Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai ||| :)

meilesburbulai, kokios naujienos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, as cia su visai kitokiu klausimu - dirbu fizini darba, ir jau norim leliaus, taciau man tenka darbe kiloti dezes (jos nelengvos, apie 25 kg). Bijau pastoti, kad nieko neatsitiktu, kad neprarasciau. Ar mano baime nepagrista?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cccitrin: 15 vasario 2011 - 16:32
QUOTE(cccitrin @ 2011 02 15, 18:31)
Sveikos, as cia su visai kitokiu klausimu - dirbu fizini darba, ir jau norim leliaus, taciau man tenka darbe kiloti dezes (jos nelengvos, apie 25 kg). Bijau pastoti, kad nieko neatsitiktu, kad neprarasciau. Ar mano baime nepagrista?

Kažkada dirbau archyve, kur moteriškės kilojo 20 kg dėžes archyvines, tai kiek pamenu beveik visos persileisdavo. Manau, kad tai nesuderinama schmoll.gif Nėštumas pirmosiom savaitėm labai trapus..
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 02 15, 20:27)
Kažkada dirbau archyve, kur moteriškės kilojo 20 kg dėžes archyvines, tai kiek pamenu beveik visos persileisdavo. Manau, kad tai nesuderinama schmoll.gif  Nėštumas pirmosiom savaitėm labai trapus..

Kaip blogai verysad.gif tai ka man tada daryt?
Atsakyti
sveikos mielosios pagaliau ir as prisijungiau i jusu gretas, pradejom planuoti kudikeli ir laaaaaabai tikimes, kad sis stebukliukas greitai pavyks, po pirmo menesiuko bandymo, isvydau viena bruksniuka ir labai nuliudau sad.gif, tai pradejau ieskoti informacijos, kaip greiciau pastoti smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2011 02 15, 21:19)
Kaip blogai  verysad.gif tai ka man tada daryt?

Tik pamacius II issiimti is gydytojo pazyma ir nesti darbdaviui, kad pakeistu darbo salygas 4u.gif
Atsakyti
oi mergaites, siandien mane jau tikrai tikrai bais pykina.. mama kepa mesa keptuvej, tai tuoj apsivemsiu rodos.. net nzn dziaugtis ar ka (visgi neplanavom, bijau to, kad ir folio rugsties pries pastojima ir pradzioj nestuke.gif , jei jau taip, negeriau).. nors sian ne darbo diena, varau, gal netycia dirbs kokia vaistine.. bliam kaip neramu.. visgi per pirmaji menesi buvo ir smoke.gif ir vyniuko ar brendziuko... gerai, kad nedidelem dozem..
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2011 02 15, 23:19)
Kaip blogai  verysad.gif tai ka man tada daryt?

Tą mėn. kai planuoji nėštumą pasitikrink pas gydytoją, pasakyk kokia situacija, nustatyk ar vyksta ovuliacija, gal paimk atostogas ar nedarbingumą. Kiek įmanoma anksčiau nusistatai nėštumą (darai kraujo tyrimą), jei nėščia imi nedarbingumą ir neši pažymą darbdaviui, nes jei kilnosi dėžes, persileidimas garantuotas. Dviejų juostelių laukimas gali per ilgai užtrukti. mirksiukas.gif
Atsakyti
nu va, ant tu zodziu.. tikriausiai testo pirkt nebeteks.. doh.gif pradejo tepliot, tai laukiu, ar jau tikrai mmm prasidejo.. na ir gerai, galesim kaip norejom, berniuka planuoti visaip kaip mirksiukas.gif

Linkiu Jums kuo greiciau isvysti taip lauktuosius II 4u.gif
Atsakyti
as cia jau baigiu visa eteri uzimt blush2.gif bet dar grizau su klausimeliu.. nors tikriausiai reikia rytdienos palaukt ir viskas tiap isaiskes.. maniau, kad prasidejo mmm,bet man visa diena vien tamsiai rudai teplioja.. net paketo dar nekeiciau...jei taip ryt, tai cia tikrai ne mmm, ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(erdeige:) @ 2011 02 16, 21:14)
as cia jau baigiu visa eteri uzimt  blush2.gif bet dar grizau su klausimeliu.. nors tikriausiai reikia rytdienos palaukt ir viskas tiap isaiskes.. maniau, kad prasidejo mmm,bet man visa diena vien tamsiai rudai teplioja.. net paketo dar nekeiciau...jei taip ryt, tai cia tikrai ne mmm, ar ne  g.gif

Siulau palaukti rytojaus 4u.gif Turetu "pramusti" normaliai...o jei ne, manau vertetu apsilankyti pas gine g.gif
Pakentek. Laukiam rytojaus naujienu 4u.gif

P.S.Baik stresuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erdeige:) @ 2011 02 16, 22:14)
as cia jau baigiu visa eteri uzimt  blush2.gif bet dar grizau su klausimeliu.. nors tikriausiai reikia rytdienos palaukt ir viskas tiap isaiskes.. maniau, kad prasidejo mmm,bet man visa diena vien tamsiai rudai teplioja.. net paketo dar nekeiciau...jei taip ryt, tai cia tikrai ne mmm, ar ne  g.gif

Man tai apie pietus-pavakarį patepa, tai arba tą pačią dieną vakare prasideda kraujavimas labai negausus, arba dažniausiai sekančią dieną jau normalus kraujavimas.
Atsakyti