Labai gražu ilgi su gera spalva plaukai, gražiais galiukais , tik man nepatinka kartypi ilgi plaukai....bet nežinau kodėl man išskirtinai atrodo merginos , moterys , kam tinka, kieno gerai krinta ir lygūs plaukai, "kare" kirpimas. Na tiesiog iš tolo pamatau šį išskirtinumą....
turejau ilgus plaukus, pas mane jie tikrai LABAI stori. neseniai nusireziau kare kirpimu, atrodo graziai, is tikruju tai daug kas sako, kad trumpi tinka netgi labiau, bet visiem kas pamato labai gaila tokiu garbanu kokios buvo. Kolkas esu patenkinta, bet zinau, kad vistiek dar turesiu ilgu plauku sukuosena. Tiesiog kartais norisi pokyciu

Ziurint kaip tinka prie veido 
Man kai tinka ilgi, tai uz ilgus
bet ilgi pagal mane tai mazdaug iki liemens jau buna, o ne zemiau peciu.

Man kai tinka ilgi, tai uz ilgus

Ilgi, prižiūrėti plaukai-moteriškumo simbolis ale. Man taip pat ilgi plaukai-gražu. Kažkas sakė, kad nėra mačiusi moters, kuriai tiktų trumpi plaukai. Man patiko aktorė Halle Berry savo laiku, kai buvo trumpaplaukė, bet ir ji, jau seniai nebe tokia. Bet kokiu atveju geriau, trumpesni, bet prižiūrėti plaukai, negu ilgiausi tresai, ar priauginti. Tokių plaukų savininkės-neįsižeiskite

As esu uz ivairuma, pries pora metu nusikirpau savo plaukus iki peciu, kurie buvo ties liemeniu, siai dienai vel turiu ilgus,sviesius, sveikus, plaukus. pas mane plaukas nera labai storas, bet ju yra labai daug

Pritariu daugumos nuomonei, jog gražiau ilgi prižiūrėti, spindintys plaukai. O plaukų ilgio išsaugojimas jų sveikumo, žvilgesio ir tūrio sąskaita - joks ne grožis. Tačiau merginai gali netikti ilgi plaukai, juos sunku suvarkyti, be to visi įdomesni ir įvairesni kirpimai būtent trumpesniems plaukams skirti.
Jeigu jau augini kasas, tai ir parodyk juos, o ne nešiok susirišus į bizikę ar amžinai supinta kasa
Ilga undinės uodega vyresniame amžiuje man nepriimtina, tačiau žaviuosi vyresniomis moterimis, kurios susisuka toookius kuodus, kad suki galvą kaip tai padarė! Tokia tvarkinga šukuosena tikrai puošia vyresnę moterį. Turiu tetą (db jai apie 80 m.), kuri visą mano gyvenimą nešioja kuodą, ir visada atrodo žavingai - jos ilgi plaukai, bet nesiplaiksto jais
Na, o apie save, tai mokyklos laikais turėjau pakankamai ilgus plaukus - beveik visada siekė liemenėlės užsegimą, 11 kl. atradus kirpėją ėmiau juos karpinėti greičiau nei patys augo, kol galiausiai nusičyrinau 2 ar 3 kurse, tada pašėlusiu greičiu ėmiau trumpinti
dabar lyg ramybės periodas atėjo, lyg bandau auginti..
Jeigu jau augini kasas, tai ir parodyk juos, o ne nešiok susirišus į bizikę ar amžinai supinta kasa

Ilga undinės uodega vyresniame amžiuje man nepriimtina, tačiau žaviuosi vyresniomis moterimis, kurios susisuka toookius kuodus, kad suki galvą kaip tai padarė! Tokia tvarkinga šukuosena tikrai puošia vyresnę moterį. Turiu tetą (db jai apie 80 m.), kuri visą mano gyvenimą nešioja kuodą, ir visada atrodo žavingai - jos ilgi plaukai, bet nesiplaiksto jais

Na, o apie save, tai mokyklos laikais turėjau pakankamai ilgus plaukus - beveik visada siekė liemenėlės užsegimą, 11 kl. atradus kirpėją ėmiau juos karpinėti greičiau nei patys augo, kol galiausiai nusičyrinau 2 ar 3 kurse, tada pašėlusiu greičiu ėmiau trumpinti

o as uz vidutinio ilgumo plaukus
niekada pernelyg nesizavejau ilgais plaukais, o pati graziausia sukuosena tai man kare, pasaka

ilgi