QUOTE(pincius @ 2011 02 06, 19:33)
labu,
Bandziau siandien siuti sauskelnes pagal ta ottobre maziausia, nu ilgis mano kaip jus rasot, bet man jos ddokos vistiek atrodo

ir aisku kaip pirmam kartui tai nelabai kokios, bet va siuvau 4 sluoksniai flaneles +2 ranksluoscio, nu varge man tai ten storai gaunasi

ar cia taip turi buti

bet sakiau tokiu nebesiusiu,mastysiu kazka kita. Numezgiau pora kelnyciu gaau labai fainos vilnos, bet parodysiu veliau, kai nufotkinsiu, tik vienos tikrai mazos

tiks tik pirmam men turbut
na zinok 4 flaneles sluoksniai jau storoka...nors viena mamyciu pradininkiu nepamenu nicko...Kvaki gal,a? nebesilanko jau turbut nebereikia seniai sauskelniu maziui, tai butent tokias siuvo ir netgi buvo pirmoji internete i bloga idejus kaip jas pasiuti.
As siuvau is 2 flaneles sluoksniu, plius iklotelis viduje dar po 2 sluoksnius flaneles isiuta prie kiekvieno is sluoksniu, kai kuriose buvo is atraizesliu bambuko sudurti iklotukai. O vidun sauskelnes juk dar iklotas isides, na bent man atrodo kad labai stora sauskelnyte tik uzpakaliuka labiau ispus ir bus per kieta...
kaip kitos merginos manot?
storiausia ka esu siuvus 3 sluoksniai flaneles bet tik prie 2 is ju prisiuti frotiniai iklotai.
idomu butu palyginti ta dydi...o kaip tu gumytes prisiuvai? gerai sutrauke tau? ir kaip bus uzsegama?
o gal tik tau atrodo, kad dideles? Pimk vienkartine sauskelne (na galu gale viena vieneta tikrai vaistineje galima nusipirkti ir palyginsi, bus matyti) ir suzinosi