Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 02 11, 07:59)
Rudenį nusipirkau zomšinius taupe ilgaaulius, nešioju sėkmingai jau penktą mėn.

Manau pamenu Jūsų ilgaaulius, jei jie buvo įdėti. o "Danijoj" tai matyt light taupe spalva, jau nei pati nebesuprantu. doh.gif Va ta tai ne prie visų spalvų tinka, nors atrodo įdomiai.
Atsakyti
Pasakykit man kasnors koks tipas gali turėti tokią odą?
user posted image
ir tokias akis?
user posted image
o plaukus juodus?
Kai žmogus toks tamsus matyt reik jį vertint kažkaip kitaip... vis nerandu nieko panašaus iš pavizdžių blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 11 vasario 2011 - 15:54
QUOTE(groovy @ 2011 02 11, 12:54)
Labas, paskaityk nuo pradžių, pirma tema vadinasi Rūbų kapsulės, rasi labai daug naudingos informacijos.

Ačiū wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Miurielė* @ 2011 02 11, 10:31)
bet gi ne visad dėvėsiu tokias spalvas, kad tikrų mėlyni batai doh.gif 

Mėlyni batai prie labai daug ko tinka smile.gif Aš turėjau ne vieną porą - lengva derinti smile.gif
QUOTE(Honey @ 2011 02 11, 10:33)

Aš tai niekaip nesugebu apsispręst dėl trečios spalvos, kokia dar galėtų derėt prie tamsiai mėlynos (navy) ir kreminės. Gal kuri galit patart?

Ryškią - raudoną, fuksiją, rožinę ir pan 4u.gif

QUOTE(*Miurielė* @ 2011 02 11, 10:58)
apie TAUPE spalvą
pažiūrėjau, kad įvedus tą pavadinimą, meta nuo gan šviesios iki visiškai tamsios

dontstop, vėl grįžtu prie savo minčių apie batų spalvą rolleyes.gif
su tais atspalviais, čia turbūt individualiai žiūrėt reik, kas labiau prie visko dera? tamsesnis atspalvis geriau?

Man rodos, dėl derinimo nesvarbu, ar tamsesnis, ar šviesesnis atspalvis. Pavasariui gal šviesesnis geriau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2011 02 11, 12:43)
Cool summer?

Na, turbūt unsure.gif
QUOTE(bytte @ 2011 02 11, 16:45)
Pasakykit man kasnors koks tipas gali turėti tokią odą?

Gal cool winter? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 02 11, 19:23)
Mėlyni batai prie labai daug ko tinka  smile.gif  Aš turėjau ne vieną porą - lengva derinti  smile.gif

Pavaikščiojau po pardes, taupe sp. nieko tinkamo neradau schmoll.gif Na, buvo batelių, kurie tiktų kai labai šilta už lango
Nu gi ir nusipirkau tuos mėlynuosius batus, kuriuos dar praeitą kartą buvau nusižiūrėjusi, ir su žymia nuolaida tongue.gif
Atsakyti
Pasistūmėjau ir aš su kapsulės formavimu - užsipirkau šiek tiek naujų rūbų tinkamų mano spalvinam tipui cold summer (p.s. cold summer ir cool summer -ar čia tas pats tipas?)
Žodžiu, visos prigesintos kaip ir pridera tikrai vasarai..Visos turi pilkumo savyje, o pilka spalva tapo "vedančiąją". Žodžiu, bazinės mano kapi vasaros spalvos yra pilka, chaki, šiek tiek ružavų, ty. fuksijos, avietės ar ten kokia alyvinė spalva -absoliučiai nemoku įvardint spalvų, bei mėlyna..taigi drabužių dauguma įvairiausio pilkumo, chakiškumo mirksiukas.gif , tų švelnių alyvinių/rožinių tonų bei mėlynos...keturios spalvos kurios sudaro kapsulės pagrindą..turiu dar juodų ir baltų ir rudų, bet manau, pasiliksiu tik pačius geriausius rūbus. Kapsulę darau sezonams, taip kad dauguma rūbų tiktų rudeniui, žiemai, pavasariui...

Kas čia dar...ai, nepasakyčiau, kad kapsulė ekonomiškas garderobo formavimo būdas, greičiau labiau tinkamo..ot šiandien rengiaus ant ružavų marškinių pilką liemenę - veidrodyje buvo netikėtas vazidas - šviesu bigsmile.gif , bet gražu, o tai niekaip neišlindau iš numylėtos juodos/šokoladinės spalvos...
Atsakyti
as savo psintoje irgi kas karta tvarka darau - dominuojanti spalva pilka. na ir labai gerai, dar avietines gana daug, siek tiek melsvos. bet vat batu neturiu schmoll.gif reikes pasidairyti ir rankines prie to pacio g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 02 11, 14:27)
vilmuke nu man jūs visai kažkokia nevasariška g.gif , nematau pas jus nei to pilkumo, nei dar kokio "nešvarumo" schmoll.gif
Jei ne žiema tai gal tada deep autumn.... kažkoks panašumas su kaleda yra... ją tai iškart rudenui visi priskyrė, nes jos akys rudos ax.gif .

na ir as sunkiai tuose tipuose gaudausi... doh.gif o mano akys tai kazkokios zalsvos su rudu yra... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 02 11, 21:15)
Kas čia dar...ai, nepasakyčiau, kad kapsulė ekonomiškas garderobo formavimo būdas, greičiau labiau tinkamo..

Jei su viena kapsule vaikščioji kelis sezonus, tai ekonomiškas, bet jei keiti kas sezoną - neekonomiškas schmoll.gif
Atsakyti
na todel ir patariama pirkti klasikinius drabuzius (klasika ilgam, o lakstydamas mados tendencijomis nelabai spesi priformuoti kapsuliu. nebent finansiskai tai nera svarbu). taigi suformuotos kapsules pravercia ilgam, kartas nuo karto papildant kokiu nauju drabuzeliu, aksesuaru ir panasiai.
Atsakyti
Dontstop, ar galėčiau atsiųsti savo nuotrauką į až? Įtariu, kad esu cool summer, bet man kelia abejonių odos ir plaukų atspalvis g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 02 11, 19:23)
Gal cool winter? unsure.gif

O cool turi tikt cool vasaros kažkiek rūbai ar ne? Na šiai moteriai jie žiauriai netinka, jinai su jais atrodo kaip šachtininkas iš šachtos išėjas... aš senas nuotraukas kiek žiūrėjau, spalvas visokias nešiojo, maždaug vadovaujantis kad gražiai moteriai viskas tinka... tai daug ten žiemos spalvyčių, bet nevisos tinka, dar yra pavasario tinkančių ir rudens... o dabar ši moteris nepatenkinta kaip atrodo su visomis spalvomis... vienos purvina, kitos paryškina išsiplėtusius kapiliarus, trečios šeip kažkokios. Su juoda spalva irgi pasakyčiau nekaip atrodo, o su švaria balta lyg ir ok. Prašo patarimo, žinot kai neturi ką tinkamo apsirenkt ne kas.
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 02 11, 21:51)
na ir as sunkiai tuose tipuose gaudausi... doh.gif  o mano akys tai kazkokios zalsvos su rudu yra... g.gif

Tokios akys ir to modeliuko mirksiukas.gif

Gali nepirkt klasikos jei turi kokį individualų stiliuką ir madų nesivaikai. Tarkim kokį romantišką su polinkiu į 70-tuosius... Be to jei labai atsirenki kas tinka, tai ir ta mada nelabai keičiasi... juk nepulsi pvz. kriaušė "banankių" vilktis, bo į madą atėjo mirksiukas.gif
Atsakyti