Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgi ar trumpi?

QUOTE(Kisulita @ 2013 02 07, 13:28)
Na priklauso nuo kirpėjo, ne kiekviena moka dirbti su trumpais plaukais ax.gif Esu turėjus ir ne kokios patirties biggrin.gif

drinks_cheers.gif tikra tiesa,man kare taip sugadino,kad isejau is ,kirpyklos verkdama,atrode tragiskai doh.gif

QUOTE(Rokita @ 2013 02 13, 10:23)
Pritariu! Visu pirma moteryje turi buti asmenybe o toliau kaip tai asmenybei patinka, taip ir atrodai!

drinks_cheers.gif

as turejau ir ilgus (na iki liemenuko uzsegimo) ir vidutinio ilgio (cia tipo kare),o dabar jau keli metai vaikstau su trumpais (pixie stiliaus) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2013 02 14, 16:24)
user posted imageuser posted image
Sveikos,ar yra nesiojanciu toki kirpima?Ar lengva susitvarkyti su plaukais,kad graziai gultu blush2.gif

Aš ir tokios labai norėčiau.
O dėl vaikinų mano ex. griežtai neleido man kirpti plaukų jam mano ilgi patiko labai.
Nors turbūt nuo vaikino priklauso vienas pirštą prie smilkinio pasukios ir pasakys ar su protu susipykai, kad kirptis sugalvojai. O kitas kodėl gi ne tavo plaukai ir man visokia patiksi.
Beto likau priblokšta, kai mano grupioke turėjo kažkur iki pečių plaukus, bet tokie ploni prigludė buvo, atėjo iki ausų nusikirpus kare, dabar šiektiek ilgesnius atsiauginus , tai, kaip plaukai atsigavę purūs stori gažūs palikę. Kitas žmogus sakė nebenori ilgų nes ir jai ir jos draugui labaiu patinka trumpi ir vargo mažiau ir patogiau ir gražiau atrodo sau.
Tad iš kirpimo gali anudos būti daug kartais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fibse: 14 vasario 2013 - 20:06
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 02 14, 16:15)
drinks_cheers.gif tikra tiesa,man kare taip sugadino,kad isejau is ,kirpyklos verkdama,atrode tragiskai doh.gif
drinks_cheers.gif

Man irgi yra sugadinusios kirpėjos šukuosenas iki ašarų verysad.gif Kartą taip gripką nutrumpino doh.gif Mėnesį net susisegti negalėjau, nes per trumpa buvo blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Fibse @ 2013 02 14, 21:03)
Aš ir tokios labai norėčiau.
O dėl vaikinų mano ex. griežtai neleido man kirpti plaukų jam mano ilgi patiko labai.
Nors turbūt nuo vaikino priklauso vienas pirštą prie smilkinio pasukios ir pasakys ar su protu susipykai, kad kirptis sugalvojai. O kitas kodėl gi ne tavo plaukai ir man visokia patiksi.
Beto likau priblokšta, kai mano grupioke turėjo kažkur iki pečių plaukus, bet tokie ploni prigludė buvo, atėjo iki ausų nusikirpus kare, dabar šiektiek ilgesnius atsiauginus , tai, kaip plaukai atsigavę purūs stori gažūs palikę. Kitas žmogus sakė nebenori ilgų nes ir jai ir jos draugui labaiu patinka trumpi ir vargo mažiau ir patogiau ir gražiau atrodo sau.
Tad iš kirpimo gali anudos būti daug kartais

Dar gan trumpus plaukus turėjo grupiokė, aš iki liemenėlės užsegimo jau turiu ir trumpinsiu kare bigsmile.gif

Na taip, labai daug nuo vaikinų priklauso, bet jei vaikinas neleidžia pačiai pasirinkti plaukų ilgio tai manau, kad toks žmogus gali ir kitur kontroliuoti ax.gif
Atsakyti
Man tai tik ilgi.
Atsakyti
man svarbiausia sveiki.
Atsakyti
Ilgi patinka labiau, nors trumpi neretai atrodo daug stilingiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bantukas: 25 kovo 2013 - 14:51
man patinka ilgi tiesus plaukai, bet jie turi buti sveiki o ne nutriuse biggrin.gif
Atsakyti
Man labai gražu ilgi, iki liemens plaukai, tačiau jie turi būti sveiki, ir sutvarkyti-prižiūrėti. Trumpi plaukai tinka ne visoms, todėl manau labai reik gerai apsvarstyti ar kirptis trumpai ir kokiu kirpimu smile.gif
Atsakyti
Aš kai nusikirpau trumpai, tai dabar tik už trumpus bigsmile.gif Šiaip, nedaug matau merginų, kurios turėtų ilgus ir tikrai gražius, sveikus plaukus g.gif
Atsakyti
Merginos, patarkit, nezinau ka daryt...Turejau pries puse metu trumpa kare, mazdaug iki ausu, na, bet atsibodo ir nusprendziau augintis ilgus. Dabar plaukai siek tiek zemiau peciu, bet visai nesusitvarkau su jais, ju nezmoniskai daug, palaidu negaliu nesiot, nes atrodau kaip liutas, zodziu, vargo vakariene...I kirpykla eit? Kazkoki kirpima daryt? Bet, kad jie dar trumpi, tai vel tik kare iseina ...Labai prasau kokiu nors ideju:).
Atsakyti
QUOTE(linute09 @ 2013 03 27, 19:22)
Merginos, patarkit, nezinau ka daryt...Turejau pries puse metu trumpa kare, mazdaug iki ausu, na, bet atsibodo ir nusprendziau augintis ilgus. Dabar plaukai siek tiek zemiau peciu, bet visai nesusitvarkau su jais, ju nezmoniskai daug, palaidu negaliu nesiot, nes atrodau kaip liutas, zodziu, vargo vakariene...I kirpykla eit? Kazkoki kirpima daryt? Bet, kad jie dar trumpi, tai vel tik kare iseina ...Labai prasau kokiu nors ideju:).

O kare išlygintas po paskutinio kirpimo? ax.gif Jeigu ne, tai galite išsilyginti ir pasikarpyti plaukus, ir toliau auginti smile.gif
Atsakyti
turėjau ilgus gražius sveikus plaukus juodus... TURĖJAU biggrin.gif
Bet va užsiautėjo neštumo hormonai, nusibalinau, persidažiau į vyšninią tamsiai raudoną spalvą ir po kelių savaičių nusikirpau kare cool.gif thumbup.gif
nu ką aš galiu pasakyt, tiek ilgi tiek trumpi plaukai turi savų vargų. Bet kai nusikirpau į kare esu labai patenkinta, labai graži ir nesiauginsiu dabar gal kokius 3 4 metus ilgų bigsmile.gif
o turėjau iki užpakalio plaukus. Ką padarysi, būna gyvenime noris visokiausių pokyčių smile.gif
ir nesigailiu nei kiek. smile.gif
Atsakyti