Na,as kai pagimdziau,mes pradejome myletis tik po 6 savaiciu,irgi abu norejome,bet jauciausi kai pirmas kartas butu.
mes po sesiu sav.,poto kaip apsilankiau pas gydytoja.ir man kaip pirmas kartas
As dar nebuvau nuejusi pas gydytoja, bet praejus 6 savaitems po gimdymo ''tai"'ivyko, na buvo kaip pirmas kartas
man skaudėjo labiau, nei per pirmą kartą
iki šiol šitam reikalui turiu susikaupti ir morališkai ruoštis vos ne prieš savaitę
pasimylėjom (jeigu "tai" galima taip pavadinti, nes man tai buvo tikra kančia) praėjus 6 savaitėm po gimdymo.
pasimylėjom (jeigu "tai" galima taip pavadinti, nes man tai buvo tikra kančia) praėjus 6 savaitėm po gimdymo.
nu jo as irgi lb bijojua, jau vis sakydavau vyruj RYTOJ JAU TIKRAI
O MYLITĖS PER SKAUSMUS TAM, KAD VYRAS NORI, IŠ BAIMĖS, kad "reikia",kad pas kitą nenueitų? kar kad pačiom yr geismas? ar nėra? o gal yr noras, bet vistiek skauda?
Mes po 5 savaiciu, nebeiskentem, nors pas gydytoja reikes eiti dar tik po savaites. Skausmo tikejaus baisesnio, bet siaip buvo aibe nemaloniu pojuciu: sausa, vienoj pusej nejautru, kitur bruzina, toks jausmas kas makstis kaip kibiras, nors klausiau saviskio ar jaucia skirtuma, sake kad ne. Tikiuos susitvarkys.
Niu mes tai o 3 savaiciu sbandem, nes jau zveriskas noras pas abus buvo.... vskas buvo jau susitvarke, nes gimdymas be plysimu prejo...... o pas gyditoja tik po 2 savaiciu dar eiti......
Mes su vyru pasimylėjome irgi po trijų savaičių, nes jau paskutinius du mėnesius "laikėmės celibato", juk su dideliu pilvu labai jau nepatogu ir šiaip ne ta nuotaika
.Gydytojas paklausė ar jau mylėjomės, atsakiau, kad taip, tai kaip nauji pojūčiai, paklausė, mat po gimdymo moterį valdo harmonai, kurie tiesiog užslopina norą, visas dėmesys sutelkiamas vaikučiui, po kiek laiko ateina noras, viskas savo laikas, ir kiekvienai individualiai, tai labai priklauso ir nuo vyro
na mano vyras kantrus. gal kad mano situacija buvo sunkesne ir tu siuliuku buvo daugiau. tai laukem 2 men.