Reikia tik labai labai norėti, pasistengti ir tikėti

Stabdysiu traukinį ties pinavijų slėniu, iškeldinsiu ramybę, vijoklius, ir šėlsiu saldžiai krentant slyvoms, nes iš laukų sugrįš brangus.
Jaunystė ima dvejoti, atsilieka, nulenkia galvą ir nebenori eiti su manimi.
Aistros suteikia proto kvailiausiems žmonėms ir paverčia kvailiais protinguosius.
Meilė - tai deimantas, kurio net karaliai negali nupirkti, ji - visas pasaulis, nors ją gali apkabinti abiem rankom.
Aistros suteikia proto kvailiausiems žmonėms ir paverčia kvailiais protinguosius.
Meilė - tai deimantas, kurio net karaliai negali nupirkti, ji - visas pasaulis, nors ją gali apkabinti abiem rankom.

QUOTE(Pandora* @ 2011 05 09, 10:42)

gal jau kartosis, be tlabai riek minčiųa apei muziką? ar kokių pamokančių istorijų.

Kai laikai uzdarytas duris...visi nori jas atidaryt,o kai jas,sunkiai ir per negaliu atidarai..tau trenkia per veida.Ir?Kas tada? Ir JU niekada niekda nebeatidaysi!
Jeigu tu man šiandien nepaskambinsi, tai paskambinsiu aš, tik jau ne tau.
Nesubrendęs žmogus pasižymi tuo, kad jis pasiryžęs dėl kilnaus tikslo numirti; tuo tarpu subrendęs žmogus pasiryžęs tam tikslui paskirti savo gyvenimą.
Moterys, kurios sako "mane sunku rasti ir lengva pamesti", man primena kojines...
(autorius nežinomas)
(autorius nežinomas)
QUOTE(Aleva @ 2011 05 11, 12:29)
Moterys, kurios sako "mane sunku rasti ir lengva pamesti", man primena kojines...
(autorius nežinomas)
(autorius nežinomas)

QUOTE(Aleva @ 2011 05 11, 10:29)
(autorius nežinomas)
(autorius nežinomas)
...arba šliures

Meilė neturi prasmės, jeigu ja nesidalijama. Ji turi būti veiksminga. Privalote mylėti ir nelaukti atpildo, daryti ką nors iš meilės, o ne dėl atlygio. Jei tikitės ko nors mainais, tai nėra meilė, nes iš tiesų mylime tada, kai mylime besąlygiškai, nieko nesitikėdami gauti.