Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių kalba

Apie lietuviu kalba:

http://www.15min.lt/...tmeciu-56-96538
Atsakyti
Mano nuomone, mokėti kalbą, šalies, kurioje gyveni, yra pagarba tai šaliai. Tai viską pasako.
Atsakyti
QUOTE(lyra @ 2011 01 31, 19:13)
Mano nuomone, mokėti kalbą, šalies, kurioje gyveni, yra pagarba tai šaliai. Tai viską pasako.

pritariu ypac piktinuos kai lietuvoj gyvena pasalieciai nesugebantys kalbet lietuviskai, vien Vilniui einant gatve susidaro vaizdas kad ne Lietuvos mieste esi doh.gif tokiu atveju as uz ''Lietuva lietuviams'' arba bent jau lietuviskai kalbantiems 4u.gif
Atsakyti
ką jūs vadinate "pašaliečiais"?
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2011 01 31, 20:36)

kitataucius, lenkus rusus ir tt kuriu lietuvoj ciut ne daugiau nei lietuviu ir jie sneka tik savo kalba o ne lietuviskai nors cia tikrai gyvena ne pirmus metus
Atsakyti
Lietuva lietuviams g.gif Idomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mmarisha @ 2011 01 31, 20:40)
Lietuva lietuviams  g.gif  Idomu  g.gif

nesikabinekit prie zodziu viesas forumas, nedraudziama atrodo reikst savo nuomones tongue.gif beja pabreziau kad ne vien lietuviams bet ir lietuviskai kalbantiem uzsienieciam tongue.gif nes kiekvienas lietuvoj gyvenantis uzsienietis MANO NUOMONE privalo moket lietuviskai jokiu budu as ne rasiste kaip jus pazymedama mano zodzius norejot mane pavaizduot doh.gif
ir kaip pastebejau jusu tai turetu neliesti nes visgi rasot tai lietuviskai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Versacci*: 31 sausio 2011 - 20:48
QUOTE(l'eau @ 2011 01 31, 21:36)

Itariu - Mamontova, Korsunova, Smorygina, Pliseckaja, Kochanskyte, Kolobovaite, Rozentali, Kliuga...
Atsakyti
Tiesiog,pries kazka pasakant,reikia parinkt zodzius,kad nebutu tokiu,kaip pasalieciai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 01 31, 20:47)
Itariu - Mamontova, Korsunova, Smorygina, Pliseckaja, Kochanskyte, Kolobovaite, Rozentali, Kliuga...

kai tie zmones pastoviai nesuprate ka norima pasakyt kriminalus mato doh.gif juk aiskiai rasiau IR KALBANTIEMS LIETUVISKAI, tam tema ir sukurta kad reiksti savo nuomone ko cia kimbat? doh.gif o juk visi Smoriginai, ir tt kalba lietuviskai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Versacci* @ 2011 01 31, 21:51)
kai tie zmones pastoviai nesuprate ka norima pasakyt kriminalus mato  doh.gif  juk aiskiai rasiau IR KALBANTIEMS LIETUVISKAI, tam tema ir sukurta kad reiksti savo nuomone ko cia kimbat?  doh.gif  o juk visi Smoriginai, ir tt kalba lietuviskai  doh.gif

Pliseckaja nekalba, ka darom su ja? Atimam pilietybe, isvarom is Traku?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 01 31, 20:54)
Pliseckaja nekalba, ka darom su ja? Atimam pilietybe, isvarom is Traku?

galim bigsmile.gif
Atsakyti