Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 4 tema

Man atrodo pribrendo laikas treciai siuveju megeju temai - apie vaikjuostes biggrin.gif As kaip tik sia savaite irgi o visokias nesiokliu temas ir siuvimo instrukcija landziojau, bet kazkaip galvoju, kad per velai susidomejau g.gif

Meduolia, stengiaus mirksiukas.gif Siaip is tikro turiu keturias spec. ateiviukais graviruotas spaudes, bet i sitas dar nedejau taupau biggrin.gif nezinojau ar geros gausis, tai i kitas jau kalsiu su ateiviais biggrin.gif
Atsakyti
jojo, levelis kyla lotuliukas.gif tuoj pribręsim ir iki garderobo biggrin.gif ir ne bet kokio

xena ar kas kitas davai sukurkit temą apie tas nešiokles, man į ateitį kada nors kitam leliui pravers biggrin.gif
aš nesiimu iniciatyvos nes nieko nenusimanau nešioklėse blush2.gif
Atsakyti
Mano yra tema apie meitai. Ale ten mano pardaviminė, tai ne tas.

o čia prie siuvinių nėr temos apie nešiokles? (sory nepažiūrėjau, gal kas peržiūrėjot?)

Meduolia, skaitau skaitau kas čia tas levelis, čto za nikas, mislyju mislyju ar buvo čia tokių, nu bet taip žirafai, tai dabar jau dašuto što za lelevelis hihihi.gif

galime bendraminčiuose kokią savo mėgėjų temelą atsidaryt ir viską te kišt, visus siuvinius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomy: 16 vasario 2011 - 12:46
QUOTE(Tomy @ 2011 02 16, 12:44)
galime bendraminčiuose kokią savo mėgėjų temelą atsidaryt ir viską te kišt, visus siuvinius  g.gif

Siaip ideja nebloga, bet tada sitos temos (dvi apie sauskelnes, apie iklotu) numirs g.gif
Atsakyti
Tomy biggrin.gif galim ir bendraminčiuose, bet čia taip patogu, netoli įklotų tema, čia daugkartinės, da nešioklės bus biggrin.gif
ne, nešioklių nebuvo, buvo tik "kaip pasiūti slingą" bet ten miręs reikalas unsure.gif reik benrdai da kažkaip, nes aš nesiryžtu siūt, o manau tam reikalui didelio mokslo nereikia, tik va, kad visur arba rusiškai arba angliškai paaiškinta, man reik lietuviškai biggrin.gif o geramama.lt ar kažur buvau radus kaip pasiūt, bet ten neaišku, na ta prasme, nieko gero iš to aiškinimo jų blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ai, yra 2 temos, trečia nepamaišytų. Kur tai matyta, įklotus su slingu/nešiokle vienoj temoj laikyt.
Ir argumentą gerą galiu duot - aš kai naujai temą susiradau ir taip jau galvą skaudėjo, kol perskaičiau viską, tai jei dar apie įklotus ir slingus šalimais būtų tekę skaityt... wacko.gif

Nešioklė jau gal ir mums nebeaktualu? Nebent tokia, kur kaip kuprinė ant nugaros būtų g.gif O 7m, ar tai kiek ten jų juostą, pirmus 3mėn naudojom, dukrai irgi thumbup.gif tik man trikotažinė labiau patiko, nu niekaip austinės kietos nepamilau unsure.gif
Atsakyti
mamukai, sukūriau nešioklių temą http://www.supermama...howtopic=701372
tik nieko joje neparašiau dar. galim ten toliau nešiokles aptarinėt
Atsakyti
QUOTE(xena @ 2011 02 16, 16:03)
mamukai, sukūriau nešioklių temą

super cool.gif
Atsakyti
Ryto veikla kokia tai vėl virto pasiuvinėjimais ax.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Na va, o vidaus nesimato rolleyes.gif Čia AiO?
Labai graži medžiagytė, ir kelnaitės, žinoma smile.gif
Atsakyti
JURACIUXZX sveikinimai sulaukus leliuko bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

na ir darbstuoles susirinke, jau kokiu tik groziu neprisiuve thumbup.gif o as prtinuosi vis dar buti mama, kol kas lankom senelius, o jau kai grysim soksim ir mes i savo medziagytes.. reiks tada gal pasiroyt kaip ant dubciuko jos atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 02 16, 21:43)
Na va, o vidaus nesimato  rolleyes.gif  Čia AiO?
Labai graži medžiagytė, ir kelnaitės, žinoma smile.gif

Cocci, čia tu many klausi? Kas tas AIO? Čia visur flanelė, o viduje frotas wink.gif
Atsakyti