Įkraunama...
Įkraunama...

> Dienos sentensijos, gražios, pamokančios, gražio

Tikra moteris žino, kad įsimylėjęs vyras yra parankesnis už mylimą.

Kiekvienas vaikinas manęs klausia: -Ką tokio turi JIS ko neturiu aš? Ir aš atsakau: -Mano širdį..

Šiandien aš visiems šaukiu, kad esu laiminga ir tik tyliai mintyse sau sušnibždu- nes esi tu wub.gif

Išmok rašyt skriaudas ant smėlio, o patirtą džiaugsmą ant akmens...

Atsakyti
QUOTE(S@r@ @ 2011 05 06, 18:40)
Sunkiausiai ištverti naktis...
Dienomis, kai žmonės kažkur skuba ir tavęs net nemato, jautiesi gerai. Esi tarp tų, kuriems tu nerūpi, o jie nerūpi tau. Atsiranda bendrumo jausmas, kuris išsisklaido kaip dūmas, kai į dirbtines šypsenas neatsakai tuo pačiu, nes nesišypsai. Kai sunku, paprasčiausiai neapsimetinėji, nesišypsai. Tada aplinkiniai šalinasi tavęs, nes esi kažkoks tikras, nepatogus, be populiarios etiketės „viskas gerai“.
Ir net tada jautiesi geriau nei naktimis, kurios priverčia suvokti – visus, kuriems nuoširdžiai rūpėjai kažkada, atstūmei. Nenusiėmei kiauto. Neišsiritai iš kokono ir netapai drugeliu. Pasirinkai tai pats. Kilniai manydamas, kad atstumtieji kentės mažiau nebūdami šalia tavęs...

Kas autoriu siu zodziu? Tiesiog nuostabu wub.gif
Atsakyti
Įgeltas žmogus visur dairosi bičių. /J. Irving/
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2011 05 02, 23:50)
...Aš numirsiu taip pat kaip ir mes visi, tik prieš tai aš norėčiau tave pamatyt, man reikėtų kaip paukščiui, nugalėtam žiemos paragaut paskutinįkart tos šilumos, kuri sklinda iš rankų meilės pilnų, kuri verčia ieškotivien tavo akių ir aistros aš dar noriu minučių kelių, man reikėtų, kad dar kartą tai būtum tu...  wub.gif

graudu verysad.gif
Atsakyti
Tau aš buvau tik cigaretė. Iš pradžių – mažytė pramoga, paskui – svarbi kaip oro gurkšnis. Nešiojaisi kišenėje prie širdies, o paskui glausdavai prie lūpų. Žudei mane iš lėto… Prisidegdamas. O aš degiau glaudžiama prie tavo lūpų. Įtraukdamas dūmus taip lėtai, savo pirštų galiukais apkabindamas mane. Iškvėpdamas dalį dūmų, taip, kad pasijausdavau pasilikus tavyje. Tu mane rūkydavai taip lėtai, lyg būčiau iš pačio brangiausio auksinio pakelio. Bet galiausiai tu mane surūkei. Išdeginai savo meile visą mano vidų. Išdeginai visus jausmus, dūmus, kurie jau niekada nebegrįš į cigaretę. Aš užsilikau tavyje, tapau plaučiu vėžiu, graužiu tavo vidų, kankinu. Ir dabar man gera, kaip tau buvo gera rūkyt.

Atsakyti
QUOTE(Sinrina @ 2011 05 07, 13:45)
Įgeltas žmogus visur dairosi bičių. /J. Irving/

Įsigėlė ir išsiregistravo smile.gif
Papildyta:
Nors pasakysi man 1000 žodžių , suprasiu 100, Atsiminsiu 10 , bet visuomet lauksiu to vienintelio .

Jeigu išsiskyrusi pora liko draugais - jie vis dar vienas kitą myli arba nebuvo įsimylėję...

Moterį reikia mylėti taip, kad ji net nepagalvotų, jog kažkas gali mylėti stipriau. (manau tinka ir atvirkšiai)
Atsakyti
Už ką mes mylime vaikinus?
Už:
1.Gebėjimą vaidinti asą vyrų kompanijoje,o po akimirkos švelniu balsu droviai išlementi „Gal susitinkam rytoj,saulut?“
2.Visišką abėjingumą piktdžiugiškoms tavo kolegių paskaloms.
3.Stebuklingą virsmą padoriu jaunuoliu iš gerų namų,tavo mamos ar mažosios sesutės akivaizdoje.
4.Žavų įkarštį su kuriuo jis puola taisyti tavo automobilio,dviračio,knygų lentynos,garso grotuvo...
5.Taikiai,ramiai ir greitai išsprestus tavo ir draugių ginčus dėl niekų.
6.Nuoširdų gėrėjimąsi tavo minkštais plaukais,kai žaisdamas suka sruogą sau ant piršto.
7.Santūriai jausmingą prisipažinimą,jog patinki.
8.Raukšlelę kaktoje,kai įtemtai mąsto.
9.Berniukišką pamišimą,kai su draugais žiūri krepšinio rungtynes-tarsi jų gyvenimas priklausytų pataikys į krepšį ar ne.
10.Bežadį meilės prisipažinimą:jis tik spokso į tave,nuolankaus šunyčio akimis,kol prapliupi juoku.
11.Pirkiniu tau-o juk taip nekenčia parduotuvių.
12.Pasiūlymą pasikeisti lėkštėmis kavinėje,kai tau nepatinka patiekalas.
13.Drąsą beprotiškai lakstyti motociklu ir drauge panišką skiepų baimę.
14.Linksmus,pilnus klaidų,parašytus vien mažosiomis raidėmis ir be skyrybos ženklų laiškučius,kurie praskaidrina nuotaiką visai dienai.
15.Seksualiai sukąstus žandikaulius,išgirdus prastą žinią.
16.Patraukliai skutimosi putomis ištepliotą veidą.
17.Suktą šypsenėlę,kai priekaištauji dėl nederamo elgesio,ir jis žino,jog esi teisi.
18.Gebėjimą apsirengti per 4 minutes,ir 30 sekundžių-netgi ypatinga proga.
19.Protu nepaaiškinamą pavydą,kai su tavimi plirtuoja padavėjas ar barmenas.
20.Nelygią,sunkiai įskaitomą,bet aiškiai vyriška „vištos kojos“ rašyseną.
21.Mokėjimą visa galva tylomis pasinerti į darbą.
22.Nugara perbėgančius šiurpuliukus,kai jis tave bučiuoja.
23.Bučkius,nepaisant tavo ryškaus raudono lūpdažio...
24.Saugumo jausmą,naktį einant gatve.
25.Žavų vaizdelį,kai dūksta su tavo šunimi.
26.Jausmą,kokia smulki tavo rankutė,skendinti jo galingoje,šiltoje,šiurkštokoje „letenoje“.
27.Tau pasiūlyta striukę,net jei pats lieka viens su marškinėliais,o tu vilki vilnonį megztuką.
28.Prikeverziotą,trijų puslapių,meilės laišką,kur kas 10-as žodis-tavo vardas.
29.Šypseną,nors ir laukė tavęs visą valandą.
30.Akis,kurios švyti pamačiusios tave.
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2011 05 08, 02:04)
Nors pasakysi man 1000 žodžių , suprasiu 100, Atsiminsiu 10 , bet visuomet lauksiu to vienintelio .

wub.gif
Atsakyti
Tikra moteris turi nupjauti medį, sugriauti namą ir užauginti dukterį. g.gif
Atsakyti
Meile atiduoda tik save ir nieko nereikalauja vietoj jos,
Meile nieko nevaldo, jos negalima turėti,
Todėl, kad meilėj reikia meilės.

Pranašas Kachlil Džibral
Atsakyti
QUOTE(*amira* @ 2011 04 02, 22:17)
Kartais mano akys pavydi sirdziai. Zinai kodel? Nes toks mielas man zmogus, kaip tu,  islieka toks artimas mano sirdziai bet kartu toks tolimas mano akims... wub.gif

Tu negali pakartoti klaidos. Nes antras kartas kai tu ja darai, tai jau nebera klaida, tai - pasirinkimas.

Labai labai gražūs žodžiai... wub.gif
Atsakyti
Daugelis is musu nepadarys didingu dalyku, bet visi mes galime padaryti mazus dalykus didingu budu wub.gif

Meile, kaip ugnis. Zinai kad ji tave nudegins - bet vistiek su ja zaidi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *amira*: 08 gegužės 2011 - 21:54