Įkraunama...
Įkraunama...

Icoo vežimėliai

QUOTE(ingridyte @ 2011 01 21, 11:19)
Sveikos, mamytes,
einu is proto del sito vezimo I'COO" Platon 3 Air 2005 Forest Camp
Maciau uzsieny devetus pardavineja po 50svaru.
Kaip as jo noriu  doh.gif

Jei ieni is proto del sito modelio, nuodeme butu neisbandyti biggrin.gif Tuo labiau jei randi po 50 svaru, primesk kokiem kurjeriam 100 ar 200, kaina gaunasi padori. Jei nepatiks, netiks, neptilps, jus skelbimu puslapiu niekas neatsauke mirksiukas.gif Parduosi ir bandysi kita biggrin.gif
Arba tada ieskok kazkios panasios alternatyvos.
O siaip as susidariau ispudi kad icoo vezimeliai pakankmai sunkus, na kaip ir dauguma vokieciu vezimu. O del kokybes labai neabejociau. Tikrai geriau nei lenkai,lietuviai ar kokios pigios kienietiskos kopijos.
Atsakyti
Ačiū, Auksuole, reiškia metams garantija turi būt lotuliukas.gif .
O pirkinių krepšys man neaktualu mirksiukas.gif , jei su vaiku eini į parduotuvę, reikia reikia ir vyrą imt, kad pirkinius panešiotų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokete @ 2011 01 21, 11:55)
Ačiū, Auksuole, reiškia metams garantija turi būt  lotuliukas.gif .
O pirkinių krepšys man neaktualu  mirksiukas.gif , jei su vaiku eini į parduotuvę, reikia reikia ir vyrą imt, kad pirkinius panešiotų  tongue.gif

lotuliukas.gif Tai taip, bet pavyzdžiu vasarą tai prasukdavau po kokį turgelį daržovių ir ką nešuosi, nes nėra kur padėt smile.gif

O dėl kokybės tai tikrai nėra net ką lyginti su lenkiškais. Aš labai greitai apsisprendžiau pavežiojus lenkišką ir šitą.

Jei gyvai jau apžiūrėjot tai manau neblogos kainos ir pasirinkimas čia. Kai pirkau nebuvau radusi dar puslapio
Atsakyti
mirksiukas.gif va čia jie ir neduoda garantijos..... jau skambinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokete @ 2011 01 21, 12:59)
mirksiukas.gif  va čia jie ir neduoda garantijos..... jau skambinau  4u.gif

Na, bet man per tuos metus ir nieko nenutiko. Aišku geriau jau turėti garantiją jeigu kas smile.gif
Atsakyti
Va ir galvoju - ar jau pirkt tą vežimą ar dar palaukt. Reikės tik po mėnesio, bet tada juk gali norimos spalvos nebūt, bet gal dar kokią akciją parduotuvė suorganizuos g.gif . Tai ir nežinau... O kada Jūs mamos pirkot - prieš vaikelio gimimą, ar po to blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokete @ 2011 01 21, 13:18)
Va ir galvoju - ar jau pirkt tą vežimą ar dar palaukt. Reikės tik po mėnesio, bet tada juk gali norimos spalvos nebūt, bet gal dar kokią akciją parduotuvė suorganizuos  g.gif . Tai ir nežinau... O kada Jūs mamos pirkot - prieš vaikelio gimimą, ar po to  blush2.gif

Aš pirkau su akcija sausio mėnesį, dukra gimė kovą. Nežinau, bet po savaitės jau ėjom į lauką. Neįsivaizduoju kaip dar reiktų blaškytis po parduotuves ir ieškot vežimo blush2.gif
Atsakyti
Blaškytis tai dabar jau prisiblaškėm.... vyresnėlis net sako - imkit jau bet kokį, atsibodot blush2.gif . Matyt teks pirkti mirksiukas.gif
O matėt 2011 m. i`coo modeliuke net ipod (ar kaip ten jie vadinasi blush2.gif ) yra kur įjungti, kad muzikėlė vaikui grotų lotuliukas.gif
http://www.icoo.de/2...-air/video.html
Atsakyti
QUOTE(daylight25 @ 2011 01 19, 23:26)
Stabiliausias turbut yra Peak Air keturratis, bet is atsiliepimu supratau, kad sulankstytas jis uzima daug vietos ir yra sunkus? Raso 14 kg, nors tokiu atveju gautusi, kad Peak 8 yra sunkesnis (14,5kg)  g.gif
user posted image

Siaubas, kaip sudetinga su tais vezimais  doh.gif

Man šitas vežimas tilpdavo į peugeot 206 bagažinę (stačiai statant)... tad manau ne taip daug ir užima jisai vietos wink.gif
Atsakyti
Na o mes nusipirkom štai tokį vežimuką . Tai dar nenaudojom,tai ir sunku pasakyti kokie bus trūkumai ateityje smile.gif user posted image user posted image
Na kaip ir kažkuri minėjot, kad jie nėra lengvi. Tiesa, mes kai pirkom prie jo nebuvo apsaugos nuo lietaus, gal kas žinot kur galima būtų įsigyti o gal kokkio kito modelio tiktų g.gif
Atsakyti
O gal jums visai nebus reikalinga ta apsauga nuo lietaus - juk per lietų neisit į lauką pasivaiksčiot, o ir pažiūrėkit skelbimuose kur pardavinėja dėvėtus vežimus, dažniausiai rašo, kad apsauga nuo leitaus nenaudota biggrin.gif ms pirmam vaikui irgi turėjom , bet nepanaudojau nei karto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2011 02 02, 01:14)
Na kaip ir kažkuri minėjot, kad jie nėra lengvi. Tiesa, mes kai pirkom prie jo nebuvo apsaugos nuo lietaus, gal kas žinot kur galima būtų įsigyti  o gal kokkio kito modelio tiktų g.gif

Būna universalios smile.gif

O kad nereikalinga tai nesutinku schmoll.gif Su mūsų tokiais orais tai čia saulė šviečia, čia lyti pradėjo. Tikrai pravartu turėti visada (nebent +30 )
Atsakyti