Uzsegimas ten paprastai man jos labiau atprastukes primena, tiek kad jos vien is PUL, vidinio jokio sluoksnio neturi.
o as is trikotazo siuvau butent todel kad jis tamposi ir iseina kaip megzti aprisami vystyklai, jeigu sukombinuosite su kazkuo kas nesitampo.....koks tikslas siuti is trikotazo?
tada kaip sauskelne tiesiog, ane? na nebent papigiai del grozio plona virsutini sluoksni daryti. Na mano tokia nuomone. Labai laukiu kantavimo gumos is USA, siauresne nei is spaudziu bet tokia pat tvirta (butent trikotazui reikia siauresnes).
Uzsegimas ten paprastai man jos labiau atprastukes primena, tiek kad jos vien is PUL, vidinio jokio sluoksnio neturi.
QUOTE(etan @ 2011 01 25, 14:49)
xena, o gal galima placiau apie ta klijonke
suintrigavot labai
kur pirkot, kokia jos sudetis galetu buti, kokia kaina ? ir kam tada brangus pulas...
meduolia, as pasiuvau savajai is visai plono trikotazo isorinio vidinio sluoksniu ir viduj frota gan stora 4 sl. dejau, tai siaip gerai, bet dabar jei is plono, tai gal is triju sl daryciau trikotaziniu, nes prie kojyciu, per klyniuka gal per mazai sugeria jei ilgiau palieku.
juraciuk, kelnytes superines, tik va gerai fotkej neizlibinu kaip ten uzsegimai...
meduolia, as pasiuvau savajai is visai plono trikotazo isorinio vidinio sluoksniu ir viduj frota gan stora 4 sl. dejau, tai siaip gerai, bet dabar jei is plono, tai gal is triju sl daryciau trikotaziniu, nes prie kojyciu, per klyniuka gal per mazai sugeria jei ilgiau palieku.
juraciuk, kelnytes superines, tik va gerai fotkej neizlibinu kaip ten uzsegimai...
pirkau manto g., tam skyriuje kur po humana. įtariu kad bus kaip va šita antra http://www.mogotexba...i...0&Itemid=14
buvo geltona ir žydra spalvos.
na, iš spaudžių pulas žymiai malonesnis, jis toks kaip medžiaga, o šita - kaip striukės, tokia biški plastmasinė, net čaža. pvz. įklotams man jaučiasi tie kieti krašteliai, su spaudžių pulu nesijaučia.
juračiux, supratau dabar.
Papildyta:
QUOTE(meduolia @ 2011 01 25, 14:57)
beja xena, gal gali įmest tą iškarpėlę "aladino kelnių" atsimenu tu būvai įmetus kažkada, noriu sau tokias pižamines kelnes pasisiūt iš trikotažo 
va čia iškarpa, pagal kurią sau pasisiuvau, mano dydis 38-40. aš siuvau pagal visą audinio plotį, tai šiaip per liemenį ir klubus ten ir mano mama tilps, tik vat kojos ties keliais biški pasiaurintos gavosi, bet iš trikotažo gal nesijaus.
tiesa, man būtų gražu jei viršuje padaryt tokią plačią kokių 10 сm gumą (arba prisiuti trikotažo storesnio gabalą kaip prie vilnonių kelnyčių), ir apačioje kojoms taip pat.
Sveikos mamytes,
labai prasau pagalbos
noreciau numegzti prilaikancias kelnytes, bet esu tokia zalia anglu kalboje,o tuo paciu ir ne profe mezgime
gal galite man trumpai parasyti ka reikia daryti pagal si psl:
http://community.liv...ers/110889.html, buciau labai dekinga!!!!!!
Dar noreciau paklausti kiek turiu pirkti siulu 10 kg. berniukui ir kokio dydzio virbalus
Buciau labai labai dekinga !!!!!
labai prasau pagalbos
Dar noreciau paklausti kiek turiu pirkti siulu 10 kg. berniukui ir kokio dydzio virbalus
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 01 25, 15:49)
o as is trikotazo siuvau butent todel kad jis tamposi ir iseina kaip megzti aprisami vystyklai, jeigu sukombinuosite su kazkuo kas nesitampo.....koks tikslas siuti is trikotazo?
na aš noriu iš jo pasiūti dėl to, kad man jis gražus, švelnus, plonytis, beto labai fainai skalbiasi ne taip pumpuruojasi, bumbuluojasi kaip flanelės
QUOTE(xena @ 2011 01 25, 16:05)
Papildyta:
va čia iškarpa, pagal kurią sau pasisiuvau, mano dydis 38-40. aš siuvau pagal visą audinio plotį, tai šiaip per liemenį ir klubus ten ir mano mama tilps, tik vat kojos ties keliais biški pasiaurintos gavosi, bet iš trikotažo gal nesijaus.
tiesa, man būtų gražu jei viršuje padaryt tokią plačią kokių 10 сm gumą (arba prisiuti trikotažo storesnio gabalą kaip prie vilnonių kelnyčių), ir apačioje kojoms taip pat.
jo ant pažeminto liemens būtinai trikotažo gabalas, na kaip ant tų vilnonių iškarpoj
QUOTE(meduolia @ 2011 01 25, 17:24)
na aš noriu iš jo pasiūti dėl to, kad man jis gražus, švelnus, plonytis, beto labai fainai skalbiasi ne taip pumpuruojasi, bumbuluojasi kaip flanelės
jo ant pažeminto liemens būtinai trikotažo gabalas, na kaip ant tų vilnonių iškarpoj
o meduolia kita trikotaza su paveiksliukais irgi pirkai? Imestum foto?
aš tuos meškiukus rūžavam fone nupirkau, melsvų jau nebebuvo, o kitas tai visokios dryžuotos nevaikiškas, bet man gražus, va sau pižamke bandysiu siūt
QUOTE(giedreju @ 2011 01 25, 16:10)
Sveikos mamytes,
labai prasau pagalbos
noreciau numegzti prilaikancias kelnytes, bet esu tokia zalia anglu kalboje,o tuo paciu ir ne profe mezgime
gal galite man trumpai parasyti ka reikia daryti pagal si psl:
labai prasau pagalbos
Mezgasi labai paprastai, 5 virbalais ratu, po to nuo triju virbalu mazinant padaromas klyniukas ir susiuvamas su priekyje likusiu vienu nemegztu virbalu.
Kai kyla problemu internete skaitant svetima kalba daznai pasinaudoju google vertejo paslaugomis. Ten nukopines norima teksta gauni vertima, aisku kreiva, bet suprasti eina.
Ant 10 kg. gali uztekti vieno 50 gr. kamuoliuko trumpaklesnems, o gali prireikti ir dvieju (pirkit gal du neapsirksti, jei liks dar vienas nusimegzit). Priklausomai nuo siulu storio ir metrazo. Virbalu storis vel yra naudojamas atitinkamai pagal siulu stori.
QUOTE(gitulia @ 2011 01 25, 18:02)
Mezgasi labai paprastai, 5 virbalais ratu, po to nuo triju virbalu mazinant padaromas klyniukas ir susiuvamas su priekyje likusiu vienu nemegztu virbalu.
Kai kyla problemu internete skaitant svetima kalba daznai pasinaudoju google vertejo paslaugomis. Ten nukopines norima teksta gauni vertima, aisku kreiva, bet suprasti eina.
Ant 10 kg. gali uztekti vieno 50 gr. kamuoliuko trumpaklesnems, o gali prireikti ir dvieju (pirkit gal du neapsirksti, jei liks dar vienas nusimegzit). Priklausomai nuo siulu storio ir metrazo. Virbalu storis vel yra naudojamas atitinkamai pagal siulu stori.
ACIU jums labai bandysiu, jau po truputi verciuosi ta tekstuka:)
Uf, kol supratau, kad tema sena užsidarius
vis žiūriu nieks nebešneka, mažu užpustė...
Pirmiausia su klausimu. Ar siuvotės tas kelnytes iš spaudes.lt kur ilgaklešnės? Nusipirkau vilnos labai švelnios (bent jau rašė, kad vilna) tik namo parėjus atsipeikėjau, kad ten ne trikotažas, o austinė medžiaga
Ir daba galvoju kaip čia padaryt, kad ilgaklešnės kelnės išeitų
Ten toj iškarpoj ištempt reik trikotažą, o pas mane tai ne trikotažas... Žodžiu biški nusivyliau savo smegenine, bet dabar reik rast išeitį, bo gala pinigų ir medžiaga tokia faina...
Atsiprašau, kad nuotraukas cituoju, bet kitaip neina paklaust.
Xena, gal gali paaiškint kaip tokias sauskelnes siuvi? Tiksliau kaip ta guma yra privirtinta? Man niekad taip neišeina. Tu čia iš blogosios pusės ją kažkaip prisiuvi, po to išverti ir atokiau dar vieną siulę užsiuvi? Ar ta atnra siūlė kabina gumą?
Kokia guma ten dėta?
Gal galima būtų techninį vaizdą pamatyt, tos blogosios pusės su guma?
Man taip gražiai atrodo toks gumos apdirbimas, bet neina pačiai sumislyt kaip čia pdaryta
Nesutiku. Ir 100% bambukas gali būt geras. Ir nesišert. Pas mane vis dar tie prieš porą metų maximiniai šankšluoščiai trasoj. Nei nusišėrė nei ką. Aišku irūs labai. Reik labai apkantuot, kad neirtų, bet šiaip - liuks. Gaila pirkt nebematau
http://public.fotki....i/dsc00711.html
Kur ten ta jūsų superinė pardė? Reik ištrūkt iš provincijos ir važiuot pasižmonėt.
Įmeskit adresą prašau, dar kart jei kartojuos
Jei keliose perkat, tai pasidalinkit keliom, bo vilniuj nesigaudau
Galit ir Až, būsiu dėkinga
Pirmiausia su klausimu. Ar siuvotės tas kelnytes iš spaudes.lt kur ilgaklešnės? Nusipirkau vilnos labai švelnios (bent jau rašė, kad vilna) tik namo parėjus atsipeikėjau, kad ten ne trikotažas, o austinė medžiaga
QUOTE(xena @ 2011 01 24, 14:30)
pasiuvau va iš tos papigiauskos klijonkės sauskelnę, viduje bambukinis pledas. nu visai simpatiškai tos spalvos dera, ir minkšta tokia gaunasi. nakčiai pats tas

Xena, gal gali paaiškint kaip tokias sauskelnes siuvi? Tiksliau kaip ta guma yra privirtinta? Man niekad taip neišeina. Tu čia iš blogosios pusės ją kažkaip prisiuvi, po to išverti ir atokiau dar vieną siulę užsiuvi? Ar ta atnra siūlė kabina gumą?
Kokia guma ten dėta?
Gal galima būtų techninį vaizdą pamatyt, tos blogosios pusės su guma?
Man taip gražiai atrodo toks gumos apdirbimas, bet neina pačiai sumislyt kaip čia pdaryta
QUOTE(meduolia @ 2011 01 24, 18:42)
Etan, nelabai tinka 100proc bambukas turi būt nors 15proc. sintetikos, tvirtesnis gaminys gaunasi, ne taip yra, arba tada penkiasidešimt ant pem
toks kaip multinas, bandžiau aš kažkada iš šimtaprocentinio tai žinok prastai buvo, labai nusišėrė, trumpai tarnavo
o beto kainos nemažos
o beto kainos nemažos
Nesutiku. Ir 100% bambukas gali būt geras. Ir nesišert. Pas mane vis dar tie prieš porą metų maximiniai šankšluoščiai trasoj. Nei nusišėrė nei ką. Aišku irūs labai. Reik labai apkantuot, kad neirtų, bet šiaip - liuks. Gaila pirkt nebematau
QUOTE(meduolia @ 2011 01 25, 14:13)
beja juračiukai, ačiū už tos parduotuvės nurodymą, nusiaubiau
trikotažo papirkau o ir froto kokio faino papigiai po 12lt už metrą gavau 
Kur ten ta jūsų superinė pardė? Reik ištrūkt iš provincijos ir važiuot pasižmonėt.
Įmeskit adresą prašau, dar kart jei kartojuos
Kvaki, del ilgaklesniu as vietoj taves daryciau taip - kadangi medziaga nesitampo, siuciau siek tiek laisvesnes ir daryciau ilgesni liemeni (ne atskirai prisiuvama, o ta pati ilginciau) ir atlenkus krasteli i vidu paprasciausiai iverciau gumyte
Su sauskelniu guma tai bent jau as siuvu taip, kai susiunu du sluoksnius is blogosios puses, guma prisiuvu prie siules krasto, t.y. tarp tiesios siules ir to krastinio medziagos likucio prisiuvu zigzagu,o kai isverciu sauskelnes ta siule siuvu taip, kad pacios gumos nekabintu, nes tada kazkaip blogeja medziagos sutraukimas. Gal Xena daro kitaip? Papasakos pati, gal ir mes kokiu nauju ideju pasimokysim
Su sauskelniu guma tai bent jau as siuvu taip, kai susiunu du sluoksnius is blogosios puses, guma prisiuvu prie siules krasto, t.y. tarp tiesios siules ir to krastinio medziagos likucio prisiuvu zigzagu,o kai isverciu sauskelnes ta siule siuvu taip, kad pacios gumos nekabintu, nes tada kazkaip blogeja medziagos sutraukimas. Gal Xena daro kitaip? Papasakos pati, gal ir mes kokiu nauju ideju pasimokysim
QUOTE(Kvaki @ 2011 01 26, 12:24)
Nesutiku. Ir 100% bambukas gali būt geras. Ir nesišert. Pas mane vis dar tie prieš porą metų maximiniai šankšluoščiai trasoj. Nei nusišėrė nei ką.
Aš jau anąkart norėjau pasisakyt... bet kokiam natūraliam audiniui nėr gerai ilgai drėgmėj būt, plius, sako, kad džiovyklė irgi audinį gadina..
QUOTE(Kvaki @ 2011 01 26, 13:24)
Uf, kol supratau, kad tema sena užsidarius
vis žiūriu nieks nebešneka, mažu užpustė...
Ir daba galvoju kaip čia padaryt, kad ilgaklešnės kelnės išeitų
Ten toj iškarpoj ištempt reik trikotažą, o pas mane tai ne trikotažas... Žodžiu biški nusivyliau savo smegenine, bet dabar reik rast išeitį, bo gala pinigų ir medžiaga tokia faina...
Kokia guma ten dėta?
Kokia guma ten dėta?
dėl ilgaklešnių - pamatuok savo mažiuko užpakaliuko apimtį su sasuskelne, dadėk 2 2-3 сm ir į tokį liemens ir klubų plotį orientuokis.
jeigu neužtenko ilgio, aš apačioje dasiuvu gabalus, visai netgi gražiai atrodo. dabar jau nuufotkint nespėsiu, bet vakare ar ryt parodysiu.
dėl gumų - kai susiuvu dvi sauskelnės puses gerom pusėm į vidų, prikabinu gumas pradžioje ir pabaigoje, va kaip šitoje nuotraukoje (čia ne mano jei ką)

paskui išverčiu ir dar prasiuvu palei sauskelnės perimetrą tiesia siule, ten kur gumos biški toliau nuo krašto, per 1-1,5 cm.