Pasistūmėjau ir aš su kapsulės formavimu - užsipirkau šiek tiek naujų rūbų tinkamų mano spalvinam tipui cold summer (p.s. cold summer ir cool summer -ar čia tas pats tipas?)
Žodžiu, visos prigesintos kaip ir pridera tikrai vasarai..Visos turi pilkumo savyje, o pilka spalva tapo "vedančiąją". Žodžiu, bazinės mano kapi vasaros spalvos yra pilka, chaki, šiek tiek
ružavų, ty. fuksijos, avietės ar ten kokia alyvinė spalva -absoliučiai nemoku įvardint spalvų, bei mėlyna..taigi drabužių dauguma įvairiausio pilkumo, chakiškumo

, tų švelnių alyvinių/rožinių tonų bei mėlynos...keturios spalvos kurios sudaro kapsulės pagrindą..turiu dar juodų ir baltų ir rudų, bet manau, pasiliksiu tik pačius geriausius rūbus. Kapsulę darau sezonams, taip kad dauguma rūbų tiktų rudeniui, žiemai, pavasariui...
Kas čia dar...ai, nepasakyčiau, kad kapsulė ekonomiškas garderobo formavimo būdas, greičiau labiau tinkamo..ot šiandien rengiaus ant ružavų marškinių pilką liemenę - veidrodyje buvo netikėtas vazidas - šviesu

, bet gražu, o tai niekaip neišlindau iš numylėtos juodos/šokoladinės spalvos...