai negali kojos paskausta doh.gif Bet kai pradejau gert kalci pagerejo, o kai dar su pagalve pradejau miegot tai visai gerai thumbup.gif Dabar nakti galiu ramiai miegot o ne galvot ka daryt kad neskaudetu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paskiuke @ 2009 03 14, 00:22)
Man baisiausiai uodegikauli maudzia - nei sedet, nei gulet, o stovet ilgai negali kojos paskausta  doh.gif  Bet kai pradejau gert kalci pagerejo, o kai dar su pagalve pradejau miegot tai visai gerai  thumbup.gif  Dabar nakti galiu ramiai miegot o ne galvot ka daryt kad neskaudetu  ax.gif

Labas mergickos man tai gimdos kauliukus skauda, islipti is lovos skauda vos kojas pakelus, lovoje vartantis, gydytoja sake kad pleciasi dubens kaulai ir viskas bet ar tai normalu, buna kad taip skauda kad paeiti negaliu?man dabar 28 savaiteles nestuke.gif
Atsakyti
Man dabar 14 savaičių, bet jau labai skauda dešinio klubo sąnarį. Įdomu, kaip bus vėliau, nes dabar jau vos galiu paeiti...Gal kuri žinote, ar duoda dėl to biuleteni? Nes iki darbo nuvažiuoti ir grįžti galiu tik šlubuodama ir dar kęsdama skausmą.
Atsakyti
o man labai idomiai - skaudėjo koki mėnesį žiauriai ir paskui staiga nustojo - nei aš vitaminus kokius geriu, nei ką. Gal jau pakankamai išsiplėtė gimdymui, nes klubu apimtis padidejo kelis cm..
Atsakyti
Man skaidėjo paskutinio trimestro metu. Tai gyd. liepė kalcį gerti, tai padėjo. Bet su juo labai atsargiai reikia, neės gali vaikučio kaulai pernelyg sukietėti
Atsakyti