QUOTE(ajas @ 2012 03 23, 11:09)
Man irgi tas pats.

Jei garai pradeda eiti pro rankenos šonus, tai pipsiukas ir nebegali iššokti, nes juk garai išeina ir nesusidaro pakankamas slėgis. Viską gerai uždariau, juk ten elementaru, nemokėti neįmanoma.
Tai va...Vakar tikriausiai penktą kartą pabandžiau gaminti su greitpuodžiu

Ir pagaliau tas pypsiukas iššoko

Tik esmė, kad prieš tai gamindavau troškinius (kai garai ėjo pro rankeną ir varvėjo vanduo), nors vandens buvau įpylusi tikrai daugiau, nei minimaliai reikalaujama. O vakar viriau tik bulves su lupenomis ir vandens įpyliau, kad apsemtų bulves. Pradžioje pradėjo vėl eiti garai pro rankeną, bet aš nesumažinau temperatūros ir tada pypsiukas iššoko. Taigi manau, kad gal prieš tai kai gamindavau, vos pradėjus eiti tiems garams iš karto sumažindavau temperatūrą, nes klaikiai bijau sprogimo

O dabar palaikiau šiek tiek ilgiau

ir.. pypsiukas iššoko ir visi garai nustojo garavę

Tik tada sumažinau kaitinimo temperatūrą