Įkraunama...
Įkraunama...

Kalifornijos sliekai (2 dalis)

Gal kam bus naudinga
http://www.failai.lt...as-1995.pdf.htm
Atsakyti
Vakar sodyboje buvau atidariusi dėžę, kurioje žiemoja sliekiukai. Jie gyvi thumbup.gif . Matyt, bando šildyti vienas kita, susirinkę į krūvą. Saulutės reikia, šilumos doh.gif , pradėtų dirbti. Kada tai dar bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2013 03 26, 13:53)
O sakykit kur šiuo metu būtų galima gauti tų darbštuolių? Turiu daug maistinių atliekų, o ir vietą jiems tinkamą turiu.

Sveikinu Zujką įstojus į superdaugiavaikių mamų klubą smile.gif Kaip sekasi "mažylius" auginti?
Kam dar įdomu sliekai ir ne tik, kviečiu apsilankyti www.sliekyne.lt

Papildyta:
QUOTE(Amise @ 2013 03 27, 16:35)
Tai va, kad čia beviltiška ginčytis, nes pas vienus tikrai gali būt sliekai, o pas kitus ir tų pusbroliukų ar pusseserių užsiveisę  smile.gif  Bet man dabar atrodo, kad kur pas mane buvo, tai gal visgi pusbroliai kokie ar dar kas, nes lyginant su dabar randamais vaikiukais tai tokio pat dydžio kokio buvo tie baltieji, maniškiai jau rausvi būna. Na vienok skirias tas baltumas/permatomumas kaliforniečio ir jo pusbrolių, o ir kiekvieno žmogaus supratimas skiriasi baltas, rusvas, permatomas ar dar koks.. smile.gif Reiktų kada šalia nufotografuot, tik iš kur dabar tų baltųjų giminaičių gaut  biggrin.gif Savaitės bėgyje kraustysiu saviškius tai galėsiu pafotografuot ką įdomaus rasiu  biggrin.gif

Labai taiklus Amises atsakymas apie "pusbrolius". Maži sliekučiai būna balti ir mažučiai, bet jie gan greitai parausta, o "pusbroliai" būna balti visą laiką ir didesni už mažus baltus sliekučius. Tačiau nereikia jų bijoti ar išrinkinėti, jie taip pat prisideda prie biohumuso gamybos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D ovile: 09 balandžio 2013 - 15:40
Mano sliekai labai puikiai issilaike namuose statineje,o jau ju daugybe ir visokiu dydziu thumbup.gif ,neaisku kas giliau,bet ant virsaus tai grazu paziureti.Mano drauges nesupranta,kaip galima dziaugtis sliekais,o as labai laiminga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2013 04 12, 21:09)
Mano sliekai labai puikiai issilaike namuose statineje,o jau ju daugybe ir visokiu dydziu thumbup.gif ,neaisku kas giliau,bet ant virsaus tai grazu paziureti.Mano drauges nesupranta,kaip galima dziaugtis sliekais,o as labai laiminga blush2.gif

drinks_cheers.gif Mano aplinka irgi nesupranta mano pomėgio. ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas Vilniuje galetu padovanoti arba parduoti Kalifornijos sliekiuku? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2013 04 12, 23:33)
drinks_cheers.gif Mano aplinka irgi nesupranta mano pomėgio. ax.gif

Kas nebandė, tas nežino drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba diena,
mano kalifornieciai perziemojo komposto dezej ir jau pilnu tempu darbuojasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, o aš turbūt neturiu kuo pasidžiaugt unsure.gif Sakyčiau, kad nebėra mano sliekų . Kompostinėj radau daug urvų doh.gif , greičiausiai, kurmis buvo įsisukęs, nepadėjo nei tinklas nuo kurmių. Na bet dar turiu namie kibire. Suversiu visus į kompostinę, bet tai jei kurmis įsisuko, tai nebežinau... Taip daug dirbom su MB kol tą kompostinę įrengėm, tai negi viską reiks iš naujo ? doh.gif
Atsakyti
Tol nesuzinosit kol neiskrausit viso komposto, kad pamatyti dugna ar tikrai kurmis pragrauze metalini tinkla, nors tai neitiketina, cia kazkas kita.
Atsakyti
Ne, tinklas ne metalinis, toks ar tai stiklo pluosto, nezinau, pirkau, buvo uzrasyta tinklas nuo kurmių doh.gif
Atsakyti
Tai turi buti geras. Bet kas suede sliekiukus bigsmile.gif
Atsakyti