Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima MYLĖTIS po gimdymo?

QUOTE(crazy4you @ 2009 07 31, 14:02)
Lindo, norejo, bet as nieko negalejau padaryt... Negalejau prisiverst. Na kelis kartus santykiavom, bet ne tas buvo schmoll.gif Tada apsiramino ir leido man paciai uzsimanyt rolleyes.gif O noras atsirado va tik neseniai. Nutraukiau maitinimus ir po menesio atgyjau... Beje as nuo 2006 kai pastojau, tai taip arba nescia, arba maitinanti doh.gif Galu gale baiges tas periodas thumbup.gif

kantrus vyras thumbup.gif as tai pati nekantravau, negalejau ilgai laukti blush2.gif kaip skirtingai buna smile.gif
Atsakyti
O man kazkaip taip nebuvo nei pirmu, nei antru atveju g.gif Matyt smegenine uzsiblokavo. O krutys buvo skirtos tik vaikam doh.gif
Atsakyti
as tai mazdaug po men.pati l. norejau. net vyras sake, kad mes kaip jaunavedziai. sakyciau, netgi po gimdymo viskas geriau
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
Man buvo daryta CP.tai lygiai po 3sav.pabandem ir man patiko.jokiu nepatogumu nebuvo. thumbup.gif
Atsakyti
Bandėm labai skaudėjo, nuėjau pas gydytoją sakė viskas tvarkoj psichologinė problema. Tai va reiks vėl bandyt ax.gif
Atsakyti
Bandom jau pusę metų ir lig šiol nemalonu, tempia ir skauda, nors ginė sakė kad gražiai sugijo. Bet toks jausmas, kad ten užsiuvo per siaurai. Na, ir aišku dar niekas neatsistatė, nes maitinu ir to poreikio išvis nėra...taip ir kankinamės, mylimės, pro sukąstus dantis, kartais net apsiverkiu...o tada ir vyriškiui noras dingsta sad.gif
Atsakyti
Na pirmi kartai tai tokie nelabai, ypac pirmas, o po to ko toliau tuo geriau. Db is vis thumbup.gif dar geriau nei pries gimdyma, o irg siuvo
Atsakyti
cia matyt kaip kam g.gif mes jau po 3sav pabandem ir viskas kuo puikiausiai ax.gif
Atsakyti
mum dar nedaug laiko, bet menesi tikrai tempsim, nors noro jau dabar yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Honrrada* @ 2009 08 14, 21:49)
cia matyt kaip kam  g.gif  mes jau po 3sav pabandem ir viskas kuo puikiausiai  ax.gif

o kraujuot jua buvo nustoje? noras jau dabar yra,bet laukiu kol viskas ten susitvarkys,tikiuosi greit sugyt smile.gif
Atsakyti
man siuvo ir ilgokai kraujavau g.gif noras aisku buvo begalinis,bet palaukem kol viskas susitvarkys ax.gif
Atsakyti
mes irgi palaukem ko viskas susitvarke, nors noras buvo anksciau 4u.gif
Atsakyti