meilesburbulai, kokios naujienos

Sveikos, as cia su visai kitokiu klausimu - dirbu fizini darba, ir jau norim leliaus, taciau man tenka darbe kiloti dezes (jos nelengvos, apie 25 kg). Bijau pastoti, kad nieko neatsitiktu, kad neprarasciau. Ar mano baime nepagrista?
QUOTE(cccitrin @ 2011 02 15, 18:31)
Sveikos, as cia su visai kitokiu klausimu - dirbu fizini darba, ir jau norim leliaus, taciau man tenka darbe kiloti dezes (jos nelengvos, apie 25 kg). Bijau pastoti, kad nieko neatsitiktu, kad neprarasciau. Ar mano baime nepagrista?
Kažkada dirbau archyve, kur moteriškės kilojo 20 kg dėžes archyvines, tai kiek pamenu beveik visos persileisdavo. Manau, kad tai nesuderinama

QUOTE(lassie172 @ 2011 02 15, 20:27)
Kažkada dirbau archyve, kur moteriškės kilojo 20 kg dėžes archyvines, tai kiek pamenu beveik visos persileisdavo. Manau, kad tai nesuderinama
Nėštumas pirmosiom savaitėm labai trapus..

Kaip blogai

QUOTE(cccitrin @ 2011 02 15, 21:19)
Tik pamacius II issiimti is gydytojo pazyma ir nesti darbdaviui, kad pakeistu darbo salygas

oi mergaites, siandien mane jau tikrai tikrai bais pykina.. mama kepa mesa keptuvej, tai tuoj apsivemsiu rodos.. net nzn dziaugtis ar ka (visgi neplanavom, bijau to, kad ir folio rugsties pries pastojima ir pradzioj
, jei jau taip, negeriau).. nors sian ne darbo diena, varau, gal netycia dirbs kokia vaistine.. bliam kaip neramu.. visgi per pirmaji menesi buvo ir
ir vyniuko ar brendziuko... gerai, kad nedidelem dozem..

QUOTE(cccitrin @ 2011 02 15, 23:19)
Tą mėn. kai planuoji nėštumą pasitikrink pas gydytoją, pasakyk kokia situacija, nustatyk ar vyksta ovuliacija, gal paimk atostogas ar nedarbingumą. Kiek įmanoma anksčiau nusistatai nėštumą (darai kraujo tyrimą), jei nėščia imi nedarbingumą ir neši pažymą darbdaviui, nes jei kilnosi dėžes, persileidimas garantuotas. Dviejų juostelių laukimas gali per ilgai užtrukti.

nu va, ant tu zodziu.. tikriausiai testo pirkt nebeteks..
pradejo tepliot, tai laukiu, ar jau tikrai mmm prasidejo.. na ir gerai, galesim kaip norejom, berniuka planuoti visaip kaip
Linkiu Jums kuo greiciau isvysti taip lauktuosius II

Linkiu Jums kuo greiciau isvysti taip lauktuosius II

as cia jau baigiu visa eteri uzimt
bet dar grizau su klausimeliu.. nors tikriausiai reikia rytdienos palaukt ir viskas tiap isaiskes.. maniau, kad prasidejo mmm,bet man visa diena vien tamsiai rudai teplioja.. net paketo dar nekeiciau...jei taip ryt, tai cia tikrai ne mmm, ar ne

QUOTE(erdeige:) @ 2011 02 16, 21:14)
bet dar grizau su klausimeliu.. nors tikriausiai reikia rytdienos palaukt ir viskas tiap isaiskes.. maniau, kad prasidejo mmm,bet man visa diena vien tamsiai rudai teplioja.. net paketo dar nekeiciau...jei taip ryt, tai cia tikrai ne mmm, ar ne 

Siulau palaukti rytojaus

Pakentek. Laukiam rytojaus naujienu

P.S.Baik stresuot

QUOTE(erdeige:) @ 2011 02 16, 22:14)

Man tai apie pietus-pavakarį patepa, tai arba tą pačią dieną vakare prasideda kraujavimas labai negausus, arba dažniausiai sekančią dieną jau normalus kraujavimas.