Uf, kol supratau, kad tema sena užsidarius

vis žiūriu nieks nebešneka, mažu užpustė...
Pirmiausia su klausimu. Ar siuvotės tas kelnytes iš spaudes.lt kur ilgaklešnės? Nusipirkau vilnos labai švelnios (bent jau rašė, kad vilna) tik namo parėjus atsipeikėjau, kad ten ne trikotažas, o austinė medžiaga

Ir daba galvoju kaip čia padaryt, kad ilgaklešnės kelnės išeitų

Ten toj iškarpoj ištempt reik trikotažą, o pas mane tai ne trikotažas... Žodžiu biški nusivyliau savo smegenine, bet dabar reik rast išeitį, bo gala pinigų ir medžiaga tokia faina...
QUOTE(xena @ 2011 01 24, 14:30)
pasiuvau va iš tos papigiauskos klijonkės sauskelnę, viduje bambukinis pledas. nu visai simpatiškai tos spalvos dera, ir minkšta tokia gaunasi. nakčiai pats tas

Atsiprašau, kad nuotraukas cituoju, bet kitaip neina paklaust.
Xena, gal gali paaiškint kaip tokias sauskelnes siuvi? Tiksliau kaip ta guma yra privirtinta? Man niekad taip neišeina. Tu čia iš blogosios pusės ją kažkaip prisiuvi, po to išverti ir atokiau dar vieną siulę užsiuvi? Ar ta atnra siūlė kabina gumą?
Kokia guma ten dėta?
Gal galima būtų techninį vaizdą pamatyt, tos blogosios pusės su guma?
Man taip gražiai atrodo toks gumos apdirbimas, bet neina pačiai sumislyt kaip čia pdaryta
QUOTE(meduolia @ 2011 01 24, 18:42)
Etan, nelabai tinka 100proc bambukas turi būt nors 15proc. sintetikos, tvirtesnis gaminys gaunasi, ne taip yra, arba tada penkiasidešimt ant pem

toks kaip multinas, bandžiau aš kažkada iš šimtaprocentinio tai žinok prastai buvo, labai nusišėrė, trumpai tarnavo
o beto kainos nemažos
Nesutiku. Ir 100% bambukas gali būt geras. Ir nesišert. Pas mane vis dar tie prieš porą metų maximiniai šankšluoščiai trasoj. Nei nusišėrė nei ką. Aišku irūs labai. Reik labai apkantuot, kad neirtų, bet šiaip - liuks. Gaila pirkt nebematau
http://public.fotki....i/dsc00711.html
QUOTE(meduolia @ 2011 01 25, 14:13)
beja juračiukai, ačiū už tos parduotuvės nurodymą, nusiaubiau

trikotažo papirkau o ir froto kokio faino papigiai po 12lt už metrą gavau
Kur ten ta jūsų superinė pardė? Reik ištrūkt iš provincijos ir važiuot pasižmonėt.
Įmeskit adresą prašau, dar kart jei kartojuos

Jei keliose perkat, tai pasidalinkit keliom, bo vilniuj nesigaudau

Galit ir Až, būsiu dėkinga