Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgi ar trumpi?

QUOTE(Kisulita @ 2013 03 28, 13:28)
O kare išlygintas po paskutinio kirpimo? ax.gif Jeigu ne, tai galite išsilyginti ir pasikarpyti plaukus, ir toliau auginti smile.gif

Taip, man nukirpo priekyje ilgejancius galus ir truputi pakarpe, bet dabar tie iskarpyti visi rieciasi i virsu, labai puciasi, o as, zinokit, labai nemegstu ju formuoti, tai susirisu ir viskas:).
Papildyta:
QUOTE(Caylla @ 2013 03 28, 14:37)
turėjau ilgus gražius sveikus plaukus juodus... TURĖJAU biggrin.gif
Bet va užsiautėjo neštumo hormonai, nusibalinau, persidažiau į vyšninią tamsiai raudoną spalvą ir po kelių savaičių nusikirpau kare cool.gif  thumbup.gif
nu ką aš galiu pasakyt, tiek ilgi tiek trumpi plaukai turi savų vargų. Bet kai nusikirpau į kare esu labai patenkinta, labai graži ir nesiauginsiu dabar gal kokius 3 4 metus ilgų bigsmile.gif
o  turėjau iki užpakalio plaukus. Ką padarysi, būna gyvenime noris visokiausių pokyčių smile.gif
ir nesigailiu nei kiek. smile.gif

As ir kare buvau labai patenkinta, lengva man buvo juos priziureti ir prie veido tiko, tik va viena diena uzsimaniau ilgu...Kazkada ir turejau ilgus irgi tiko, bet nemanau, kad istversiu ta pereinamaji laikotarpi, kol jie uzaugs.. Bet dabar vel gaila kirpt,nemazai uzaugo. ..Zodziu, dar palauksiu:)
Atsakyti
Priklauso ir nuo kirpimo ir zmogaus veido, vieniems labiau tinka ilgi, kitiems trumpi. As asmeniskai visa gyvenima turejau ilgus plaukus, kol praita vasara nenusprendziau ju pasitrumpinti ax.gif ir man tai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Man tai labiausiai tinka ilgi plaukai. Toks ilgis svelnina mano veido bruozus, atrodau jaunesne:). Turejau ir trumpu plauku sukuosena, tai meteliu "pridejo". O siaip as uz ne ilgesnius nei iki liemeneles plaukus, nes ilgesni man jau negrazu, nebent labai jaunom tinka;).
Atsakyti
Kitą savaitę ruošiuosi kirptis taip, bet dar dvejoju.. paskaičiau čia kad reikia kare nuolat prižiūrėti, kasdien sušukuot, išlygint ir pan, o taip noris kuo paprastesnio "aptarnavimo" biggrin.gif Mano plaukai dabar iki žemiau nei pusės nugaros, labai ploni ir tiesūs, sugarbanot labai sunku, reiktų su bigudukais vią naktį miegot ir sekančią dieną neilgai laikytų. Tačiau bijau kad plaukui patrumpėjus pradės riestis galiukai ir priežiūra bus sunkesnė.. Dabar mano plaukai tokio tiesumo kaip nuotraukoje, be jokios priežiūros. Gal kas su panašiais plaukais turi ilgą kare, kaip sekasi jį prižiūrėt?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JayJay: 29 balandžio 2013 - 18:47
Nesuprantu, apie ka jus snekat. Ka cia priziuret tiesiai arba istrizai nureztus plaukus - kas ir yra kare.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2013 04 29, 20:13)
Nesuprantu, apie ka jus snekat. Ka cia priziuret tiesiai arba istrizai nureztus plaukus - kas ir yra kare.

na variantų gali būti gausybė. Turiu pažįstamą kuriai nukirpus jos iš pažiūros labai tiesius plaukus jie pradėjo riestis į visas puses. Ir dabar ji priversta tiesinti juos nuolat, be sušukavimo ir lakų - nei dienos. O gal su šia šukuosena kad ji gerai atrodytų reikia šaknis pakelt. O gal jos pačios pasikelia ir atrodo puresni kai patrumpėja plaukas. O gal riečiasi visų plaukai taip nukirpus ir styro į visas puses todėl visos turi vargo po tokio kirpimo ir jo nerekomenduotų.. I dar daug GAL gali būti, nes aš tiesiog neįsivaizduoju kokie niuansai išlenda taip apsikirpus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JayJay: 29 balandžio 2013 - 19:29
mėnulis, spėju jūs neturėjusi kare kirpimo g.gif

JayJay, aš turiu trumpą kare, bet jau užaugo beveik iki pečių, tai tikrai daug sunkiau prižiūrėti ilgą kare, nei trumpą g.gif O jei išsiprausus plaukas nepasikelia nuo šaknų, tai teks formuoti kas kart išplovus galvą ax.gif Nes kai plaukai prigludę, tai nesižiūri, ypač jei plaukas plonesnis, kaip mano rolleyes.gif

Beje, trumpinti reikia dažnai, nes nelabai gražiai atauga ax.gif Aš jau netgi turėjauu minčių atsiauginti ilgesnius plaukus, kai tik buvau apkirpta kare, nes kirpėja suformavo gražiai, o man tai sunkiai sekėsi tvarkytis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 04 30, 20:15)

JayJay, aš turiu trumpą kare, bet jau užaugo beveik iki pečių, tai tikrai daug sunkiau prižiūrėti ilgą kare, nei trumpą g.gif

o kuo sunkiau? Na dėl plauko pakelimo tai tikiu, pas mane ir dabar prigludę ir nemoku pakelinėt, reiks pramokt.. Be to pakelimo yra dar kokie niuansai? Galiukus gal tiesinat? Vis mąstau ar nepradės jie į visas puses žiūrėt apkirpus. Dabar tai nieko plaukam nedarau, tik iššukuoju ir tiesūt tiesūteliai yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JayJay: 30 balandžio 2013 - 21:26
QUOTE(Kisulita @ 2013 04 30, 20:15)

JayJay, aš turiu trumpą kare, bet jau užaugo beveik iki pečių, tai tikrai daug sunkiau prižiūrėti ilgą kare, nei trumpą g.gif O jei išsiprausus plaukas nepasikelia nuo šaknų, tai teks formuoti kas kart išplovus galvą ax.gif Nes kai plaukai prigludę, tai nesižiūri, ypač jei plaukas plonesnis, kaip mano rolleyes.gif

Beje, trumpinti reikia dažnai, nes nelabai gražiai atauga ax.gif Aš jau netgi turėjauu minčių atsiauginti ilgesnius plaukus, kai tik buvau apkirpta kare, nes kirpėja suformavo gražiai, o man tai sunkiai sekėsi tvarkytis blush2.gif

Turejau, ne viena karta. Labai maloni savijauta bunant trumpaplauke, bet su ilgais daug graziau. Man tas kare greit atauga.
Atsakyti
QUOTE(JayJay @ 2013 04 30, 22:25)
o kuo sunkiau? Na dėl plauko pakelimo tai tikiu, pas mane ir dabar prigludę ir nemoku pakelinėt, reiks pramokt.. Be to pakelimo yra dar kokie niuansai? Galiukus gal tiesinat? Vis mąstau ar nepradės jie į visas puses žiūrėt apkirpus. Dabar tai nieko plaukam nedarau, tik iššukuoju ir tiesūt tiesūteliai yra

Taip, galiukai viena iš problemų doh.gif Kartais vienoje pusėje jie žiūri į vidų ir viskas gerai, o kitoje galvos pusėje jau į išorę, tai toks įdomus vaizdas blink.gif Kartais per naktį negražiai susiguli, tai iš kart matyti visi trūkumai ax.gif

Tikrai sunkiau pakelti ilgus plaukus, be to, trumpas ir ilgesnis kare visai skirtingai žiūrisi, tai gal ilgam kare tiek pakėlimo nereikia, kiek trumpesniam smile.gif

Šiaip teigiamas dalykas, kad ir šiek tiek pasiriebalavę plaukai gerai žiūrisi biggrin.gif Bet dažnai nutinka taip, kad per anksti plaukai sukrenta ax.gif

Bet išmokus tvarkytis, tai gražiai atrodo šukuosena 4u.gif
Atsakyti
Ar jums grazu?
http://www.lrytas.lt...zsieniecius.htm

Kartą lankiausi pas šitą gydytoją, pasirodo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 01 gegužės 2013 - 09:30
QUOTE(mėnulis @ 2013 05 01, 07:28)
Ar jums grazu?
http://www.lrytas.lt...zsieniecius.htm

Kartą lankiausi pas šitą gydytoją, pasirodo.

Man netgi labai negrazu:(sad.gif..
Atsakyti