Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgi ar trumpi?

QUOTE(mėnulis @ 2013 05 01, 10:28)
Ar jums grazu?
http://www.lrytas.lt...zsieniecius.htm

Kartą lankiausi pas šitą gydytoją, pasirodo.

oj ne schmoll.gif Plaukai turi but plaukais, o ne kazkokiu grindu valymo irenginiu schmoll.gif
Atsakyti
Ar jums grazu?

Feeee schmoll.gif Man jau ilgesni nei iki liemens - negražu, o jei jau užsėsti galima tai išvis... doh.gif Žinoma, skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
Ar jums grazu?

blink.gif
Oho blink.gif
Na ir sugebėt reikia tokio ilgumo plaukus užsiauginti blink.gif biggrin.gif

Bet neatrodo labai stori, gal reikėtų daugiau priežiūros jiems unsure.gif Bet čia tik mano nuomonė 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mėnulis @ 2013 04 30, 23:09)
Turejau, ne viena karta. Labai maloni savijauta bunant trumpaplauke, bet su ilgais daug graziau. Man tas kare greit atauga.

Na, viskas nuo skonio priklauso ax.gif Man ankščiau buvo gražu ilgi, dabar trumpi, gal kada vėl užsiauginsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 01 gegužės 2013 - 13:52
QUOTE(Kisulita @ 2013 05 01, 14:47)
blink.gif
Oho blink.gif
Na ir sugebėt reikia tokio ilgumo plaukus užsiauginti blink.gif  biggrin.gif

Bet neatrodo labai stori, gal reikėtų daugiau priežiūros jiems unsure.gif Bet čia tik mano nuomonė 4u.gif

Esu karta lankiusis pas sia gydytoja smile.gif Dabar prisminiau. Darbe ji plaukus i kuoda surisa. O man zinokit gana grazu. Siaip galetu pakirpti, kad butu iki keliu bent. Jie apimties igautu. Realybeje tokios moterys tikrai atrodo efektigai. Vyru demesio sulaukia rolleyes.gif Turejau jau gal rasiau tokia klasioke, kur plaukas ciut ne iki keliu, tie plaukai jai grozio pridejo. Dabar kaip berniukas vaiksto. Daug tokiu.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2013 05 01, 14:55)
Esu karta lankiusis pas sia gydytoja smile.gif Dabar prisminiau. Darbe ji plaukus i kuoda surisa. O man zinokit gana grazu. Siaip galetu pakirpti, kad butu iki keliu bent. Jie apimties igautu. Realybeje tokios moterys tikrai atrodo efektigai. Vyru demesio sulaukia  rolleyes.gif Turejau jau gal rasiau tokia klasioke, kur plaukas ciut ne iki keliu, tie plaukai jai grozio pridejo. Dabar kaip berniukas vaiksto. Daug tokiu.

Pati moteris tai graži, bet kai pynė kasą video įmestam, tai neatrodė labai stori plaukai, bet tikiu, kad gatvėje pamačiusi tikrai dėmesį atkreipčiau į tokius plaukus biggrin.gif

Kai kuriom moterim labai tinka ilgi plaukai biggrin.gif Mano draugė turi labai plonus plaukus, visada pečių ilgio buvo, o dabar išdrįso ilgesnius užsiauginti, tai turiu pripažinti, kad atrodo gražiai 4u.gif Prižiūri, tai ir ploni plaukai ilgi gražiai žiūrisi ax.gif
Atsakyti
Ar jums grazu?

oi neee schmoll.gif tokius plaukus turint tik kuoda ir tesukti,,,
Papildyta:
QUOTE(Kisulita @ 2013 05 01, 16:08)
Pati moteris tai graži, bet kai pynė kasą video įmestam, tai neatrodė labai stori plaukai, bet tikiu, kad gatvėje pamačiusi tikrai dėmesį atkreipčiau į tokius plaukus biggrin.gif

Kai kuriom moterim labai tinka ilgi plaukai biggrin.gif Mano draugė turi labai plonus plaukus, visada pečių ilgio buvo, o dabar išdrįso ilgesnius užsiauginti, tai turiu pripažinti, kad atrodo gražiai 4u.gif Prižiūri, tai ir ploni plaukai ilgi gražiai žiūrisi ax.gif

na beabejo,kad grazu ilgi,bet cia tai jau perilgi...iki juosmens tai grazu,,,gali ir kuodas susukti,gali ir palaidais vaikscioti ax.gif
Papildyta:
paziurejus man i jos tuos plaukus taip ir norisi pakirpti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdė... @ 2013 05 01, 20:04)

na beabejo,kad grazu ilgi,bet cia tai jau perilgi...iki juosmens tai grazu,,,gali ir kuodas susukti,gali ir palaidais vaikscioti ax.gif
Papildyta:
paziurejus man i jos tuos plaukus taip ir norisi pakirpti lotuliukas.gif

Na gal šiek tiek trumpesni ir gražiau atrodytų, bet nepanašu, kad žada ji tai daryti biggrin.gif
Atsakyti
Man tai keista, kai ilgi plaukai kai kada taip keistai galuose suplonėja g.gif
Atsakyti
Negalėčiau atsakyti, nes labai priklauso nuo konkretaus žmogaus. Pažįstu be galo gražią moterį su trumpais plaukais (nesiekia pečių) ir neįsivaizduoju jos su ilgesniais, jai idealiai tinka toks šukuosenos modelis, bet tarkim aš savęs neįsivaizduoju su labai trumpais. Manau, man netiktų.
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 05 01, 20:26)
Man tai keista, kai ilgi plaukai kai kada taip keistai galuose suplonėja g.gif

Na man tai cia nieko keisto, juk ne visi plaukai daauga iki maximalaus ilgio, dalis nuluzta, dalis issirauna.

Man ilgi plaukai yra grazu, bet iki tam tiro amziaus. Keturesdesimtmete su plaukais i uzpakalio atrodo tikrai nekaip
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 05 05, 19:42)
Na man tai cia nieko keisto, juk ne visi plaukai daauga iki maximalaus ilgio, dalis nuluzta, dalis issirauna.
Man ilgi plaukai yra grazu, bet iki tam tiro amziaus. Keturesdesimtmete su plaukais i uzpakalio atrodo tikrai nekaip

Matyt skonio reikalas, bet man atrodo jog ilgi plaukai vyresniame amžiuje kaip tik gražu, jaunina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 05 05, 20:42)

drinks_cheers.gif
Atsakyti