Įkraunama...
Įkraunama...

Icoo vežimėliai

QUOTE(Auksuole @ 2010 10 22, 20:58)
Su retu vežimu pavažiuosit per smėlį, nebent per šlapią.  rolleyes.gif

nu gal ir tiesa,bet kas liecia zvyra ,miska?
Atsakyti
QUOTE(disa @ 2010 10 23, 13:46)
nu gal ir tiesa,bet kas liecia zvyra ,miska?

Jums reikia vežimėlio dideliais ratais, manevringumas manau būtų mažesnis
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2010 10 23, 14:40)
Jums reikia vežimėlio dideliais ratais, manevringumas manau būtų mažesnis

o man reikia ir manievringo biggrin.gif
Atsakyti
Po ilgu svarstymu isigijom I'coo Peak Air thumbup.gif ,pakolkas jokiu priekaistu neturim tik gal kad svoris didokas drinks_cheers.gif
Atsakyti
O kur pirkot mamytės tuos Icoo vežimėlius? Kotrynoj mačiau be kėdutės, kėdutė tipo maxi cosi tinka. Įdomu kiek mokėjot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokete @ 2011 01 11, 12:04)
O kur pirkot mamytės tuos Icoo vežimėlius? Kotrynoj mačiau be kėdutės, kėdutė tipo maxi cosi tinka. Įdomu kiek mokėjot  blush2.gif

Aš pirkau Vaikų mieste. Taip, kėdutė Maxi cosi. Aš akcijinį pirkau 4u.gif
Atsakyti
Kažin kokie atsiliepimai apie Icco targo vežimukus
Atsakyti
Sveikos! Renkames vezima, I Coo vienas is variantu... Patinka I'Coo Peak 8
user posted image idomu, kaip pravazumas, ypac va tokiu ziemos metu, ar nestringa priekiniai ratukai? g.gif (minusas, kad LT parduotuvese su tokia vaziuokle teko matyti tik rozine ir melyna spalvas doh.gif )
Arba stai toks I'Coo peak 3:
user posted image Jis kaip suprantu yra maziau stabilus, nes priekyje tik vienas (dvigubas) ratukas?

Tokiu vaziuokliu Peak 8 ir Peak 3 kaip suprantu daugiau nebegamina? Bent jau http://www.icoo.de/ nera...

Stabiliausias turbut yra Peak Air keturratis, bet is atsiliepimu supratau, kad sulankstytas jis uzima daug vietos ir yra sunkus? Raso 14 kg, nors tokiu atveju gautusi, kad Peak 8 yra sunkesnis (14,5kg) g.gif
user posted image

Siaubas, kaip sudetinga su tais vezimais doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes,
einu is proto del sito vezimo I'COO" Platon 3 Air 2005 Forest Camp
user posted image
Kaip suprantu, cia senesnis modelis uz platon 4? Bet stabdo vezimo svoris ir dydis ar tilps i bagazine, nors masina ner labai maza WV Passat g.gif Ka manot? Gal kas turit toki?
Maciau uzsieny devetus pardavineja po 50svaru.
Kaip as jo noriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daylight25 @ 2011 01 19, 23:26)
Sveikos! Renkames vezima, I Coo vienas is variantu... Patinka I'Coo Peak 8

Aš turiu šitą ir beje mėlyną liezuvis.gif labai gera spalva, nors man asmeniškai mėlyna labai nepatinka. Ratukai užsifiksuoja ir normaliai važiuoja, aišku per pusnis tik su rogėm pravažiuosi smile.gif

O Peak 8 nuo Air vietos klausimu manau nesiskirs. Nes abu lankstosi taip pat, tik gal Air visus 4 ratus galima nuimti, o Peak 8 nusiima tik galiniai.
Atsakyti
O kokią garantiją suteikia tiems vežimėliams.Vienoj vietoj klausiau tai sakė metams, kitoj, kad iš viso nesuteikia. Kažkaip keista būtų, jei vežimas tikrai kokybiškas, kodėl jis be garantijos (turiu omeny naujus vežimus smile.gif )
Šiaip tai konsultantės vežimėlių schmoll.gif ,bent jau Vilniuj.... Dar savaitėlė internete, tai geriau už jas pakonsultuosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokete @ 2011 01 21, 11:43)
O kokią garantiją suteikia tiems vežimėliams.Vienoj vietoj klausiau tai sakė metams, kitoj, kad iš viso nesuteikia. Kažkaip keista būtų, jei vežimas tikrai kokybiškas, kodėl jis be garantijos (turiu omeny naujus vežimus  smile.gif )
Šiaip tai konsultantės vežimėlių  schmoll.gif ,bent jau Vilniuj.... Dar savaitėlė internete, tai geriau už jas pakonsultuosiu  4u.gif

Mes Kaune, Vaikų mieste pirkom. Garantija metams, kaip ir daugumai vežimėlių.

Šiaip man vienintelis minusas kad nėra normalaus pirkinių krepšio po apačia. O daugiau jokių nusiskundimų wink.gif
Atsakyti