Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(linamog @ 2011 02 07, 11:56)
Labas, delete, esi fainuole, man patinka tavo minciu destymas ir jumoro jausmas, visad malonu tavo pamastymus paskaityt, ir pati tada susimastau. ax.gif
user posted image

va kavos tai lekiu pasitaisyti,kaip tik masciau apie tave,a palauksi sekundele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 02 07, 10:56)
Labas, delete, esi fainuole, man patinka tavo minciu destymas ir jumoro jausmas, visad malonu tavo pamastymus paskaityt, ir pati tada susimastau. ax.gif

Pilnai pritariu LINAMOG lotuliukas.gif

Reiskis, DELETE, kuo daugiau,
man irgi visada idomus tavo pamastymai apie gyvenima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giurza @ 2011 02 06, 15:40)
1.Mes su psichologu dabar esame jausmu/jausenu atpazinimo ir ivardijimo stadijoje, kapstomes mano pasamoneje, t.y.kapstausi as, o jis leidzia sau tik patikslinti mano issakytu minciu krypti. Jo pagalba sioje stadijoje tame ir yra, kad jis padeda man suprasti save. Tarp kitko, labai idomus uzsiemimas smile.gif
2.Ne, grupeje apie tai as niekam nesakiau, kazkaip nepatogu buvo, nes galvojau, kol tu man akis neatverei, kad cia tik as tokia iskrypele lotuliukas.gif
3.Sutinku, siuo atzvilgiu tikrai pranasesne.
Bet net ir noredama, dabar negaliu ten kreiptis, nes miniumum iki vasaros pradzios leisti sau 28 dienu atostogas neturiu galimybes. Teks kol kas vaduotis paciai.
Beja, nurodytu ambulatorines Minesotos programos telefonu niekas neatsako nei ryte, nei diena, nei vakare verysad.gif

Laba,
1 Kokia prasme "padeda suprasti": suprasti, kas liečia gėrimą ar suprasti save aplamai?

2 Ar galima daryti prielaidą, jog manymas jog "aš kitokia, aš netokia" apsunkina bendravimą?

3 Ai, tai čia savaime suprantama, niekas negali sau leisti tų 28 dienų, vat su kokiu plaučių ar inkstų (tfu, tfu, tfu nelinkiu) uždegimu jei pagyldytų, tai čia būtų svarbu ir darbas nepasiustų, o čia, dėl tokios smulkmės net 28 dienos. irnesakyk.gif
Tai paskambink tiesiai minesoton ir susižinosi, tuo telefonu tikrai atsiliepia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giurza @ 2011 02 07, 12:07)
Pilnai pritariu LINAMOG  lotuliukas.gif

Reiskis, DELETE, kuo daugiau,
man irgi visada idomus tavo pamastymai apie gyvenima 4u.gif

malonus paklydeles sutikimas ax.gif sakyk ar mes nuo anksciau pazystamos,ar tik nuo depresijos temikes mane pastebejai,kazkaip nuo pradziu kai uzejau ir pamaciau jusu diskusijas su Leber,tai ne neskaiciau schmoll.gif akim permeciau,pasirode aukstos materijos doh.gif galvoju nu cia ne mano smegenams schmoll.gif vel alonas.vel aa.nu visa tai aisku,kai norim,kai norisi,kai pats nori,o as jau minejau,kad nenoriu,to alono,gal todel nesmerkiu,kad vyras niekais ta aa laiko,nu pavyzdziui negaleciau jam visko leisti vien del to kad ne laso,turejau tokios patirties pusantru metu,nu nepasakyciau kad ten labai ji kankino matomi abstinencijos priepuoliai ta laika,bet va to,kad va as negeriu,as ciu ne dievas,nu nepernesiau,man per sunku,tadu nebent nuvest ji i minesota ,ir kol ten popierizma tvarkys is karto varyt skiryboms paduot,nu nes tas kitas negeriantis ma man visiskai nepriimtinas,dabar galvoju kaip cia paaiskinti,kad parlekus ziemuze neapmetytu pomidorais(bet tai kaip ten bebutu,visada ja didziuojuos,nu jos ta tvirtybe)bet tai va vel galiu ta tema gincytis,ko cia nebuti stipriai,jei gyvenimas pats kartais pakisa vienoki ar kitoki posuki,galu gale ir vyras vyrui nelygus,musu paciu auklejimas,mastymas apie gyvenyma,egzistavima...kad ir leber alkoholikas,kiek supratau tai toli dar buvo iki kad ir mano lygio,o as va neskaitau saves alkoholike... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _delete_: 07 vasario 2011 - 10:49
mastau bandyt pasnaust g.gif o gal pamegst g.gif viskas perskaityta kas domina tongue.gif nu aisku butu idomu rast pabendrauti apie skausmus,taciau apie isvarzas tema mirusi,issetines tipo nera man,nes nerodo,pries simtmeti darytas magnetinis,bandau pratintis gyventi su siaubingais skausmais ir su jau virs dvieju metu trunkanciu osimu galvoje,nebekalbu apie visus nutirpimuskartais nuo galvos,kartais nuo veido tirpimu,stuburas rankos ir kojos tirpsta jau beveik pastoviai doh.gif bet lai buna cia mano issimanytu nepatogumu,nes va sako kad vaistai turi nuimti viska,ale ko tais nenuima doh.gif kur cia suo pakastas g.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
QUOTE(giurza @ 2011 02 07, 02:34)
Tai tu nori, kad as pasidalinciau savo emocijom nuo "Lengvo budo..." skaitymo, ar paspeliociau, ar tau gresia tapti priklausoma nuo alkoholio?

Na ar man gresia tapti alkoholike, tai turbut tik koks sarlatanas galetu pasakyti biggrin.gif
As norejau suzinoti ar ivyko kokia reakcija perskaicius knyga ar tai tik informacijos perdavimas ir jei tavo smegenys priima visa siauba tiesiogiai, susimastai, o jei reakcija neivyko, numoji ranka i eilines sapaliones g.gif
---
Kas del paveldimumo, tai mes esam 4 vaikai, po kol kas nei vienas ne alkoholikas, tfu, tfu, tfu. Ir, aisku, jei sakau, kad as jau piktnaudziauju, is manes juokiasi, nes paprastai baliuose nelabai geriu. Bet as negeriu tik todel, kad man nepatinka likti nakvoti svetimuose namuose, as megstu susimesti i masina savo "turtus" hihihi.gif ir parsivezti namo.
Bet bunant namuose, atrodo "nieko blogo" jei vos ne kas vakara norisi "siek tiek atsipalaiduoti" Bent jau MB taip ivertina alkoholio vartojima, nes as taip ir nesugebu ivardinti kam, nebent numalsinti troskuliui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2011 02 07, 15:44)
Laba diena  4u.gif

niu va sekanti tema bus alkoholikienes tapo alkoholikem doh.gif kaip visad juokauju...
neina man uzmigt,neina ir pamegst,o daryt ka nors jegu nera unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _delete_: 07 vasario 2011 - 13:54
QUOTE(_delete_ @ 2011 02 07, 12:11)
bet lai buna cia mano issimanytu nepatogumu,nes va sako kad vaistai turi nuimti viska,ale ko tais nenuima doh.gif kur cia suo pakastas g.gif

ane, taip sako bigsmile.gif . Zinok ir man vaistai nenuima. Kelias rusis bandau, norma neveikia, o padaugint tai dar kepenu gaila. Vat ir kankinuos. Bet ar ilgai g.gif

Labas prazuvele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2011 02 07, 16:53)
ane, taip sako bigsmile.gif . Zinok ir man vaistai nenuima. Kelias rusis bandau, norma neveikia, o padaugint tai dar kepenu gaila. Vat ir kankinuos. Bet ar ilgai g.gif

Labas prazuvele 4u.gif

labas labas blush2.gif
Atsakyti
Įdomiai jūs čia nugaras norit gydyti- vaistais nuo skausmo. g.gif Maniškis turi tą problemą tai gydosi masažais, akupunktūra, svarbiausia- tam tikra mankšta, fizinis krūvis, tos priemonės atstatinėja problemines vietas, o vaistai tik kritiniu skausmo atveju ir tai, yra tokie elektro terapijos aparačiukai skausmui nuimti, jie žymiai geriau padeda nei vaistai.
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2011 02 07, 16:46)
Įdomiai jūs čia nugaras norit gydyti- vaistais nuo skausmo.  g.gif  Maniškis turi tą problemą tai gydosi masažais, akupunktūra, svarbiausia- tam tikra mankšta, fizinis krūvis, tos priemonės atstatinėja problemines vietas, o vaistai tik kritiniu skausmo atveju ir tai, yra tokie elektro terapijos aparačiukai skausmui nuimti, jie žymiai geriau padeda nei vaistai.

viskam reikia pinigu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2011 02 07, 15:54)
viskam reikia pinigu unsure.gif

Man seimos daktaras siuntima israsydavo pas reabilotologa, o tas israsydavo terapija, eidavau nemokamai 5 proceduras, kur elektrodus prilipdo ant nugaros ir leidzia srove. ax.gif
Atsakyti