Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima MYLĖTIS po gimdymo?

Sveikos smile.gif

Na,as kai pagimdziau,mes pradejome myletis tik po 6 savaiciu,irgi abu norejome,bet jauciausi kai pirmas kartas butu. blush2.gif
Atsakyti
mes po sesiu sav.,poto kaip apsilankiau pas gydytoja.ir man kaip pirmas kartas mirksiukas.gif
Atsakyti
As dar nebuvau nuejusi pas gydytoja, bet praejus 6 savaitems po gimdymo ''tai"'ivyko, na buvo kaip pirmas kartas lotuliukas.gif
Atsakyti
man skaudėjo labiau, nei per pirmą kartą wacko.gif iki šiol šitam reikalui turiu susikaupti ir morališkai ruoštis vos ne prieš savaitę doh.gif unsure.gif

pasimylėjom (jeigu "tai" galima taip pavadinti, nes man tai buvo tikra kančia) praėjus 6 savaitėm po gimdymo.
Atsakyti
Sveikos mamytes wink.gif

Na as ir iki siol dar kazkaip bijau myletis,tik nzn kodel taip po gimdymo bijau myletis,nors nemazai laiko praejo g.gif
Atsakyti

nu jo as irgi lb bijojua, jau vis sakydavau vyruj RYTOJ JAU TIKRAI ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet tai ir praejo nepilnai du menesiai po gimdymo, ir tik pries kelias dienas ryzausi blush2.gif ax.gif aisku is pirmo karto nepavyko doh.gif nzn kaip kitoms , bet mums tai lb lubrikantas padejo bigsmile.gif ziuresim kaip bus toliau ax.gif blush2.gif
Atsakyti
O MYLITĖS PER SKAUSMUS TAM, KAD VYRAS NORI, IŠ BAIMĖS, kad "reikia",kad pas kitą nenueitų? kar kad pačiom yr geismas? ar nėra? o gal yr noras, bet vistiek skauda? smile.gif
Atsakyti
prisleidau po 3 sav..nes labai greita viskas sugijo ax.gif
Atsakyti
Mes po 5 savaiciu, nebeiskentem, nors pas gydytoja reikes eiti dar tik po savaites. Skausmo tikejaus baisesnio, bet siaip buvo aibe nemaloniu pojuciu: sausa, vienoj pusej nejautru, kitur bruzina, toks jausmas kas makstis kaip kibiras, nors klausiau saviskio ar jaucia skirtuma, sake kad ne. Tikiuos susitvarkys.
Atsakyti
Niu mes tai o 3 savaiciu sbandem, nes jau zveriskas noras pas abus buvo.... vskas buvo jau susitvarke, nes gimdymas be plysimu prejo...... o pas gyditoja tik po 2 savaiciu dar eiti...... blush2.gif
Atsakyti
Mes su vyru pasimylėjome irgi po trijų savaičių, nes jau paskutinius du mėnesius "laikėmės celibato", juk su dideliu pilvu labai jau nepatogu ir šiaip ne ta nuotaika ax.gif .Gydytojas paklausė ar jau mylėjomės, atsakiau, kad taip, tai kaip nauji pojūčiai, paklausė, mat po gimdymo moterį valdo harmonai, kurie tiesiog užslopina norą, visas dėmesys sutelkiamas vaikučiui, po kiek laiko ateina noras, viskas savo laikas, ir kiekvienai individualiai, tai labai priklauso ir nuo vyro mirksiukas.gif
Atsakyti
na mano vyras kantrus. gal kad mano situacija buvo sunkesne ir tu siuliuku buvo daugiau. tai laukem 2 men.
Atsakyti