QUOTE(leber @ 2011 02 07, 21:49)
1.Nesuprantu, tu pirmam poste atskiri, jog tai priklausomybė priešinasi, o ne tu kaip žmogus, kaip ąsmenybė. Antrame, jau aiškini, kad niekaip ji, priklausomybė, negali būti tik dalis tavęs, ji ir tu, tai vienas ir tas pats.

Kaip čia suprasti

2.Nu kur aš sakau, kad alkoholikai, kaip žmonės, vienodi?
Liga jų, taip, viena ir ta pati- alkoholizmas.
Aišku, niekas tau negali uždrausti sirgti kokiu tais išskirtiniu, vienetiniu alkoholizmu, bile tik tu priemonių jam susirastum.
3.Tu nori pasakyti, jog vat kai tu manei, kad tik tau vienai, klausantis kitų grupėje, norisi išgerti, kitiems to nėra buvę, tai nevaržo bendravimo? A tai ko nepatogu tada apie tai pasakyti grupėje?
4.Ir kur aš tą melodiją girdėjau ir ne vieną kartą.
Dar karta labas
Pirmiausia, tikrai nepykstu ir nesiaiskinu/nesiteisinu
Jei tavo nuomone man nepatinka (o dazniausiai taip ir yra

), tai nesutinku su ja, bet pikti tikrai neturiu uz ka.
1.Nematau priestaravimo
Taip, priesinasi priklausomybe, o ne visa asmenybe, bet ta priklausomybe tupi manyje, jos saknys yra mano asmenybeje, mano psichikoje.
Kur tarp sio sakinio zodziu:"Ir vel tu apie atskirima priklausomybes zmoguje nuo zmogaus kaip visumos?" tu iziurejai, kad priklausomybe ir zmogus yra tas pats?
2.Gal mes vel skirtingai suprantam viena kitos issireiskimus?
Man tavo ankstesni zodziai apie bendra alkoholiku buri, ir patarimas neissiskirti is jo, is karto piesia vaizdeli pionieriu/komjaunuoliu burio, kuris koja kojon "visi kaip vienas" zygiuoja i sviesia ateiti (ir neduok dieve kuo nors issiskirti is bendros mases).
Tarp kitko, tu nieko neatsakei i mano neseniai pateikta minti, kad ir gripo eiga pas zmones skiriasi, nekalbant apie baisesnies ligas... O alkoholizmu, reiskia, visi serga vienodai ir jokiu skirtumu tarp ligoniu nera?
3.Jei tik apie bendraujant grupeje kylanti nora isgerti, tai mazdaug taip: ziuriu i pasisakancius, maloniai bendraujancius zmones ir galvoju: blyn, kodel jiems nesinori isgerti, o as kuo daugiau klausau apie blaivaus gyvenimo privalumus, tuo daugiau isgerti noriu? Man paprasciausiai i galva neatejo, kad kiti irgi to gali noreti ir slepia is to paties nepatogumo kaip as! O gal is nenoro issiskirti is bendro burio?
4.Gal ta melodija girdejai, o gal tik panasiai skambancia, o zodziai visai kitokie
Papildyta:
QUOTE(Perrin @ 2011 02 07, 22:13)
O man kaip tik pasirode atsiprasinejantis tonas, pasako kokia "tiesa" ir mazdaug, juk tik negalvokit, kad as cia toks viska zinantis. Aisku, as dar mazai perskaiciau.
---
As manau, kad tiesiog uzkimbu, nes zinau jei sau pasizadesiu, kad tik sestadieni leisiu sau isgerti pora tauriu vyno, tai jau su pasimegavimu to sestadienio lauksiu
---
Reikia pabandyti is naujo perskaityti, gal dabar ir man kitoks jo tonas pasirodys - vis del to 3 metai praejo...
Zinai, daug blogiau butu pirmadieni pasizadeti sau, kad isgersi pora tauriu vyno sestadieni, ir ta pati vakara visa buteli sutvarkyti...

(cia toks juodas humoras

)
Papildyta:
QUOTE(minha @ 2011 02 07, 21:57)
kad tu trept trept kojele ir neeiiisiuu, beedaryyysiu
Aha, ir dar galva purtau: "neee-neee"
Labas, panos :-)
-------------------
Giurza - labai rami ir neagresyvi gyvatė, niekuomet nepuola, kol jos nenuskriaudi...