Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 4 tema

Eling, ūkiška moteris, šaunuolė thumbup.gif gražu o ir medžiaga matos labai faina thumbup.gif

o tas po pėdkelnėm trumpaklešnikes pagal kažkokią iškarpą darai? ar iš akies? turiu aš likučio megztinio kur irgi iš rankovių pasiuvus o visa kita likus tai ir mąstau, kad dar va tokias trumpaklešnikes reik pasiūt g.gif
Papildyta:
juračiukai, ohmy.gif tau tai nėr lygių blush2.gif biggrin.gif irgi ūkiška biggrin.gif thumbup.gif laukiam kitų pasirodymo
Papildyta:
na o aš irgi biški pasirodysiu, bet čia tik lašas jūroje dar tik, bet pamatas jau yra blush2.gif biggrin.gif

www.atsakingamama.lt

Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 02 06, 16:04)

na o aš irgi biški pasirodysiu, bet čia tik lašas jūroje dar tik, bet pamatas jau yra  blush2.gif  biggrin.gif

www.atsakingamama.lt

blink.gif blink.gif blink.gif

olia lia "biški"
cia kaip reikiant smile.gif
šaunuolė, mano vyras jau antri metai kala man i galva galetum ir tu pardavinėti...vis nesiryžtu.
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 02 06, 15:11)
blink.gif  blink.gif  blink.gif

olia lia "biški"
cia kaip reikiant smile.gif
šaunuolė, mano vyras jau antri metai kala man i galva galetum ir tu pardavinėti...vis nesiryžtu.

tu tai tikrai galėtum biggrin.gif

o šiaip kažkoks savotiškas saviraiškos būdas, va vienos veria papuošalus, kitos muilus gamina, kitos ekologišką kosmetiką, na aš irgi kažkuom biggrin.gif
Atsakyti
labu,
Bandziau siandien siuti sauskelnes pagal ta ottobre maziausia, nu ilgis mano kaip jus rasot, bet man jos ddokos vistiek atrodo g.gif ir aisku kaip pirmam kartui tai nelabai kokios, bet va siuvau 4 sluoksniai flaneles +2 ranksluoscio, nu varge man tai ten storai gaunasi doh.gif ar cia taip turi buti g.gif bet sakiau tokiu nebesiusiu,mastysiu kazka kita. Numezgiau pora kelnyciu gaau labai fainos vilnos, bet parodysiu veliau, kai nufotkinsiu, tik vienos tikrai mazos biggrin.gif tiks tik pirmam men turbut ax.gif

Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2011 02 06, 19:33)
labu,
Bandziau siandien siuti sauskelnes pagal ta ottobre maziausia, nu ilgis mano kaip jus rasot, bet man jos ddokos vistiek atrodo g.gif ir aisku kaip pirmam kartui tai nelabai kokios, bet va siuvau 4 sluoksniai flaneles +2 ranksluoscio, nu varge man tai ten storai gaunasi doh.gif ar cia taip turi buti g.gif bet sakiau tokiu nebesiusiu,mastysiu kazka kita. Numezgiau pora kelnyciu gaau labai fainos vilnos, bet parodysiu veliau, kai nufotkinsiu, tik vienos tikrai mazos biggrin.gif  tiks tik pirmam men turbut ax.gif

na zinok 4 flaneles sluoksniai jau storoka...nors viena mamyciu pradininkiu nepamenu nicko...Kvaki gal,a? nebesilanko jau turbut nebereikia seniai sauskelniu maziui, tai butent tokias siuvo ir netgi buvo pirmoji internete i bloga idejus kaip jas pasiuti.
As siuvau is 2 flaneles sluoksniu, plius iklotelis viduje dar po 2 sluoksnius flaneles isiuta prie kiekvieno is sluoksniu, kai kuriose buvo is atraizesliu bambuko sudurti iklotukai. O vidun sauskelnes juk dar iklotas isides, na bent man atrodo kad labai stora sauskelnyte tik uzpakaliuka labiau ispus ir bus per kieta...
kaip kitos merginos manot?
storiausia ka esu siuvus 3 sluoksniai flaneles bet tik prie 2 is ju prisiuti frotiniai iklotai.
idomu butu palyginti ta dydi...o kaip tu gumytes prisiuvai? gerai sutrauke tau? ir kaip bus uzsegama?
o gal tik tau atrodo, kad dideles? Pimk vienkartine sauskelne (na galu gale viena vieneta tikrai vaistineje galima nusipirkti ir palyginsi, bus matyti) ir suzinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 02 06, 16:04)

meduolia, ačiū 4u.gif Trumpaklešnes siuvau pagal šį pavyzduką. Bet man tip top nukopinus viena mažesnė gavosi, todėl iš nugarinės pusės kai siuvau, truputį paimprovizavau. Pasižiūrėk į tas nuotraukytes, kur įkėliau, gal suprasi kaip kas, jei ne, bandysiu kažkaip papiešti. Ir klešnytes ant abiejų kelnyčių teko pačiai nusimegzti, prieš tai surinkus akytes, kad nebėgtų (nes neturiu overloko).
thumbup.gif tinklalapis. Sėkmės prekyboje mirksiukas.gif

juraciuxzx na tu ir šaunuolė! Tik žinai, gal tu labai su mažiausiu dydžiu nevark, juk tie leliukai taip greit auga pirmus mėnesius - bus gaila, jei vos vos tepanešioti paspėsit rolleyes.gif

pincius pasirodyk ką sukūrei, smalsu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 06 vasario 2011 - 20:43
QUOTE(eling @ 2011 02 06, 21:43)

juraciuxzx na tu ir šaunuolė! Tik žinai, gal tu labai su mažiausiu dydžiu nevark, juk tie leliukai taip greit auga pirmus mėnesius - bus gaila, jei vos vos tepanešioti paspėsit  rolleyes.gif

ne nebevargsiu, bus 10 maziausio dydzio, ir 20 universaliu (10 kiseniniu ir 10 nekiseniniu). Dar 5 aprisami metosi sukirpti vystyklai ir 5 atnaujinau senas sauskelnes. viskas. lauksim paskui pusmeti ikvepimo atpastukems. kad iki metu su 3 vaikiukais pavyktu kazkaip sumeistrauti.
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 02 03, 23:00)
Naja mane 3 temoje paprotino, labai gražiai gaunasi:

Nu kad ne visai aš protinau, nenoriu svetimų nuopelnų sau nepelnytai, kai saka, prisijamc biggrin.gif

Ale jūs mane pribaigsit su savo darbelių goržiais. (Brač gal iš pavydo kūst pradėsiu)
Nu jau prisiuvusios, pridabinusios ir moteriškų įklotų temoje jau visos prasinešusios, aš vis dar nieko neparodau, nu nėr laiko man darbams pabaigt nors tu ką biggrin.gif - baisuma.

Žinot dar toks klausimas, gal kažkaip įmanoma sukirpti kokį audinį kraštų kantavimui ar tik spec kantavimo gumytes ar juosteles reikia pirkit? Gal kokį trikotažinį ne storą audinį galima sukirpti tokiam reikalui? Ir jei taip - tai gal tas audinio kirpimas koks ypatingas turi būti, kad geriau temptųsi? Na tarkim gal įstrižai kirpti audinį reiktų?
Atsakyti
Naja, kaip tik vakar trikotažinę suknutę siuvau ir apie tai pagalvojau.
Šian dar kibsiu į sauskelnes, tai specialiai išbandysiu ir parodysiu kaip ten sekėsi su trikotažu kantuot.

Meduola, super thumbup.gif Ir parduotuvėlė, ir iniciatyva, ir darbai thumbup.gif thumbup.gif Šaunuolė. Turi kažkada LT prasidėt individualus šeimyninis verslas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Meduolia, aisku pradekit versla wink.gif konkurencija ner labai labai didele biggrin.gif mirksiukas.gif
juraciuxzx, saunuole, labai grazu smile.gif
kvaki, lauksim kas per suknes? lauksim foto wink.gif
naja, aisku ir tu nemegok wink.gif lauksim irgi foto bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos paneles ir panelytes smile.gif norejau pklaust tokio klausimelio smile.gif Ar yra siuvanciu daugkartines sauskelnes ir jas pardavinejanciu? jai taip rasykit man i AZ smile.gif maloniai lauksiu smile.gif 4u.gif

Labai noriu nusipirkti savo ateisianciam stebukleliui smile.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Na juk keliais postais auksciau ideta nuoroda naujos parduotuves smile.gif

Meduolia, sekmes 4u.gif
Atsakyti