Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 4 tema

juraciuxzx, superines tavo sauskelnytes biggrin.gif
kvaki, ir as tokias kaip xena kelnytes siunu, o ka tu siuni be gumu sonuose? g.gif as tai guma sone uzsiunu, itraukiu kiek reikia ir paleidziu, susisiuna ir laiko super bigsmile.gif
nu va prisisiuvau, gal ir pavyks pasirodyt pagaliau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2011 01 26, 14:24)

Gal galima būtų techninį vaizdą pamatyt, tos blogosios pusės su guma?  blush2.gif
Man taip gražiai atrodo toks gumos apdirbimas, bet neina pačiai sumislyt kaip čia pdaryta  blush2.gif
Nesutiku. Ir 100% bambukas gali būt geras. Ir nesišert. Pas mane vis dar tie prieš porą metų maximiniai šankšluoščiai trasoj. Nei nusišėrė nei ką. Aišku irūs labai. Reik labai apkantuot, kad neirtų, bet šiaip - liuks. Gaila pirkt nebematau  blush2.gif http://public.fotki....i/dsc00711.html
Kur ten ta jūsų superinė pardė? Reik ištrūkt iš provincijos ir važiuot pasižmonėt.
Įmeskit adresą prašau, dar kart jei kartojuos  4u.gif Jei keliose perkat, tai pasidalinkit keliom, bo vilniuj nesigaudau  blush2.gif Galit ir Až, būsiu dėkinga  4u.gif  4u.gif

Kvaki, superine parde yra cia :
http://www.audiniai.net/kontaktai/
kita superine yra cia http://www.danesa.lt..._...7&Itemid=29
nors man pirmoji labiau patinka, bet danesoj labai labai daug visokios furnituros - gumyciu, ivairiaspalviu kantavimo gumu, sagu. na ir audinuku.

as sauskelniu guma siuvu kaip ir gitulia nupasakojo.

O bambuka isbandyt norejau, bet spaudes jo dabar neturi, bet tai ir susibalamutinau ar reik man jo ir kokio...o pardese - maximoj ir dar kazkur ziurejau tai isvis nemaciau jokios kitokios ranksluosciu sudeties kaip medvilne, o pledai dar vilna ir poliesteris....zodziu kol kas palikau ta reikala.
siandien buvau prie turgaus audiniuose, jau prisipirkau oj oj..reik tik siut... is impregnuotu tai velniazin kokios ten nusipirkau - plonos tamsiai zalios, buvo parasyta medvilne imregnuota, ir baltos impregnuotos. is zalios jau vyresneliui pasiuvau apsiausta tapybai, tik apkantuot su guma liko. rankos niezti, o vaikai serga, nieko daryt negaliu sad.gif
Atsakyti
Eina sau kaip jūs paprastai siuvat bigsmile.gif
Neveltui sakoma, kad genialumas slypi paprastume.
Reikėjo nerodyt, o sakyt, kad čia bais jau sunku yra tą gumą taip pritvirtint... lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aš tai pirma ant vieno sluoksio zigzagu tas gumeles ištemptas prisiuvu, o po to jau abu sluoksius susiuvu. Tik vat baisiai sunkiai tie sluoksniai susisiuva, nes vienas su gumele, o kitas be...

Žodžiu, padariau superiškiausią atradimą savo sauskelnių siuvimo istorijoj lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Eisiu bandyt tokių naujovių thumbup.gif

JulieTa, nu gi pasirodyk su savo darbais, bo lygtai nei vieno dar nemačiau lens.gif arba praleidau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(etan @ 2011 01 26, 21:37)
Kvaki, superine parde yra cia :
http://www.audiniai.net/kontaktai/
kita superine yra cia http://www.danesa.lt..._...7&Itemid=29
nors man pirmoji labiau patinka, bet danesoj labai labai daug visokios furnituros - gumyciu, ivairiaspalviu kantavimo gumu, sagu. na ir audinuku.

is zalios jau vyresneliui pasiuvau apsiausta tapybai, tik apkantuot su guma liko.

rankos niezti, o vaikai serga, nieko daryt negaliu sad.gif

aciuks.gif notworthy.gif ačiū labai dideliai už kontaktus. Reiks dabar bandyt kaip nors išsiveržt

Wow, kokia mintis gera bigsmile.gif thumbup.gif Reiks būtinai nuskopijuot blush2.gif Mes tuos apsiaustus nuo lietaus naudojam, bet baisia jau jie dideli..
Reik dar man skraistę kirpėjo pasidaryt, nes berniuką kerpu pati rolleyes.gif

poster_offtopic.gif Of, topic,bet kaip aš tave suprantu. mintys sukas , o laiko atsidėt nėr... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2011 01 26, 22:48)
Aš tai pirma ant vieno sluoksio zigzagu tas gumeles ištemptas prisiuvu, o po to jau abu sluoksius susiuvu. Tik vat baisiai sunkiai tie sluoksniai susisiuva, nes vienas su gumele, o kitas be...

Žodžiu, padariau superiškiausią atradimą savo sauskelnių siuvimo istorijoj  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Eisiu bandyt tokių naujovių  thumbup.gif

Man pradzioje irgi buvo sunku taip susiuti, bet dabar be problemi, tiesiog sluoksni su gumyte istempt reikia siuvimo metu ir tas pats gaunasi, kaip kad du sluoksnius audiniu susiuti.
O va tas antras variantas man kiek sunkesnis, nes nei gumo snesinori pagauti...ir man ji paskui susiraito...na parodysiu pvz kas nutinka.

O stai uzklaust norejau
GITULIOS SAUSKELNYTE

stai tokia pat pasiuvau tik virsutinis sluoksnis PULo tipo viskas viename, bet kazin ka man daryti su pakrasteliais, kad dregme neprateketu...gal nusiuti siules kaip kad paskutinis aptartas variantas...kol kas gumyte tik zigzagu prikabinta vidineje sauskelniu puseje. nepagalvojau apie tai siudama, reikejo tiesiog PULo sluoksnio iskara 1 cm platese daryti per visa perimetra
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 01 27, 00:16)
O stai uzklaust norejau
GITULIOS SAUSKELNYTE

stai tokia pat pasiuvau tik virsutinis sluoksnis PULo tipo viskas viename, bet kazin ka man daryti su pakrasteliais, kad dregme neprateketu...gal nusiuti siules kaip kad paskutinis aptartas variantas...kol kas gumyte tik zigzagu prikabinta vidineje sauskelniu puseje. nepagalvojau apie tai siudama, reikejo tiesiog PULo sluoksnio iskara 1 cm platese daryti per visa perimetra

Mano sitas variantas su PUL sluoksniu viduje, prisiutas prie flaneles. Dabar jau isaugtas, bet lyg siek tiek sudrekdavo kai jau ilgiau pabudavo. Bet ten PUL ne per visa sauskelne, o tik juosta per viduri (tik juosta jo ir teturejau, per visa neuzteko plocio).
O jums prateka? jau isbandet? Siaip isivaizduoju dar viena papildoma siule kazin ar pagelbes, ar nesigaus dar viena papildoma skyle sysiui prateket? Is tikro kiek raso apie 3in 1 sauskelniu siuvima visur akcentuoja ta vidini sluoksni siek tiek siauresni, kad PULas ar flisas (ziurint kas naudojama) isiriestu siek tiek i vidu g.gif
O jei ar siaip ar taip prateka, gal tada pabandykit apsiut, blogiau gal nebus g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 01 27, 02:10)
Mano sitas variantas su PUL sluoksniu viduje, prisiutas prie flaneles. Dabar jau isaugtas, bet lyg siek tiek sudrekdavo kai jau ilgiau pabudavo. Bet ten PUL ne per visa sauskelne, o tik juosta per viduri (tik juosta jo ir teturejau, per visa neuzteko plocio).
O jums prateka? jau isbandet? Siaip isivaizduoju dar viena papildoma siule kazin ar pagelbes, ar nesigaus dar viena papildoma skyle sysiui prateket? Is tikro kiek raso apie 3in 1 sauskelniu siuvima visur akcentuoja ta vidini sluoksni siek tiek siauresni, kad PULas ar flisas (ziurint kas naudojama) isiriestu siek tiek i vidu  g.gif
O jei ar siaip ar taip prateka, gal tada pabandykit apsiut, blogiau gal nebus  g.gif

ne nebandem dar, nera kol kas kam bandyti blush2.gif bet kadangi ties krasteliais kiek laukan lenda vidinis sluoksnis tai ir taip aisku kad kai jis suslaps tai dregme tures atvira kelia per kur sunktis. Na bet juk va tokios kelnytes
user posted image
irgi turi ta papildoma siule - niekad per ja nebegdavo...kad dar aiskiau butu, jos pasiutos lygiai taip pat, kaip ir xenos geltonosios, su ta isorine siule palei guma.
na sita vieta praziopsojau apie ta siauresne iskrapa vidine, nespaskaitinejau.
O kaip su kantavimo guma PULO sauskelnes ? neprateka kazin per ta ta guma dregme?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 27 sausio 2011 - 08:02
juraciuxxx, mūsų PUL sauskelnės yra ir su kantavimo guma, ir prasiutos prie kraštelio ir neprasiutos. šiaip tai ar sušlaps kraštelis labiau priklauso nuo įkloto storumo, jeigu labai prisisioja, visad pro kraštelius biški kliuva kelnėms. bet patalinė niekad nenukentėjo. bet aš siudama aišku abu sluoksnius vienodus kirpau,vidinio nedariau siauresnio g.gif ar persiuta prie krašto ar ne, ar apkantuota - skirtumo nėra.
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 01 27, 08:00)
Na bet juk va tokios kelnytes
irgi turi ta papildoma siule - niekad  per ja nebegdavo...

Tai jei dar nebandet, gal nieko kol kas joms ir nedaryk, isbandysit ir bus aisku.
O mums tokio tipo kaip idejai paveiksliuka kelnytes, bet is tu pigiuju(Kinija ar Honkongas nezinau) jei ilgiau pabuna, per ta siule slampa. Bet kaip jau Xena rase, matyt turi buti storesnis iklotas, kad butu kur susigert, o kai biski palaikai ilgiau nei leidzia ikloto storis, siules slapios g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2011 01 26, 22:48)
JulieTa, nu gi pasirodyk su savo darbais, bo lygtai nei vieno dar nemačiau lens.gif arba

ok, tik dabar lekiu, xena man duos spaudziu, kad jos normalios butu, kazkokios dideles gavos, bet ir juliaus sikna didele biggrin.gif
vakar bandysiu arba ryt ikelt wink.gif
o as taviskiu irgi turbut nemacius, nors gal kokias vienas ir maciau bigsmile.gif mirksiukas.gif pasirodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mamos,
apie daugkartines sauskelnes...
auginu antra vaikuti, vienkartines dedam tik i lauka, tai turbut isbandziau beveik visas rusis, ir siutas, ir megztas, ir pirktas
nesinori rasyti apie maziausiai ar visai nepasiteisinusias, man labai pasiteisino daugkartines, universalaus dydzio is " mamos atradimai" http://mamos-atradimai.blogspot.com/. is pradziu ziurejau skeptiskai del nedideles kainos (25lt), dabar turim trejas - issiverciam ir dziaugiames jomis- lengvai skalbias, greitai dziusta, estetiskos.
tai tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 01 27, 12:04)
Tai jei dar nebandet, gal nieko kol kas joms ir nedaryk, isbandysit ir bus aisku.
O mums tokio tipo kaip idejai paveiksliuka kelnytes, bet is tu pigiuju(Kinija ar Honkongas nezinau) jei ilgiau pabuna, per ta siule slampa. Bet kaip jau Xena rase, matyt turi buti storesnis iklotas, kad butu kur susigert, o kai biski palaikai ilgiau nei leidzia ikloto storis, siules slapios  g.gif

jo mano irgi pigiosios buvo is Kinijos, tik kad as be to ju komplektacijoje esancio ikloto kuri i kisene dedavau dar vidun koki bambuko ar kanapes iklota idedavau, gal del to sunui niekad nebuvo perslape niekur...? manyčiau.
Atsakyti
Ko gero del to ir neperslapdavo biggrin.gif
O as vis galvoju kaip pasielgt. Dabar norisi turet daugiau tokiu su PUL sluoksniu sauskelniu. Dideliam gal patogiau jas det, aprengt ir dziusta labai greitai. Tai vis mastau ar pabandyt uzsipirkt keleta vienetu tu kinietisku (lyg nera jos labai blogos), ar pirkt PULa ir pasisiut paciai. Perkant kinietiskas jos apie 16 lt / vnt. iseina, na dar galima kelis litus pripliusuot papildomiems iklotukams, kuriuos pvz. is bambuko pledo pasiuciau. Siunant PULas, kantavimo guma, spaudes, nesigauna ne velnio pigiau, netgi brangiau iseina. Kas geriau ir patogiau? Ka manot siunancios mamos? g.gif
Atsakyti