o mes nelaukem
jau po 5 savaiciu pradejome, visai neskaudejo
ir buvo tikrai
mano drauge ir po 4sav pradejo. as manau kad cia nuo savijautos priklauso. man kai pirma diena jau galejau sedet, ir dabar jau nekraujuoju, kraujavau tik 1sav berods, galeciau myletis, bet noriu kad gine apziuretu ar visi siulai istirpo ir tt.. stabdo dar ir baime kad skaudes labai, nes kita drauge prigazdino jog patirsiu antra gimdyma
As net nesvarsciau to daryti anksciau nei praejus 6 sav. po gydytojos apziuros, buvau smarkiai plysusi ir norejau buti tikra, ar viskas gerai sugijo. Kai pabandem po tu 6 sav., tai ziauriai skaudejo ir po to gal pora savaiciu skausma jutau kiekviena karta, tai bandydavom. Viskas pagerejo tik gal po kokio pusmecio. Smagu, kad kitoms taip greit sugyja ir viskas buna kuo puikiausiai, bet mano atvejis ne toks. Labai tikiuosi, kad taip nebus po antro gimdymo
As pati po menesio.Ir jokio skausmo
Po 5 savaiciu tai kazkoks nemalonus jausmas buvo, kaip tempimas, o po 6 savaiciu
QUOTE(Natėja @ 2009 07 14, 01:16)
mes irgi po 6 savaičių, nors vyras norėjo ir ankščiau
Rekomenduojamas išlaukti laikas minimaliai 6 sav., kad neįnešti infekcijų ir nesukelti komplikacijų, o šiaip individualiai priklausomai nuo gimdymo, gyjimo ir pan. gali prireikti ir dar ilgiau palaukti.
mes tai gal tik po dvieju men
nes baisu buvo ir kol dar atsigavau
Po pirmo guimdymo po 6 sav, o po antro nepamenu kada. Tik zinau, kad visus metus nenorejau
Na vyras ir nelindo
QUOTE(crazy4you @ 2009 07 31, 12:23)
Po pirmo guimdymo po 6 sav, o po antro nepamenu kada. Tik zinau, kad visus metus nenorejau
Na vyras ir nelindo
visus metus vyras nelindo???
QUOTE(atide1985 @ 2009 07 31, 13:48)
Lindo, norejo, bet as nieko negalejau padaryt... Negalejau prisiverst. Na kelis kartus santykiavom, bet ne tas buvo