Įkraunama...
Įkraunama...

Icoo vežimėliai

Mes galiausiai apsistojom ties peak air 4 ax.gif palankiausias variantas bigsmile.gif
Atsakyti

ieškau pirkti I'COO Pocco Country
user posted image user posted image

Atsakyti
Merginos, kas turite toki I'coo !

user posted image

Man idomu, kodel lopsys tokiu kampu pasvires? ar neciuozineja leliukas vezimelyje ?
Buciau dekinga jei pasidalintumete savo ispudziais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2010 08 30, 19:45)
Merginos, kas turite toki I'coo !
Man idomu, kodel lopsys tokiu kampu pasvires? ar neciuozineja leliukas vezimelyje ?
Buciau dekinga jei pasidalintumete savo ispudziais smile.gif

Aš turiu, ir mano nuotrauka rolleyes.gif

Pasviręs dėl to, kad mažas kūdikėlis gali atpilti, kad jo galvytė aukščiau būtų. Šiaip kai paaugo tai truputį pačiuoždavo žemyn. Bet esu patenkinta vežimu wink.gif Bent jau lopšiu, sportinę dalį dar tik po truputį bandom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2010 08 30, 21:56)
Aš turiu, ir mano nuotrauka  rolleyes.gif

Pasviręs dėl to, kad mažas kūdikėlis gali atpilti, kad jo galvytė aukščiau būtų. Šiaip kai paaugo tai truputį pačiuoždavo žemyn. Bet esu patenkinta vežimu wink.gif Bent jau lopšiu, sportinę dalį dar tik po truputį bandom smile.gif

Taip, taip, nuotrauka is forumo pakopinta smile.gif Nes pamaciau, kad aiskiai matosi tas pasvyrimas ir nereikia niekur kitur foto ieskoti 4u.gif

Nu gal ir logiskas paaiskinimas thumbup.gif
Atsakyti
Mes turim beveik toki, tik priekyje ne 2 ratukai, o vienas dvigubas. Lopsys labai geras, patogus, sonai auksti, ciuzinukas thumbup.gif
Sportine dali jau 9 menesius naudojam, tai irgi super thumbup.gif panele miega jame ir pietu miega, ir vakare isejus pasivaikscioti, ir jai patinka, vaziuoja patenkinta ir siaip malonu su siuo vezimu vaziuoti biggrin.gif
Atsakyti
Mes dar kol kas naudojame tik universalu vezimeli, bet tikrai nesigailiu sprendimu isigyti butent toki thumbup.gif Tikrai labai smagiai vaziuoja, manevringas, tiesiog puikus. Manau, nuomone nepasikeis ir pradejus naudoti sportine dali biggrin.gif

Tiesa, o kudikio krepsiukus turite butent sios firmos? Mes uzklauseme Kotrynoje per kiek laiko uzsakyti ir atsiustu - tai mums pasufleravo, kad per 3 men... daugokai laukti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelina: 02 spalio 2010 - 17:35
QUOTE(Lelina @ 2010 10 02, 18:34)
Mes dar kol kas naudojame tik universalu vezimeli, bet tikrai nesigailiu sprendimu isigyti butent toki  thumbup.gif  Tikrai labai smagiai vaziuoja, manevringas, tiesiog puikus. Manau, nuomone nepasikeis ir pradejus naudoti sportine dali  biggrin.gif

Tiesa, o kudikio krepsiukus turite butent sios firmos? Mes uzklauseme Kotrynoje per kiek laiko uzsakyti ir atsiustu - tai mums pasufleravo, kad per 3 men... daugokai laukti smile.gif

jus turite omenyje automobiline kedute? ar kazkokia tase leliuko daiktams? automobiline kedute mes naudojam maxi cosi cabriofix o norint uzdeti ant vezimelio remo (pas mus ICOO Pii) tik reikia pirkt papildomi adapteriai pirkom Baby city
Atsakyti
mergaites kas turite toki?
user posted image

man lb idomu ar jie ne kieti kai vaz?
Atsakyti
QUOTE(disa @ 2010 10 20, 23:41)
mergaites kas turite toki?
user posted image

man lb idomu ar jie ne kieti  kai vaz?

Turime toki vezimeli wink.gif
Lopsiu, kedute, sportine dalimi labai patenkinta, jie man tokie tvirti, kokybiski atrodo, taciau vaziuokle man nepatinka... Nors ir labai manevringa, lygiu keliu vaziuoja puikiai, taciau visokius griovelius tarp plyteliu ir kitus nelygumus labai jauciu, atrodo kaip barskutis vaziuotu sad.gif Ilgai rinkausi vezima, taciau su ratais nenusiseke... Dabar pirkciau tik pripuciamais, bet tos pacios firmos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rootelyte @ 2010 10 21, 20:58)
Turime toki vezimeli wink.gif
Lopsiu, kedute, sportine dalimi labai patenkinta, jie man tokie tvirti, kokybiski atrodo, taciau vaziuokle man nepatinka... Nors ir labai manevringa, lygiu keliu vaziuoja puikiai, taciau visokius griovelius tarp plyteliu ir kitus nelygumus labai jauciu, atrodo kaip barskutis vaziuotu sad.gif Ilgai rinkausi vezima, taciau su ratais nenusiseke... Dabar pirkciau tik pripuciamais, bet tos pacios firmos smile.gif

nu aisku
o mums taip vaziuokle aktuali g.gif .nes mes ir prie juros vasara kad per smeli vaz
ir per zvyruota kelia ir per zole.o kiek zinau tie modeliai su pripuciamais nemanevringi,jau klausiaiu apie tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(disa @ 2010 10 22, 20:25)
nu aisku
o mums taip vaziuokle aktuali g.gif .nes mes ir prie juros vasara kad per smeli vaz
ir per zvyruota kelia ir per zole.o kiek zinau tie modeliai su pripuciamais nemanevringi,jau klausiaiu apie tai schmoll.gif

Su retu vežimu pavažiuosit per smėlį, nebent per šlapią. rolleyes.gif
Atsakyti