Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 4 tema

QUOTE(Tomy @ 2011 02 17, 09:22)
Cocci, čia tu many klausi? Kas tas AIO? Čia visur flanelė, o viduje frotas wink.gif

All in One - viskas viename smile.gif
Vis tiek nesusigaudau, ten kur išskleista sauskelnė - vidus ar išorė?
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 02 17, 10:53)
All in One - viskas viename  smile.gif
Vis tiek nesusigaudau, ten kur išskleista sauskelnė - vidus ar išorė?

vidus vidus. ten tie bruksniukai tai siules matos, kur viduje įklotą įsiuvau 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,

ieskau visokiu dalyku,tai radau toki idomu puslapiuka, gal kuriai pradedaciai pades ax.gif

daug visko

kaip siuti
Atsakyti
Tomy, labai gražu thumbup.gif

aš imetu savo viskas viename bet nepoliuretano pavidale o vilnos biggrin.gif

vilnonės kelnytės plius viduje didysis įklotas trijų sluoksnių bambukinio pledo, plius papildomam sugeriamumui dar trisluoksnis bambukinis įklotas smile.gif

user posted image

user posted image

foto tragiškos blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Meduolia, saunuole, gerai gavosi naturalios vilnones sausklenes thumbup.gif

O as improvizavau siandien smiki smaki su poliuretanu tema ir bambuku (arciausiai sikniuko dejau bambuko veliura, vidus bambukas su medvilne (zymusis pledukas)) biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atrodo gavosi visai smagios sauskelnes. Dariau biski didesnes nei smiki smaki, nes ju L dydis mums ant ribos, visa kita panasu, gal kita karta klyniuka dar siek tiek pasiaurinsiu. Iklotams kaliau spaudes tokiais pat atstumais, kad galeciau panaudot ir i originalus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 18 vasario 2011 - 18:01
Gitulia, nu bravo thumbup.gif
lengvai apsibraukei šmikius? aš irgi kopijuosiu blush2.gif lotuliukas.gif
viskas čiki enturiu prie ko prikibt biggrin.gif ir spalvytės ir audinukai viduje labai mėgstami thumbup.gif

kantavimo guma daro stebuklus blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Zinok nebraukiau smikiu, emiau ta wee wecka pocket iskarpa, pridejau prie smikiu, ziuriu panasu. Tik siek tiek patrumpinau gal 3 cm.per klyniuka ir dar siek tiek pasiaurinau. Mum ta iskarpa gerai tinka, o va smikiai norisi didesniu, tai taip ir kombinavau biggrin.gif
Kantavimo guma spalviskai nelabai dera, nu bet ka jau turejau ta biggrin.gif Susysiosim mirksiukas.gif
Taip su sita sauskelne lengvai susisukau, su kisenine tikrai sunkiau buvo siuti ir ja sugaudyti. Man irgi kantavimo guma visai patiko. Cia antras mano bandymas su ja biggrin.gif
Atsakyti
aš tai kantavimo gumos gerais laikais iš spaudžių užsitavorinau tai daba kaifuoju lotuliukas.gif
karūnėles ir mes turim tokias wub.gif gražios labai

nu man tas wee weka irgi labai patinka ten kur S,M,L ? aš mama bless kai kopinau tai pasidėjau irgi žiūriu tas wee weka vos ne tip top, šauni iškarpa thumbup.gif
Atsakyti
http://www.thenappyn.....SM Pocket.pdf
As sita naudoju. Mano milzinui labai gerai. biggrin.gif Tik pagal aplinkybes kartais patrumpinu, kartais tokias pat palieku jei isverciamas siunu.
Atsakyti
jo apie tą pačią kalbam thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes,

as vis nerimstu doh.gif
atsiprintinau iskarpas pagal sita...

sauskelnes

kas man gali paaiskinti kaip ten masteli reikia koki nustatyti, nes mano supratimu tos iskarpos mazokos gaunasi g.gif kas galetu pamatuoti pagal savo jei siuvot,kokio ilgio isskleista sauskelne buna tarkim medium dydzio g.gif 4u.gif is anksto dekoju, tam kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
Nugi viskas labai paprasta - ziurek schemos virsuj nupiestas kvadraciukas ir parasyta, kad jo mastelis 1'' , t.y. vienas colis. Paimk ir pamatuok kokio dydzio jis tau gavosi atsiprintinus. Colis = 2.54 cm.
Atsakyti