Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima MYLĖTIS po gimdymo?

Sveikutes,na man truputeli pasiseke ax.gif ,nes vyro salia nebuvo 2 men.po gimdymo,ir noro nebuvo jokio,nes buvau "suplysusi",2sav.nesedejau,menesi namie tryniausi tik su naktiniais,nes padoriu rubu negalejau usivilkti,kaukiau nuo kiekvino svelniausio prisilietimo blink.gif .O jau kai vyras gryzo... 4u.gif ,na ir pas gydytoja nebuvau,nes kai paskambinau jai paklausti kada man pasirodyti,tai ji liepe tik po 6men. g.gif ,nes buvo plyses gimdos kaklelis,ir ji nieko ten nepamatys,nes jis vis dar bus melynas g.gif .O del mylejimosi tai ir nepaklausiau,gal meiles dar nebuvo galima 4u.gif ?!Tai gal del to man taaaaip ziauriai skaudejo blink.gif Na bent jau vyras tai tikrai nekaltas,jis pas mane labai geras,supratingas ir svelnus lotuliukas.gif Itariu,kad ir sugijo nelabai man ten gerai,nes ir dabar kartais po smileysex.gif labai tuos randus(turbut)skauda, aggressive.gif
Taigi,laukiu antrojo gimdymo,ir "siaubstu tongue.gif ",kas bus po jo...dar ir vyras salia,issiilges "meiles be pilvelio" 4u.gif
Atsakyti
Nu mergaitės, skaitau ir nesuprantu- gal su manim kas negerai blush2.gif Bet as vyrą pradėjau kibinti jau praėjus dviems savaitėms po cezario pjūvio biggrin.gif O ir iki paskutinės (gimdymo) dienos - as jo nepaleidau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2006 03 31, 20:11)
Nu mergaitės, skaitau ir nesuprantu- gal su manim kas negerai  blush2.gif  Bet as vyrą pradėjau kibinti jau praėjus dviems savaitėms po cezario pjūvio biggrin.gif  O ir iki paskutinės (gimdymo) dienos - as jo nepaleidau  mirksiukas.gif

Bet gi ir palyginai?Po natūralaus gimdymo ir cezario... lotuliukas.gif
Atsakyti
mes po abieju gimdymu laukem 6-7sav. ir nera tai taip baisu ir ilgu, kaip gali atrodyt kitoms.

o cezario su naturaliu gimdymu, merginos, ar gi galima lyginti?! g.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2006 03 31, 21:11)
Nu mergaitės, skaitau ir nesuprantu- gal su manim kas negerai  blush2.gif  Bet as vyrą pradėjau kibinti jau praėjus dviems savaitėms po cezario pjūvio biggrin.gif  O ir iki paskutinės (gimdymo) dienos - as jo nepaleidau  mirksiukas.gif

Šaunuolė thumbup.gif
Aš irgi ką tik po cezario, tik nežinau kada galėsiu vyrą pakibinti cool.gif
Atsakyti
Mano vyras buvo supratingesnis už mane pačią ax.gif iki paskutinės dienos mylėdavomės, noras buvo begalinis. ir po gimdymo jis išliko, gimdžiau natūraliai, ir vos tik grįžus jau svajodavau apie smileysex.gif iškenčiau tris savaites. vyras sakė, palaukiam gal dar, bet aš ne lotuliukas.gif pirmu kartu atrodė, kad per daug užsiuvo, bet paskui viskas tik gerėjo.dabar jau svarbu ne kiekybė, o kokybė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėjos mama @ 2006 04 06, 15:25)
Bet gi ir palyginai?Po natūralaus gimdymo ir cezario... lotuliukas.gif

Nu jo, kai plyšti tai tik ir myliesi dvi sav. po gimdymo lotuliukas.gif Čia juodas jumoras ax.gif
Atsakyti
mano vyras taip pat buvo nekantrus,vis klausdavo kada,kada.bet gydytoju patarimu praejus menesiui po gimdymo,ejau pas ginekologa,kuris apziureti siules,kaip viskas sugijo,va pas ji ir reiktu klausti,ar jau galima,ar dar paluketi.
Atsakyti
Noras atsirado po savaites.
Prisileidau po 4. mirksiukas.gif
Atsakyti
ir as buvau per gimdyma sukarpyta..bet noras smileysex.gif atsirado po savaiteles..ir po 3sav mes smileysex.gif
Atsakyti
Pas mane noras nebuvo dingęs nė dienelei blush2.gif . Tik kol kas išskyros kankina. Gydytoja liepė laukti 6 savaites ir tada pas ją pasirodyt, bet man kažkaip nesinori tiek laukt. Kaži, ar ji supras, kad mes anksčiau tą celibatą nutrauksėm smileysex.gif ? Kažkaip nesmagu gydytojai sakyt, kad neiškentėm... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingushka @ 2006 05 03, 15:40)
Pas mane noras nebuvo dingęs nė dienelei  blush2.gif . Tik kol kas išskyros kankina. Gydytoja liepė laukti 6 savaites ir tada pas ją pasirodyt, bet man kažkaip nesinori tiek laukt. Kaži, ar ji supras, kad mes anksčiau tą celibatą nutrauksėm  smileysex.gif ? Kažkaip nesmagu gydytojai sakyt, kad neiškentėm...  ax.gif

Manau cia labai skirtingai kiek vienai... ir jei pati gerai jautiesi tai kodel ne.... daktaras tai tik standartiskai pasako galima negalima tiek ir tiek laiko... bet juk viskas priklauso tik nuo musu paciu organizmu... blogai jaustumeisi nesimyletum ir nebutu tiek minciu... smile.gif
Atsakyti