QUOTE(vasarema @ 2013 03 27, 15:19)
Skaičiau, ir ne vieną kartą, forumą ir ne tik. Jaunikliai užauga per 1420 dienų. Sparčiausiai jie vystosi 25 °C temperatūroje. Tik ką išsiritę būna balti, 56-ąją gyvenimo dieną įgauna rožinį atspalvį, o 1520-ąją suaugusio individo spalvą. Lygiai taip elgiasi mano auginami sliekai. Viena narė temos pradžioje įkėlus nuotrauką ir rašo, kad
per savaitę jos stebimi sliekai nepaketė spalvos. Normalūs ten sliekai, savaitės per mažai, kad užaugtų, juk užauga per 2-3 savaites. Nenoriu visiškai ginčytis, gal kuri sliekiukų mamapapasakos, kuo pavirto jos balti nesliekai. Pas mane visas baltas jaunimas pavirto normaliais sliekais. Gal tiesiog nemačiau nesliekų, tuo labiau, kad pirkau, mano nuomone, iš patikimo pardavėjo.
Kaliforniečiai yra gėris
Tai va, kad čia beviltiška ginčytis, nes pas vienus tikrai gali būt sliekai, o pas kitus ir tų pusbroliukų ar pusseserių užsiveisę

Bet man dabar atrodo, kad kur pas mane buvo, tai gal visgi pusbroliai kokie ar dar kas, nes lyginant su dabar randamais vaikiukais tai tokio pat dydžio kokio buvo tie baltieji, maniškiai jau rausvi būna. Na vienok skirias tas baltumas/permatomumas kaliforniečio ir jo pusbrolių, o ir kiekvieno žmogaus supratimas skiriasi baltas, rusvas, permatomas ar dar koks..

Reiktų kada šalia nufotografuot, tik iš kur dabar tų baltųjų giminaičių gaut

Savaitės bėgyje kraustysiu saviškius tai galėsiu pafotografuot ką įdomaus rasiu
Mano parašas bloogas, o aš dar blogesnė B)