QUOTE(xena @ 2011 02 08, 07:49)
visai gerai yra merliukas sulankstytas, 70x 80 cm - ir minkštas ir sugeria gerai. į kišenę galima frotinių pasiut, bet džius ilgiau ir ne į kišenę (prie užpakaliuko) po kurio laiko negalėsi dėt - pašiurkštės. labai gerai yra bambukiniai audiniai - mes perkam iš spaudžių arba maximoj pledus/rankšluosčus ai akcijos.
aš kartais ir neišmirkau lanoline - ir laiko. bandyk arba įklotą storesnį dėt arba dvigubą klynuką vilnonėms kelnytėms prisiut.
liuks
aš kartais ir neišmirkau lanoline - ir laiko. bandyk arba įklotą storesnį dėt arba dvigubą klynuką vilnonėms kelnytėms prisiut.
liuks

o merliuką reikia būtinai išvirint? nes aš turiu Loritos neperšlampamas kelnaites, į jas įdėjau merlinį prefoldą (tik išplautą 40 laipsnių), viskas irgi peršlapo akimirksniu

aš bent kol kas planuoju įklotus dėti į kišenę. Nes kai bandžiau tą pirktinį kanapinį uždėti, sūnutis taip spurda, man sudėtinga buvo su įklotais susitvarkyti

O flaneliniai įklotai niekam tikę? pagal iškarpą pasisiuvau vieną 10x40 4 sluoksnių, bet man jis toks plonokas pasirodė, palyginus su kanapiniais

Žiūrėjau spaudžių psl. ir maximoj rankšluosčius apžiūrėjau, bet kadangi turėjau dar tarybinės flanelės nemažą gabalą, tai nusprendžiau ją ir sunaudoti.
o to muilo lanolizavimui, sakot, turėtų užtekti

dėkui, kad nepatingėjot parašyti

Papildyta:
QUOTE(Kvaki @ 2011 02 07, 21:43)
Dar mamukai turi klausimą dėl tų "kišeninių" sauskelnių.
Kaip jūs jas siuvat, kad iš dviejų sluoksnių ir su spaudėm?
Kaip jūs jas siuvat, kad iš dviejų sluoksnių ir su spaudėm?
aš priekį juostelę įsiuvau, kur bus spaudės. tai per užsegimą gausis trys sluoksniai