Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(rozeslasiukas @ 2011 01 28, 22:30)
1) važiuoji, kol pirma gairelė sutampa su dešiniu veidrodėliu
2) susuki vairą į kairę iki galo
3) važiuoji, kol pirma gairelė tik pasislepia už mažo langelio
4) susuki vairą į dešinę iki galo
5) jungi atbulinę pavarą ir važiuoji atgal žiūrėdama į veidrodėlį (patogiau į kairį, bet iš pradžių kol įsukinėji, tai ir į dešinį pasižiūrėk, ar nekliudai gairelių) važiuoji atgal, kol mašina atsistoja lygegriečiai linijoms
6) ištiesini ratus (kad ištiesintum, reikia vairą atsukt atgal 1,5 karto)
7) važiuoji atgal iki galinės linijos

Dar noriu paklausti. Čia neturi būti į kairę (statmenas automobilio statymas)? blush2.gif Ar jums iš karto pavyko pastatyt automobilį (kaip schemose parodyta)? ax.gif

QUOTE(saulegrąža @ 2011 02 05, 16:21)
rozeslasiukas, sveikinu  thumbup.gif  ir as siandien issilaikiau teorija, padariau 2 klaidas, bet vistiek laiminga, kad bent dalimi priartejau prie savo svajones smile.gif o man tokie gana lengvi pasitaike, aisku buvo ir sankryzu ir reguliuotoju, o daugiau tai dauguma klausimu su atsakymu is dvieju galimu.
Laukiam geru naujienu is Fejos smile.gif

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 05 vasario 2011 - 17:02
QUOTE(Babi* @ 2011 02 05, 18:01)
Dar noriu paklausti. Čia neturi būti į kairę (statmenas automobilio statymas)? blush2.gif Ar jums iš karto pavyko pastatyt automobilį (kaip schemose parodyta)?  ax.gif
Sveikinimai 4u.gif

Pagal mane tai čia išvis kažkoks briedas surašytas. Nieko nesuprantu. doh.gif Patarčiau nesigilint į šitas schemas, o mokytis kaip instruktorius moko. pvz. aš vairą atsukdavau du kartus o ne pusantro ir niekad nesukiodavau i abi puses vairo statant galu. Pavažinėkit ant stalo jei neaišku kaip mašina turi judėt. O šiaip tai klausykit kaip instruktorius aiškina, nes tik su juo išmoksit, o ne kompe. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 02 05, 19:10)
Pagal mane tai čia išvis kažkoks briedas surašytas. Nieko nesuprantu. doh.gif  Patarčiau nesigilint į šitas schemas, o mokytis kaip instruktorius moko. pvz. aš vairą atsukdavau du kartus o ne pusantro ir niekad nesukiodavau i  abi puses vairo statant galu. Pavažinėkit ant stalo jei neaišku kaip mašina turi judėt. O šiaip tai klausykit kaip instruktorius aiškina, nes tik su juo išmoksit, o ne kompe. smile.gif

Kad instruktorius geriausiai paaiškins, tai faktas. Tik va, pirmą kartą visiškai nieko gero nesigavo, tai galvoju čia teoriškai pasimokysiu, tada vairuojant jau gaudysiuos daugiau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos na ka ateinu uzsizliumbus visa, galit jau uzmetyt pomidorais, pomidorai2.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif neislaikiau egzamino verysad.gif verysad.gif ir susimoviau taip kvailai, kad net pati negaliu patiket, kas buvo baisiause, kad buvo didizoji dalis klausimu sankryzos, zenklai ir tuos visus gerai atsakiau(ant ko tikejausi, kad susimausiu) o susimoviau ant to, kad vis nedazymejau teisingu atsakymu, pazymejau viena teisinga, o antro nepazymejau. Tai taip susinervinau, kad tik vos isejau is regitros taip prapliupau zliumt ir nieko negalejau pasakyt, o visi kaip susitaria skambina klausia "kaip ar islaikei, kaip ar jau" Na bet nieko sedesim dabar dar daugiau prie bilietu(nezinau turbut aukosim naktis ir nemiegosiu)

QUOTE(rozeslasiukas @ 2011 02 05, 14:19)
Teorija islaikyta 
thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif 

Vis ziurinejau ziurinejau i mergickas ir galvojau, nu kuri ta FEJA  lotuliukas.gif Tikiuos ir ji islaike  4u.gif

Sveikinu 4u.gif

Na ne deje neislaikiau as verysad.gif nusivyliau savim iki nezinau kokio laipsnio, vaziuojant namo vis galvojau ir kaipgi as galejau taip susimaut ir kaip galejau neislaikyt, bet deje reikia pripazint, kad yra kaip yra kazkaip gavosi, kad susimoviau juodai. Dar gal nebutu taip skaudu ir liudna jei buciau tiek nesimokius ir neydejus pastangu, o dabar kai tiek prasedejau ir tikrai atrodos viska ismokus, nueini ir padarai tokias zioplas klaidas(kaip, kad nedazymi kazko) ir del to neislaikai unsure.gif
As zinok irgi vis ziurejau ir galvojau kuri gi tu is tu visu laikiusiu merginu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 02 05, 19:35)
Kad instruktorius geriausiai paaiškins, tai faktas. Tik va, pirmą kartą visiškai nieko gero nesigavo, tai galvoju čia teoriškai pasimokysiu, tada vairuojant jau gaudysiuos daugiau blush2.gif

hm.. galėčiau paaiškint pagal save, bet nežinau kaip tavo instruktorius mokina, nes jei kitaip tai paskui supainiosiu visai. Geriau sakyk kas nesigauna, kur nugrybauji, tada bus matyt kas per klaidos ir kaip ištaisyt. wink.gif

Papildyta:
QUOTE(FėJa. @ 2011 02 05, 19:55)
Sveikos na ka ateinu uzsizliumbus visa, galit jau uzmetyt pomidorais, pomidorai2.gif 

Nepergyvenk, būna ir olimpiniai čempionai ant ledo apsiverčia. mirksiukas.gif viena pažįstama laike tris kartus teorija, o dbr važinėja ir vargo nemato. smile.gif
Kiek pastebėjau iš dabar laikančių dauguma norit lb greitai išmokt ir išsilaikyt. Aš teoriją mokiausi nuo rugsėjo vidurio, aišku su nemažom pertraukom, bet laikas nuo laiko vis skaitydavau ir spręsdavau. Ir gruodį dar nesijaučiau viską mokanti. Po švenčių per naują perskaičiau, o į teorijos egzaminą ėjau garantuota, kad išlaikysiu. Man ten tiesiog buvo "stop" ženklas prieš praktiką. Ir džiaugiuosi, kad tikrai išmokau teoriją, kad važinėdama nebegalvosiu, kad kažko nedasimokiau. Mano tikslas buvo ne išlaikyti egzaminą, o išmokti teoriją. smile.gif
beje, mokantis būtina gerai išsimiegoti, nes tada informacija fiksuojama smegenyse ir pan.
Atsakyti
Feja, nu gaila, kad neislaikei unsure.gif Nu paskaityk knygele dar pora kartu arba paspresk bilietus unsure.gif Kad as islaikiau, tai zinok irgi buvo stebuklas, nes tokiu kvailu klaidu padariau, kad sakes doh.gif
Nieko registruokis vel ir eik laikyt dar karta smile.gif

Pasakok kaip atrodei ir prie kokio kompo sedejai??as kazkaip galvoju, kad tu sedejai arba prie 7 arba prie 9 ax.gif

Kliamka as irgi tik daba pirmakart paskaiciau tas schemas g.gif nu tikrai man irgi ne taip moko instruktorius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FėJa. @ 2011 02 05, 18:55)
Sveikos na ka ateinu uzsizliumbus visa, galit jau uzmetyt pomidorais, pomidorai2.gif  pomidorai2.gif  pomidorai2.gif  neislaikiau egzamino verysad.gif  verysad.gif ir susimoviau taip kvailai, kad net pati negaliu patiket, kas buvo baisiause, kad buvo didizoji dalis klausimu sankryzos, zenklai ir tuos visus gerai atsakiau(ant ko tikejausi, kad susimausiu) o susimoviau ant to, kad vis nedazymejau teisingu atsakymu, pazymejau viena teisinga, o antro nepazymejau. Tai taip susinervinau, kad tik vos isejau is regitros taip prapliupau zliumt ir nieko negalejau pasakyt, o visi kaip susitaria skambina klausia "kaip ar islaikei, kaip ar jau" Na bet nieko sedesim dabar dar daugiau prie bilietu(nezinau turbut aukosim naktis ir nemiegosiu)
Sveikinu 4u.gif

Na ne deje neislaikiau as verysad.gif nusivyliau savim iki nezinau kokio laipsnio, vaziuojant namo vis galvojau ir kaipgi as galejau taip susimaut ir kaip galejau neislaikyt, bet deje reikia pripazint, kad yra kaip yra kazkaip gavosi, kad susimoviau juodai. Dar gal nebutu taip skaudu ir liudna jei buciau tiek nesimokius ir neydejus pastangu, o dabar kai tiek prasedejau ir tikrai atrodos viska ismokus, nueini ir padarai tokias zioplas klaidas(kaip, kad nedazymi kazko) ir del to neislaikai unsure.gif
As zinok irgi vis ziurejau ir galvojau kuri gi tu is tu visu laikiusiu merginu biggrin.gif

Feja, laikei su rozeslasiuku, dabar laikysi gal su manim mirksiukas.gif Tik skirtinguose miestuose.As kitai savaitei planuoju laikyt teorija,kai gausiu pirmos pagalbos pazymejima.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 02 05, 20:02)
Nepergyvenk, būna ir olimpiniai čempionai ant ledo apsiverčia. mirksiukas.gif viena pažįstama laike tris kartus teorija, o dbr važinėja ir vargo nemato. smile.gif
Kiek pastebėjau iš dabar laikančių dauguma norit lb greitai išmokt ir išsilaikyt. Aš teoriją mokiausi nuo rugsėjo vidurio, aišku su nemažom pertraukom, bet laikas nuo laiko vis skaitydavau ir spręsdavau. Ir gruodį dar nesijaučiau viską mokanti. Po švenčių per naują perskaičiau, o į teorijos egzaminą ėjau garantuota, kad išlaikysiu. Man ten tiesiog buvo "stop" ženklas prieš praktiką. Ir džiaugiuosi, kad tikrai išmokau teoriją, kad važinėdama nebegalvosiu, kad kažko nedasimokiau. Mano tikslas buvo ne išlaikyti egzaminą, o išmokti teoriją. smile.gif
beje, mokantis būtina gerai išsimiegoti, nes tada informacija fiksuojama smegenyse ir pan.

Na as irgi mokausi jau du menesius teorija ir vis sprendziu.......Bet matyt ne ta diena siandien buvo.......

QUOTE(rozeslasiukas @ 2011 02 05, 20:12)
Feja, nu gaila, kad neislaikei  unsure.gif  Nu paskaityk knygele dar pora kartu arba paspresk bilietus  unsure.gif Kad as islaikiau, tai zinok irgi buvo stebuklas, nes tokiu kvailu klaidu padariau, kad sakes  doh.gif 
Nieko registruokis vel ir eik laikyt dar karta smile.gif

Pasakok kaip atrodei ir prie kokio kompo sedejai??as kazkaip galvoju, kad tu sedejai arba prie 7 arba prie 9  ax.gif

as sedejau prie 13 kompiuterio, buvau trumpais trumpais plaukais rudais ir su akiniais ir violetinia tokia striuke....o tiu kaip atrodei? smile.gif

QUOTE(Labri_ @ 2011 02 05, 20:28)
Feja, laikei su rozeslasiuku, dabar laikysi gal su manim mirksiukas.gif Tik skirtinguose miestuose.As kitai savaitei planuoju laikyt teorija,kai gausiu pirmos pagalbos pazymejima.

as dabar laikysiu antradieni jei viskas gerai......
Atsakyti
QUOTE(FėJa. @ 2011 02 05, 19:55)
Sveikos na ka ateinu uzsizliumbus visa, galit jau uzmetyt pomidorais, pomidorai2.gif 

Nepergyvenk, kitą kartą būsi atidesnė mirksiukas.gif Man būna, kad jei kažką reikia daryti ir padarau blogai, kitą kartą dirbu dvigubai atidžiau ir gaunasi puikiai smile.gif

QUOTE(Kliamka @ 2011 02 05, 21:02)
hm.. galėčiau paaiškint pagal save, bet nežinau kaip tavo instruktorius mokina, nes jei kitaip tai paskui supainiosiu visai. Geriau sakyk kas nesigauna, kur nugrybauji, tada bus matyt kas per klaidos ir kaip ištaisyt. wink.gif

Lygiagrečiai statant mašiną, kaip instruktorius sako, įvažiuoju į stovėjimo vietą, kad mašina būtų 45 laipsnių kampu ir tada vairą reikia greitai atsukinėt, ar po biškį? Kai atsuku greit, man sako neskubėt, o jei lėtai, tai sako, kad greit reikia biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 05 vasario 2011 - 20:38
QUOTE(FėJa. @ 2011 02 05, 20:36)
Na as irgi mokausi jau du menesius teorija ir vis sprendziu.......Bet matyt ne ta diena siandien buvo.......
as sedejau prie 13 kompiuterio, buvau trumpais trumpais plaukais rudais ir su akiniais ir violetinia tokia striuke....o tiu kaip atrodei? smile.gif

As galvoju 9 diena laikyt, jei gausiu ta pazymejima, pagal Kliamkos parinktas datas, o galir zvaigzdes pades...Dien anaksciau ar veliau, ka cia jau bepakeis ax.gif Nes as irgi pries tai galvojau antradieni.
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 02 05, 21:37)
Lygiagrečiai statant mašiną, kaip instruktorius sako, įvažiuoju į stovėjimo vietą, kad mašina būtų 45 laipsnių kampu ir tada vairą reikia greitai atsukinėt, ar po biškį? Kai atsuku greit, man sako neskubėt, o jei lėtai, tai sako, kad greit reikia biggrin.gif  doh.gif

Tai čia įstrižas parkavimas? Liepia įvažiuot, kad būtų laipsniais? blyn ir taip sunku tą mašiną gerai jausti, o dar man laipsniais lieptų važinėt mega_shok.gif Važiuosi ne kol bus 45 laipsniai, o kol veidrodėly pamatai, kad mašinos korpusas jau lygiagretus kuoliukams. tada sustoji, atsisuki ratus, kad tiesiai būtų ir važiuoji atgal. Jei viską moko daryt nesustojant tai... tada greitai viska reikia pastebet ir greitai gaudytis. bet kam taip traumuot mokini? ypač lygiagrečiam parkavime neįsivaizduoju kaip išlaviruot ant smūgio nesustojant. blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FėJa. @ 2011 02 05, 18:36)

manau, kad maciau tave lotuliukas.gif ir jei neklystu as pasakiau, kad reik pirma nueit susimoket smile.gif

as sedejau kol laukiau priesais informacijos staleli smile.gif sviesiais plaukais buvau su juoda striuke lotuliukas.gif
Nu tikiuos, kad antradieni pasiseks tau 4u.gif
Atsakyti