QUOTE(D ovile @ 2013 03 12, 12:12)
Kompostine idealausia isirengti pavesyje, uzuovejoje ir apsaugoti nuo didelio lietaus. Bet jei laikysite kompostine uzdengta (tik jokiu budu NE SANDARIAI), i ja nekris tiesioginiai saules spinduliai, ji neprilis, tai galite statyti jums patogioje vietoje, tik neuzmirskite palaistyti. Kalifornijos sliekai yra silumos megejai, jiems optimali 22-25C temperatura, tad zinant lietuvisku vasaru specifika, juos perkaitinti Lietuvoje butu sunkoka

, nebent sersite juos neperdegusiu pasaru, tada temperatura galite pakelti iki 80-100C, tada jiems butu biski karstoka

. O i kompostine as metu visas tinkamas virtuves atliekas, todel kompostine pasistaciau darziuko gale, bet ir ne per toli nuo namu, kad nereiketu toli vaikscioti

. Pradzioje sliekus isbandziau tik del idomumo, bet jie mane rimtai "uzkabino"

. Sekmes ir jums
Sveikos, slieku seimininkes'
Pries pora dienu isigijau ir as , aciu vienai is supermamu
Siuo metu ikurdinti kaip kambariokai virtuveje, spinteleje prie siuksliu dezes. Man patogu, tikiuosi ir jiems patogu bus, nes ten tamsu ir silta labai (salia indaplove , nuo jos eina papildoma siluma)
Atkeliavo su visa seimyna ir su maistu, dabar papildomai davaviau morku, bulviu lupenu.
Labai smalsu kaip ten jiems , bet nesinorisi kapstyt ir kistis labai.
Kibiro dugna isklojau kartonu nuo kiausiniu dezuciu, neturetu but per slapia.
Kvapas tai kazkoks yra ir museliu atsiranda. Galvoju gal zemiu uzdet , bet kazkur esu skaiciusi ,kad kalifornieciams nepatinka