Sveikos nekantraujancios

!
Pirma karta, kai planavom nestuma, tai prisimenu buvau isikalbejus simptomus, gerai, kad jau kito ciklo metu ir uzkibo, nereikejo ilgai svaigti

tikiuosi ir jus galiausiai isvysit tuos II bruksnelius..
uzsukau pas jus, nes nerimauju kazkiek.. veluoja mmm jau 7d. (siaip po gimdymo jos prasidejo spalio men ir lig siol veluodavo daugiausia 2d. iki

buvo reguliarios.) dariausi 2 testus, kai velavo 3 ir 5d. abu neigiami (vienas juostele, kitas kasete), tureciau nurimti, bet atrodo pradedu jausti simptomus.. (arba vel isikalbu juos!

) per tas dienas keliskart yra sumaude pilva, kaip visad kai prasideda mmm, bet siais kartais jokiu mmm. laaabai daznai i WC laksciau, siom dienom truputi vel aprimes tas lakstymas, laabai daug valgau ir viska is eiles! na tai gali but del to, kad esam atvaziave pas tevus, tai cia visko pilna, pvz saldumynu, tai kertu is eiles..arba faktas, kad pasirodys brangiosios.. aisku faktas kad issiputus jauciuos...nekalbu tai, kad esu pikta kaip sirse ant savo vyro..ir dienos metu labai miego norisi, tai pakrentu miegeliui kartu su dukryte.. ai, jau tris kartus ir pykino mane

siaip visi sie pozymiai buvo ir su pirmuoju

o dbr as dar maitinu, diena beveik nebe, bet nakti pora kartu..uj net nzn, jauciu reiktu nutraukti maitinima, jei pastociau?! ir foli pradejau gert iki kol sulauksiu.. jei sulauksiu.. neramu visgi..
be to dar dabar pasimatavau tempa - 37.1...
Papildyta:
QUOTE(angel08 @ 2011 02 12, 22:53)
oi koks grazus vaiduokliukas

tikrai matosi

tylus sveikinimai,nes dar viskas labai trapu ir aisku kad rysketu testukas
as irgi prisidedu prie tyliuju sveikinimu.. visgi, kiek paciai teko patirti, tai neryskus del to, kad dar mazas

kiti velesni testukai ryskesnius parodytu..