QUOTE(giurza @ 2011 02 07, 12:07)
Pilnai pritariu LINAMOG
Reiskis, DELETE, kuo daugiau,
man irgi visada idomus tavo pamastymai apie gyvenima
malonus paklydeles sutikimas

sakyk ar mes nuo anksciau pazystamos,ar tik nuo depresijos temikes mane pastebejai,kazkaip nuo pradziu kai uzejau ir pamaciau jusu diskusijas su Leber,tai ne neskaiciau

akim permeciau,pasirode aukstos materijos

galvoju nu cia ne mano smegenams

vel alonas.vel aa.nu visa tai aisku,kai norim,kai norisi,kai pats nori,o as jau minejau,kad nenoriu,to alono,gal todel nesmerkiu,kad vyras niekais ta aa laiko,nu pavyzdziui negaleciau jam visko leisti vien del to kad ne laso,turejau tokios patirties pusantru metu,nu nepasakyciau kad ten labai ji kankino matomi abstinencijos priepuoliai ta laika,bet va to,kad va as negeriu,as ciu ne dievas,nu nepernesiau,man per sunku,tadu nebent nuvest ji i minesota ,ir kol ten popierizma tvarkys is karto varyt skiryboms paduot,nu nes tas kitas negeriantis ma man visiskai nepriimtinas,dabar galvoju kaip cia paaiskinti,kad parlekus ziemuze neapmetytu pomidorais(bet tai kaip ten bebutu,visada ja didziuojuos,nu jos ta tvirtybe)bet tai va vel galiu ta tema gincytis,ko cia nebuti stipriai,jei gyvenimas pats kartais pakisa vienoki ar kitoki posuki,galu gale ir vyras vyrui nelygus,musu paciu auklejimas,mastymas apie gyvenyma,egzistavima...kad ir leber alkoholikas,kiek supratau tai toli dar buvo iki kad ir mano lygio,o as va neskaitau saves alkoholike...