Įkraunama...
Įkraunama...

Maximos lipdukų akcijos

QUOTE(gwidita @ 2012 03 28, 15:10)
cia kurios keptuves kaista taip??? g.gif

nu joooo doh.gif dangciai prisivele ir mane erzina doh.gif bandau uzkisus kempinele vis prasveist doh.gif  blush2.gif

kurios keptuves? g.gif mane domina ta pati paprasciausia 26cm blush2.gif kazin jos kais g.gif

ta paprasciausiai, taiman nekaista g.gif , pas mane elektrine virykle,nu ten prie pat neziurejau, bet va kai imi nu nekarsta ta rankena tikrai g.gif
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2012 03 28, 16:31)
ta paprasciausiai, taiman nekaista  g.gif , pas mane elektrine virykle,nu ten prie pat neziurejau, bet va kai imi nu nekarsta ta rankena tikrai  g.gif

ai va matai,pas tave elektrine unsure.gif g.gif o pas mane paprasta dujine doh.gif blush2.gif gal ir kais tada ane g.gif blink.gif
nagi tos drauges kur nusipirko ta keptuve reikes klaust,kaip jajai..nes jos irgi dujine rolleyes.gif
Atsakyti
Nusipirkau siandien greitpuodi ir siandien nuvaziau atiduoti, paeme, bet tik ryt suzinosoiu ar atgausiu pinigus ar lieps atvaziuoti naujo pasiimti, nors pasakiau, kad naujo nenoriu... pagal instrukcija padariau pirma virima, uzkaiciau vandeni, uzsisuko viskas gerai, tas raudonas pypliukas issoko, gerai nesiverze per rankenas ar pan, bet kai atidariau tai puodas buvo demetas, matosi zymes kur buvo vanduo, zodziu s...
tikiuosi, kad grazins pinigus!
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2012 03 28, 20:16)
Nusipirkau siandien greitpuodi ir siandien nuvaziau atiduoti, paeme, bet tik ryt suzinosoiu ar atgausiu pinigus ar lieps atvaziuoti naujo pasiimti, nors pasakiau, kad naujo nenoriu... pagal instrukcija padariau pirma virima, uzkaiciau vandeni, uzsisuko viskas gerai, tas raudonas pypliukas issoko, gerai nesiverze per rankenas ar pan, bet kai atidariau tai puodas buvo demetas, matosi zymes kur buvo vanduo, zodziu s...

tai galutinai apsisprendžiau nebepirkt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolute @ 2012 03 23, 04:06)
Isigijau ir as ta maziausia 1,4 l puoda user posted image

Aš irgi apie šita galvoju g.gif gal vertėtų išbandyti, bet tik tą didesnį pirkčiau. Gal kas nors dar turite ir jau tokį išbandėte, kaip jis g.gif
Atsakyti
QUOTE(perla30* @ 2012 04 03, 19:33)
Aš irgi apie šita galvoju  g.gif gal vertėtų išbandyti, bet tik tą didesnį pirkčiau. Gal kas nors dar turite ir jau tokį išbandėte, kaip jis  g.gif

as ta didesni turiu - nu man labai smagus ir patogus puodas - galu gale makaronai nepabega i kriaukle thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(perla30* @ 2012 04 03, 19:33)
Aš irgi apie šita galvoju  g.gif gal vertėtų išbandyti, bet tik tą didesnį pirkčiau. Gal kas nors dar turite ir jau tokį išbandėte, kaip jis  g.gif

Man tai tikrai neblogas tas didesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2012 02 21, 15:18)
va, radau! Greitpuodžių akcija Bohemia

smile.gif oooo.... visai nieko kainos

QUOTE(Kriiste @ 2012 04 03, 19:40)
as ta didesni turiu - nu man labai smagus ir patogus puodas - galu gale makaronai nepabega i kriaukle thumbup.gif  tongue.gif

as ir tokio noriu... makaronai ir bulves tikrai nepabegs....
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2012 03 28, 20:16)

Pas mane Bauer puodai nuo vandens baisiniai. Nemanau, kad puodai dėl to kalti. O greitpuodžius vyro 2 sesės pirko būtent šituos. Neatsidžiaugia. Aš šiandien ieškojau - Žirnių Maximoj nebebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2012 03 28, 19:16)

nelabai suprantu kaip nuo vandens galejo kazkokios demes likt? o isplovus svariai gal nebeliktu tu demiu? juk buna ir vanduo kalketas g.gif
Atsakyti
Tikrai labai skirtingos nuomonės, o juk puodai tie patys.... Gal tikrai svarbu kokia viryklė - elektrinė ar dujinė...

Įdomu kaip tie greitpuodžiai iš BOHEMIA, nes kaip žiūriu kaina ta pati, šiuo metu ten taip pat nuolaidos...
BANQUET firmos (čekų gamybos), taip pat 6 l talpos, gal kas turi ar girdėjo kokių atsiliepimų?
Atsakyti
Aš jau daugiau nie savaite džiaugiuosi greitpuodžiu už lipdukus, prieš tai prisikaičiusi visokios info buvau, bet surizikavau ir visai nesigailiu. verdu jame dabar kasdien, tai neturiu nusiskundimu, pas mane dujine, o puodo vidus nepakito ir dėmių jokių neatsirado mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 10 balandžio 2012 - 10:42