Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Tarja @ 2011 02 12, 16:16)
Dontstop, ar galėčiau atsiųsti savo nuotrauką į až? Įtariu, kad esu cool summer, bet man kelia abejonių odos ir plaukų atspalvis  g.gif

Prašom siųsti 4u.gif

QUOTE(bytte @ 2011 02 12, 16:31)
O cool turi tikt cool vasaros kažkiek rūbai ar ne?

Turėtų tikti kažkurios spalvos iš cool summer g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 02 12, 16:23)
Turėtų tikti kažkurios spalvos iš cool summer  g.gif

O va clear winter irg turi tokių akių atstovų... gali būt clear? ar perdaug ruda oda?
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 02 12, 18:26)
O va clear winter irg turi tokių akių atstovų... gali būt clear? ar perdaug ruda oda?
My Webpage

Taip, čia clear smile.gif Kodėl gi negali smile.gif Juk ir tarp juodaodžių yra kas priklauso vasaros tipui (pvz Rihanna biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 02 12, 17:23)
Prašom siųsti  4u.gif

labai ačiū, dontstop thumbup.gif Pasirodo, teisingai nustačiau - esu cool summer cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 02 12, 17:48)
Taip, čia clear  smile.gif  Kodėl gi negali  smile.gif  Juk ir tarp juodaodžių yra kas priklauso vasaros tipui (pvz Rihanna biggrin.gif )

Aš turėjau omenį ar neperpurvinai ruda... nes clear turėtų būt gi toks skaidrus tipas. O mano galva čia toks kažkoks molio atspalvis. Vat jaunesnės foto tikrai skaidrios spalvos, sakyčiau clear... o dabar capiliarai, kažkokios dėmelės nuo amžiaus, ir tas įdegis su amžium vis juodėja... šiai personai greit 60-šimt.
Atsakyti
Noriu pasidalinti vienu atradimu smile.gif Šiame tinklalapyje bet kokį paveiksliuką programa paverčia spalvų palete. Tereikia įdėti savo paveiksliuką arba tiesioginę paveiksliuko nuorodą.

http://www.cssdrive....lette/index.php

Labai naudinga, jeigu norite nustatyti derinius, pvz. pagal kažkokią gamtos foto ar bet kokį patinkantį derinį. Man patiko pasižiūrėt ir savo foto kaip paletę :-)
Atsakyti
sveikos smile.gif o gal galite pasakyti kur ieskoti daugiau apie deep autumn? nes perskaiciau temas ankstesnes tai apie si potipi nedaug visai radau informacijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 02 13, 00:51)
sveikos  smile.gif o gal galite pasakyti kur ieskoti daugiau apie deep autumn? nes perskaiciau temas ankstesnes tai apie si potipi nedaug visai radau informacijos g.gif

user posted image
Deep autumn tipažas yra rudens ir žiemos mišinys. Reikia rinktis sodriausias spalvas iš rudens paletės. Gerai yra kombinuoti sodrią tamsią spalvą su ryškia. Pastelinės ir šviesios žemės spalvos padarys išvaizdą kaip išskalbtą.
Labiausiai tinkančios spalvytės: šokolado ruda, pomidorų raudona, pušies žalia, rūdžių.
Labiausiai netinkančios: blyškios melsvos, alyvinės, šviesios pastelinės.
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 02 12, 23:51)
sveikos  smile.gif o gal galite pasakyti kur ieskoti daugiau apie deep autumn? nes perskaiciau temas ankstesnes tai apie si potipi nedaug visai radau informacijos g.gif

Ar rusiškai skaitot? Jei taip, įkelsiu daugiau nuorodų, nes esu šiek tiek pasirinkus.
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2011 02 13, 12:20)
Ar rusiškai skaitot? Jei taip, įkelsiu daugiau nuorodų, nes esu šiek tiek pasirinkus.

su uzsienio kalbom prasciau, nebent per google verteja bandau teksta isiverst bet tai labai daug klaidu buna, bet vis geriau nei nieko smile.gif
Atsakyti
čia daugiau šeip paveiksliukus pažiopsot:
deep autumn
čia deep autumn ir visiems kitiems žieminiai paltukai kokių gali būt nenuobodžių spalvų... ir šeip koliažiukai, daugelis matyti. Paskutinis - deep autumn vietoj mažos juodos suknelės.
paletės visiems tipams su potipiams atskirtomis papildomomis spalvomis bei atskirtomis labai šviesiomis spalvomis
Atsakyti
bytte, aciu uz nuorodas lb lb idomu buvo paziuret o spalvos visiem tipam ir potipiam taip aiskiai ir vienoj vietoj parasyta. thumbup.gif
Atsakyti