Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgi ar trumpi?

QUOTE(-Dingau @ 2011 08 02, 08:06)
turejau ilgus plaukus, pas mane jie tikrai LABAI stori.  neseniai nusireziau kare kirpimu, atrodo graziai, is tikruju tai daug kas sako, kad trumpi tinka netgi labiau, bet visiem kas pamato labai gaila tokiu garbanu kokios buvo. Kolkas esu patenkinta, bet zinau, kad vistiek dar turesiu ilgu plauku sukuosena. Tiesiog kartais norisi pokyciu ax.gif

Pritariu, turėjau ilgus visa gyvenima.. ax.gif . ir grazus ir tikrai dziaugiausi. ax.gif bet kazkodel, metai kiti ir vel susimanydavau butinai pasikeisti. g.gif
psichologai sako kad tai moters apsisprendimo laikotarpiai, kai tenka sau kazka patvirtinti arba tiesiog protestas pries nusistovejusi savo pacios jau sukurta ivaizdi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Cukrine @ 2011 03 27, 19:26)
Man yra gražu ilgi , bet ne per ilgi plaukai, o iš trumpų, tai max iki pečių trumpumo, o trumpesni nebegražu smile.gif

man keista g.gif , kad MV nuolat aiskina apie ilgus plaukus, atseit tai labai seksualu. bet pacios matom, kad ziuri jie ne i plaukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2011 03 28, 17:26)
Taip griežtai ilgi ar trumpi sunku atsakyti g.gif

Šiaip iš esmės man gal gražiau ilgesni. Bet žinoma prižiūrėti, sveiki ir ne per ilgi. Tačiau net ir tuos ilgus man gražiau, kai truputį pakarpo - ar kirpčiukus, ar keliais sluoksniais. Tada ir krenta gražiau, ir ne nuobodžiai atrodo.

Esu atkreipus dėmesį, kad jaunesnes merginas ar paneles trumpos šukuosenos šiek tiek sendina. O vyresnės moterys trumpai nusikirpusios kaip tik atjaunėja, įgauna žaismingumo, valiūkiškumo thumbup.gif 

O iš esmės, tai tikrai svarbu, kad šukuosena būtų parinkta pagal žmogaus veidą, sudėjimą, stilių ir net gyvenimo būdą. Kai viskas dera tarpusavy, tada nesvarbu plaukų ilgis 4u.gif

as kaip tik pastebejau, kad trumpi plaukai vyresnes moteris labai sendina...Turiu teta, visa gyvenima nesiojo trumpus, dabar kazkas uzplauke augina kasa. nelabai tie plaukai tokie jau dailus, nes daznai sviesina, bet nesvarbu, vistiek atrodo labai atjaunejus. ji sako, kad ilgais jai ir patogiau, gali susiristi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 06 spalio 2011 - 10:26
Tik ilgi, sveiki, išpuoselėti wub.gif Aišku jeigu šieno kupeta ant galvos, tai jau geriau rėžt ir negailėt smile.gif
Atsakyti
turiu ilgus iki liemiens ir labai tankius plaukus smile.gif ar man grazu, net nezinau visaip juos risu, kiekviena diena su skirtinga sukuosena vaikstau, daugelis giria mano plaukus bet as kazkaip svajoju apie trumpu plauku sukuosena
bet jauciu nusikirpciau paskui verkciau kad noriu ilguju savo plauku biggrin.gif nes trumpu plauku ju nesupinsi i grazia kasa, o ir vargo as galvoju su trumpais daugiau
Atsakyti
grazu tiek ilgi, tiek trumpi smile.gif
Jei ilgi tai turi buti priziureti, blizgus, sveiki, neisploneja ir nenusiure galai, nes kitaip is tu ilgu plauku jokio grozio.
Atsakyti
QUOTE(ramsamsam @ 2011 10 06, 18:54)

bet jauciu nusikirpciau paskui verkciau kad noriu ilguju savo plauku biggrin.gif nes trumpu plauku ju nesupinsi i grazia kasa, o ir vargo as galvoju su trumpais daugiau

man lygiai taip pat, mano ilgi, kartais pasvajoju apie berniukiska galvele biggrin.gif na panasia kaip Ievos Simukauskienes biggrin.gif Atrodo, taip gera butu, lengva, bet bijau neverkti paskui plauku unsure.gif
Atsakyti
Man tai asmeniskai plaukai graziausiai iki krutines atrodo, pati tokius turiu, nes labai jau ilgus kazkaip sunku priziuret ir labai veliasi unsure.gif o trumpi, tai ne kokios sukuosenos padarysi ne ka cia tik toms kurios nespeja susitvarkyt arba ting, ners iki peciu irgi draziai atrod mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2011 10 06, 12:49)
Tik ilgi, sveiki, išpuoselėti wub.gif Aišku jeigu šieno kupeta ant galvos, tai jau geriau rėžt ir negailėt smile.gif

thumbup.gif Teisingai smile.gif as irgi uz ilgus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*NeiDa* @ 2012 03 05, 12:57)
thumbup.gif  Teisingai smile.gif as irgi uz ilgus smile.gif

prisijungiu ir as thumbup.gif
Atsakyti
As tik uz ilgus smile.gif kazkada turejau sveikus grazius ilgus plaukus iki liemens, buvo pabode, nusireziau, prisidariau nesamoniu, tai dbr sausi jau desimt metu, matyt pasikeite paluko struktura po cheminio. Auga tai greit, bet kas is to, kad siaudai, kerpu ir perpu smile.gif nors jau gereja gereja vaizdelis biggrin.gif gal dar po keliu metu galesiu dziaugtis ilgais blizganciais plaukais smile.gif
Atsakyti
man labai negrazu ilgi, iki liemens plaukai doh.gif net nzn kodel blush2.gif o siaip grazu tiek ilgi, tiek trumpi plaukai..viskas priklauso nuo kirpimo, sukuosenos, ar plaukai priziureti. as visada turejau ilgesnius plaukus, siek tiek zemiau peciu, bet kai nusikirpau trumpai visi sako, kad tokia sukuosena man daug labiau tinka:)) (sukuosena tokia
http://4.bp.blogspot...hairstyle-5.jpg )
tad manau pirmiausia plaukai ir sukuosena turi puosti zmogu ir tada bus grazu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sufle: 16 kovo 2012 - 10:00
Man tai kaip tik grazu ilgi iki liemens plaukai ax.gif
Atsakyti