QUOTE(Kisulita @ 2013 03 28, 13:28)
O kare išlygintas po paskutinio kirpimo?
Jeigu ne, tai galite išsilyginti ir pasikarpyti plaukus, ir toliau auginti 

Taip, man nukirpo priekyje ilgejancius galus ir truputi pakarpe, bet dabar tie iskarpyti visi rieciasi i virsu, labai puciasi, o as, zinokit, labai nemegstu ju formuoti, tai susirisu ir viskas:).
Papildyta:
QUOTE(Caylla @ 2013 03 28, 14:37)
turėjau ilgus gražius sveikus plaukus juodus... TURĖJAU
Bet va užsiautėjo neštumo hormonai, nusibalinau, persidažiau į vyšninią tamsiai raudoną spalvą ir po kelių savaičių nusikirpau kare
nu ką aš galiu pasakyt, tiek ilgi tiek trumpi plaukai turi savų vargų. Bet kai nusikirpau į kare esu labai patenkinta, labai graži ir nesiauginsiu dabar gal kokius 3 4 metus ilgų
o turėjau iki užpakalio plaukus. Ką padarysi, būna gyvenime noris visokiausių pokyčių
ir nesigailiu nei kiek.

Bet va užsiautėjo neštumo hormonai, nusibalinau, persidažiau į vyšninią tamsiai raudoną spalvą ir po kelių savaičių nusikirpau kare

nu ką aš galiu pasakyt, tiek ilgi tiek trumpi plaukai turi savų vargų. Bet kai nusikirpau į kare esu labai patenkinta, labai graži ir nesiauginsiu dabar gal kokius 3 4 metus ilgų

o turėjau iki užpakalio plaukus. Ką padarysi, būna gyvenime noris visokiausių pokyčių

ir nesigailiu nei kiek.

As ir kare buvau labai patenkinta, lengva man buvo juos priziureti ir prie veido tiko, tik va viena diena uzsimaniau ilgu...Kazkada ir turejau ilgus irgi tiko, bet nemanau, kad istversiu ta pereinamaji laikotarpi, kol jie uzaugs.. Bet dabar vel gaila kirpt,nemazai uzaugo. ..Zodziu, dar palauksiu:)