na myletis as jau norejau po kokios savaites...glamonedavomes su MB ir tiesiog troksdavau...bet tekdavo valdytis kraujavimas baigesi nepraejus 3 savaitems.jau kuri laika nekraujavau gal savaite.kai vyras gryzo is komandiruotes ir guledami pradejom glamonetis...alpau tiesiog... ir sudrekau labai, tai pakuzdejau kad pasiimtu sargi pasinaudojom dar lubrikantais, pati pradzia truko labai ilgai kol jis iejo i mane nes jo kuna laikiau, valdziau kaip geriau man,kad neskaudetu, tai ceckinomes gal 5 min kol normaliai galejo judeti aisku buvo nemalonu is pat pradziu,tempe, bet greit apsipratau...ant rytojaus jau pati koriausi
Turiu viena delikatini klausima Esu po gymdimo jau savaite, atsisest jau galiu Bet siuliukus dar jauciu.Kraujoju jau ne taip stipriai.
Mano vyras jau svaigsta mane perspeja, kad busiu vargse kad jis mane uzkankyns,o as nezinau net ka jam pasakyt ,nes kol kas nejauciu seksualinio potraukio :slap:tai patyliu kukliai nusisypsau ir nieko nesakau,nes nenoriu nuvylt, jug jis jau taip svajoja kad butu viskas taip kaip ir anksciau
Pasidalinkit savo patirtim nuo kada gryzo viskas i savo vezes?Kada atsirado mintys apie seksa?
Laba oi ilgas tarpas praejo kokie 3-4 men.nu bet ir pirmas k. uiiii buvo net ir db jauciu ta skausma,kai...nes po tokiu susiuvimu ner ko noret,kad nesijaustu,matyt lb yra itemta oda.tai vat...
Turbut pasikartosiu....Kiekvienai tai individualu.Jei noras nedingsta, o po 10 dienu pasirodai gydytojui ir jis pasako,kad viskas gerai, manau,kad ir po 2 savaiciugalima bandyt.Visai kas kita,jei yra komplikaciju, skauda ar pan....Bet vieni gydytojai rekomenduoja 4, kiti - 6 savaites...
Mes taip pat, saziningai, po paskutinio gimdymo islaukem 6 sav. kiek atsimenu ir po pirmu dvieju buvo praeje ne maziau laiko. O siaip manau jei moteris gerai jauciasi tai galima ir anksciau, tik tas pirmas kartas po gimdymo buna sunkus ir turi buti letas ir atsargus. Panasiai kaip pirma karta paauglysteje.