o as uz SVEIKUS plaukus visu pirma.....ilgis? man nesvarbus... labai daznai matau - plaukai ilgi, apimties nera ir dar pazeisti ir kas is ju?

QUOTE(fuksė @ 2011 04 04, 20:16)
o as uz SVEIKUS plaukus visu pirma.....ilgis? man nesvarbus... labai daznai matau - plaukai ilgi, apimties nera ir dar pazeisti ir kas is ju? 

QUOTE(nidra @ 2011 04 03, 22:09)
Vyresnem moterim graziau man ziurisi trumpesni plaukai, jaunom ilgi. As ir pati su mielu noru nesiociau ilgus palukus, bet jie silpni, letai auga
tad aisku sveiki plaukai pirmoj vietoj
ir dar svarbu jei jau ilgi plaukai, tai kad butu pakirpti plauku galiukai 

kad vyresnėm moterim gražiau žiūrisi trumpesni plaukai
Man labai grazu ilgi,sveiki plaukai,todel as uz ilgus

As irgi uz ilgus plaukus
Tik ne per daug - tos, kurios nuo vaikystes nesioja stora kasa iki uzpakalio ar zemiau, o paleistais plaukais atrodo kaip laumes, man negrazu
Pirmiausia svarbu sveiki plauku galiukai - tada ir vaizdas kitoks, graziau krenta. Zinoma, maciau daugybe graziu trumpu kirpimu, bet pati nesirinkciau tokios sukuosenos. Paskutini karta trumpus plaukus turejau gal 5-toje klaseje. Nuo tada nesikirpau trumpai. Visada pamacius moteri trumpais plaukais, kad ir kokia grazi bebutu, kad ir kaip stilingai apsirengus, nu bet truksta jai kazko, nors uzmusk.. Neisizeiskit, trumpaplaukes, uz mano nuomone

Uz ilgus
Gal kad pas pacia ilgi

QUOTE(fuksė @ 2011 04 04, 20:16)

QUOTE(jauniute @ 2011 04 04, 20:45)
pritariu ir as

Tik ilgi.

QUOTE(protinga_blondine @ 2011 07 23, 01:36)
Visada pamacius moteri trumpais plaukais, kad ir kokia grazi bebutu, kad ir kaip stilingai apsirengus, nu bet truksta jai kazko, nors uzmusk.. Neisizeiskit, trumpaplaukes, uz mano nuomone 

Aš kai mamai zyzdavau, kad kirptis noriu, tai ji sakydavo "būsi kaip visos". Bet kai pasižiūriu, kad kaip tik visos ilgaplaukės, ypač iki 30 m. tai praktiškai kam auga, tos ir augina

As tik uz ilgus
visa laika as su ilgais ir visiskai nejauciu jokio noro juos nusikirpti
net issikarpyt nesinori, nes kirpeja man sakius yra,kad jeigu nroiu ilgu plauku geriau niekad neissikarpyt,nes tada labai greit dziusta galai ir reikia vis trumpint ir trumpint plaukus kol galiausiai lieki su trumpais 
Papildyta:
vieniems duoti stori plaukai kitiems ploni... apimtis nieko bendra neturi su plauku sveikumu
bent jau as taip manau. O ilgi ir pazeisti plaukai tai sutiksiu, tikrai nekaip atrodo

Papildyta:
QUOTE(fuksė @ 2011 04 04, 19:16)

vieniems duoti stori plaukai kitiems ploni... apimtis nieko bendra neturi su plauku sveikumu

QUOTE(Amie @ 2011 01 27, 15:07)
Aš tik už ilgus plaukus. Sutikau labai mažai merginų, kurioms trumpi plaukai labiau tinka negu ilgi. Visgi gražūs, prižiūrėti ilgi plaukai yra grožis ir moters puošmena.
Man visai nepatinka moterys su visai trumpai plaukai. Nemačiau nei vienos, kuri man būtų graži su tokia šukuosena. O va gražių ilgaplaukių mačiau ir matau labai dažnai ir laaaaabai joms pavydžiu, nes pati ilgų plaukų neturiu (maniškiai vos žemiau pečių) o tikrai labai labai norėčiau...
Man visai nepatinka moterys su visai trumpai plaukai. Nemačiau nei vienos, kuri man būtų graži su tokia šukuosena. O va gražių ilgaplaukių mačiau ir matau labai dažnai ir laaaaabai joms pavydžiu, nes pati ilgų plaukų neturiu (maniškiai vos žemiau pečių) o tikrai labai labai norėčiau...

O aš labai daug mačiau negražių ir su ilgais plaukais