Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgi ar trumpi?

Tiek ilgi, tiek trumpesni ax.gif
Atsakyti
Man ilgi smile.gif
Atsakyti
Tik už ilgus wub.gif Su kokiu pavydu nužvelgiu visada gražius ilgus plaukus verysad.gif verysad.gif

Atsakyti
Ir tokie, ir tokie. Svarbu žmogui tiktų, o ir tvarkingi būtų wink.gif
Atsakyti
ilgi 4u.gif
Atsakyti
Man gražu ilgi plaukai. smile.gif
Pati norėčiau ilgų, bet ne mano plauko struktūrai tokie g.gif Tai jeigu ne ilgi plaukai, tai bent iki pusės nugaros ilgio mane tenkina smile.gif ax.gif
Atsakyti
Kas iš to ilgio jei plaukai nušiurę, tada geriau trumpi.
Man gražu tiek trumpučiai tiek ilgi, tačiau kai jie būna ilgesni nei liemenėlės sagtelė, tai jau nebegražu schmoll.gif
Atsakyti
Niekada nesureikšminu plaukų ilgio - kaip kam tinka/patinka, tas taip nešioja ax.gif Man gražu, kai pats plaukas nesvarbu kokio ilgio - būna gražus, prižiūrėtas, tvarkingas 4u.gif
Atsakyti
Turėjau ilgus. vakar rėžiau iš peties kirpykloj- dabar turiu trumpus. Kaip galvai lengva. Ir pasikeitimas. Plaukai ataugs.
Atsakyti
ILGI,sveiki ir priziureti plaukai- prabangiausias, kiekvienos merginos aksesuaras ! as tik uz ILGUS PLAUKUS thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
priklauso nuo zmogaus, man asmeniskai labai grazus ilgi plaukai, bet ne visom tinka, man nelabai ziurisi, kai kokia moteriske virs 50 metu nesioja plaukus iki uzpakalio smile.gif nenoriu nieko izeisti 4u.gif
Atsakyti
man graziausia ilgi bet pritariu visu nuomonei kad jie turi buti priziureti ir ispuoseleti, pacios plaukai beveik iki alkunes ax.gif
bet vis plaukia man tas nelemtas noras nurezt juos ili peciu bet nesirystu biggrin.gif
Atsakyti